Ju fler män, ju större problem

En kvinnlig forskare vid Texas University har länge forskat i den kinesiska enbarnsprincipen och kommit fram till att den skapat stora problem i det kinesiska samhället.

I Kina där det går 117 män på 100 kvinnor har hennes studier visat att samhällen med en majoritet av män blir mer instabila, men våldsamma och mer kvinnofientliga. Nu vänder hon blickarna mot Sverige.

I takt med den stora invandringen av män, har snedvridningen blivit markant. I åldrarna 16 och 17 är fördelningen den att det går 123 pojkar på 100 flickor. Man behöver inte vara matematisk kunnig för att själv inse hur detta kommer sluta om fördelningen är lika snedvriden framöver. Säg att vi om fem år ser 160 tonårsgrabbar per 100 tonårstjejer.

Hur kommer skoldanserna att te sig, hur kommer det att se ut på diskotek och nattklubbar?

Vi ser nu hur det ena fallet med sexuella trakasserier efter det andra kommer upp till ytan och svaren är tämligen entydiga. Det är män och tonåringar med rötterna i muslimska länder som ligger bakom, det vill säga män från de länder varifrån majoriteten av de ensamkommande och ensamma män kommer. Nu hörs röster (äntligen) om att män som begår dessa handlingar ska kunna utvisas och Mattias Olsson på Norrköpings tidning avslutar med den givna frågan…

”Den som är emot en dylik lagstiftning bör svara på frågan varför Sverige ska ta emot personer som vill börja sitt nya liv i Sverige med att begå brott?”

Källa: NT

Den fråga man bör ställa sig är vilka rykten som sprids i arabländerna och vad som står i sms:en som skickas från Sverige till Asien och Afrika? Egentligen behövs inget svar på frågan, då vi alla vet hur enkelt det är att med datorns eller mobilens hjälp googla fram svar.

Det är klart. När ensamma män och hormonstinna tonåringar lämnar det här…

1

…och kommer till det här…

2

…kanske det inte är lätt att hålla hormonerna och vissa kroppsdelar i schack. Det är inte utan att man börjar fundera över orsaken till att så många ensamma män i alla åldrar anländer, samtidigt som deras fruar befinner sig kvar i hemländerna. Är det möjligen en medveten strategi som grundar sig på de vilda rykten som sprids i arabvärlden?

4 thoughts on “Ju fler män, ju större problem

 1. Muhammedanernas kåthet är nog en bidragande orsak till dessa problem. Men det huvudsakliga problemet är deras attityder och kvinnosyn.

  Grundproblemet är den att enligt våldsideologin islam, så är kvinnan underordnad mannen. Exempelvis så beskrivs kvinnan i koranen som ”åkermark”, mannen får ”skörda” ”åkermarken” när det behagar denne.

  Därav så kommer dessa problem att alltid kvarstå, att skicka muhammedanerna på olika kurser avseende vett och etikett kommer inte att hjälpa för fem öre.

  • Hjärntvättade individer går inte att påverka!
   Och det går heller inte att använda dem till något!
   Vi borde göra en sortering redan vid gränsen:
   T.ex låta alla lycksökare äta fläskfile i några dagar.
   De som svälter får åka hem igen.
   Sverige skulle må mycket bättre av den gallringen.

 2. Det ekonomiska smörgåsbordet med tillhörande gottebord av Svenska brudar står framdukat av verklighetsfrånvända och aningslösa politiker tillsammans med lögnaktig media och resten av etablissemanget att avnjutas av nästan hela världens befolkning allt finansierat med Svenskarnas inbetalda skatter och moms.

Kommentera