10 thoughts on “Jag skall döda tio svenskar

 1. Han passar inte som vare sig “raketforskare” eller “hjärnkirurg”. Men däremot är han så dum i huvudet så han skulle passa som politiker i 7-klövern.

 2. Ja han pallar inte livet i Sverige ! OK res till ett annat land så är hans proplem löst. Han kan ta alla de andra parasiterna med sig, tänk vad Sverige skulle bli fint då.

  • Monika; Han beskyller svenskarna för allt han tycker är dåligt, samt att ha tagit livet av alla afrikaner och mördat massor av afghaner.

   • Eftersom media går ut stort med att det ÄR svenskarnas fel att alla invällare inte har drömliv här från dag 1 så gör han samma sak . . . ALLT är svenskars fel ! !

 3. Svetsarens ögon glittrar och gläds medan de tunna läpparna spänner sig runt hålan han har under näsan. Precis som antisemiten M. Wallström då hon blir besatt av den civiliserade Israel. Om bara blickarna kunde döda …….

 4. Det värsra är att han inte skojar, detta är hans verklighet…
  Undra hur många sådana tokskallar som har beviljats PUT i Sverige?
  Framtiden kommer att bli farlig!

  • Varför tala om framtiden? Det händer ju nu. Den enda skillnaden är att allt kommer att förvärras. Fattar ni som skriver här att det finns bara en lösning som återstår som lite fint uttryckt kallas sanering? Ställer ni upp?

Kommentera