Ge kvinnor rätt att försvara sig

av Geert Wilders och Machiel de Graaf  •  15 januari, 2016

”Kulturberikningen” har gett oss ett nytt ord: Taharrush. Lägg det på minnet, för vi kommer att stöta på det ofta. Taharrush är det arabiska ordet för fenomenet då grupper av män omringar kvinnor och trakasserar dem sexuellt – genom överfall, tafsande och våldtäkter. Efter den taharrush som inträffade i Köln på nyårsafton, har många kvinnor köpt pepparspray. Vem kan klandra dem?

En kultur som har ett särskilt ord för sexuella överfall på kvinnor av grupper av män är en fara för alla kvinnor. Att ordet existerar tyder på att fenomenet är vanligt. Frau Merkel, premiärminister Rutte och alla de andra öppna dörrar-politikerna kunde och borde ha vetat detta.

Läs vidare

2016-01-15_1438

11 thoughts on “Ge kvinnor rätt att försvara sig

  1. Gratis k-pistar och elpistoler till SVENSKA folket nu!!!!!
    Vi står under belägring, Skjut blatteasen med det snaraste.

  2. Se denna video på YOUTUBE om 9/11 : Explosive Evidence – Expert speaks out. (Free hour version.)
    Lyssna på dessa experter, bl.a. ingenjörer, framstående arkitekter m.fl som 100% bevisar att Tower 7 och Tvillingtornen sprängdes ner av CIA och mossad (troligen).
    Motivet var ekonomiska och få makt över oljan och motiv att angripa Irak och Afghanistan. USA är skyldig till flyktingströmmarna men EU projektet är ett fiasko då EU INTE skyddar de yttre gränserna.
    Att VÄLKOMNA individer som inte efterfrågas i Europa på arbetsmarkaden och som har levt enligt islam/koranen/sharia sedan Muhammeds tid år 700 är vansinne om man vet något om ideologin islam.
    En allvarligare ekonomisk kris i Europa och vi kommer att få våldsamma upplopp och i Sverige har vi en undermålig poliskår som inte klarar att skydda allmänheten, de tom mörkar grova sexbrott.
    Till pappor till döttrar som värnar deras integritet, se till att Din dotter får ett körkort och låt henne använda din bil, – många ROVDJUR har Stefan Lövens gäng importerat och det kommer att ske många grova brott på grund av invällningen. Detta helt i onödan som den asylsökande som slaktade Carola Herlin och Emil Herlin på IKEA i Västerås, där var svetsaridioten men sa inte ett ord! OM HAN INTE VARIT I SVERIGE DÅ HADE MORDEN ALDRIG HÄNT!! Enkel logik, borde tom en svetsare fatta.

    • En bra pepparspray rekommenderas och nödvärnsrätten borde stärkas kraftigt. I hemmet rekommenderas en säkerhetsdörr, lägst klass 3.
      OM alla fastigheter kameraövervakades skulle våra hem vara effektivt skyddade, polisen kan då gå igenom bilder och ta inbrottstjuvar som idag går fria i 99% av fallen.

  3. Det skall vara en rättighet att få gratis utbildning i självförsvar för alla flickor/kvinnor.Kommunerna bör få bidrag av staten till pepparspray så att alla kvinnor får det gratis.: Dessutom.Stäng Sveriges gränser,utvisa alla grovt kriminella till landet de kom ifrån,repatriera alla som sökt asyl i Sverige på felaktiga falska grunder sedan minst 25 år tillbaka.

      • Tror att det behövs lite mer kraftfulla vapen mot dessa svin.
        Vapenlagarna borde ändras så att alla svenskar kan få köpa pistoler. Annars får man väl köpa illegala vapen.

  4. Det ruskiga är att kvinnor inte ska få gå fredade, utan hela tiden måste tänka på försiktighet och att försvara sig mot utländska grobianer i flock!
    Om jag fick bestämma så skulle jag istället för pepparspray och i rådande kaotiska situation, ge dom en 9mm pistol att försvara sig med! Sätt en kula i kulpåsen eller allra helst i deras tomma skalle så gör dom knappast om det igen!
    Tex

  5. Lagen tar upp fyra omständigheter då rätt att bruka nödvärn föreligger:

    Mot ett påbörjat eller överhängande brottsligt angrepp på person eller egendom.

    Mot den som med våld eller hot om våld eller på annat sätt hindrar att egendom återtas på bar gärning.

    Mot den som olovligen trängt in i eller försöker tränga in i rum, hus, gård eller fartyg.

    Mot den som vägrar att lämna en bostad efter tillsägelse.

    Nödvärn så mycket våld som nöden kräver! Alltså ett avvägt våld i förhållande till uppkommen situation!

Kommentera