Upprop till alla Kommunals medlemmar

INSÄNDARE. 

Hej, skriver ett upprört mail till dej såsom varande medlem i fackförbundet Kommunal!

Ber dej göra ett upprop till alla medlemmar att säga upp sitt medlemskap i Kommunal, observera att man kan vara med i A-kassan men slippa betala till alla ”suputars” festande på oss medlemmars bekostnad.

Jag har själv just nyss sagt upp mitt medlemskap via mail, och begärt en skriftlig bekräftelse på mitt utträde !!!

Får jag inte detta inom 7 dagar kommer jag att anmäla Kommunal till Europadomstolen för försnillande av medlemmars pengar.

Hoppas att flera medlemmar blir lika upprörd som mej !

Har tidigare varit engagerad i ett annat fackförbund där man investerat medlemmarnas pengar mera vettigt, detta förbund äger idag bl.a. ett helt kvarter i centrala Stockholm detta är skillnaden mellan att man försöker lura av alla medlemmar sina surt betald avgifter.

Jag kräver hela styrelsen i Kommunals AVGÅNG !!! Att offra endast kassören är vad man kan säga en ”piss i Missisippi”. Han ska inte ensam behöva ”klä skott” för hela styrelsens skandalösa och övergripande MISSBRUK av medlemmarnas inbetalda avgifter.

Med vänlig hälsning (medlem som vill vara anonym)

Hur går jag ur fackförbundet Kommunal

Kommunals A-kassa

Storleken på medlemsavgiften varierar beroende på vad du tjänar men 300-400 exkl. a-kassa är normalt så besparingen per år är runt 4000 kronor. HÄR står exakta summor.

21 thoughts on “Upprop till alla Kommunals medlemmar

  1. Den här kassören har till skillnad från ordförande i förbundet åtminstånde lite kurrage. Han verkar vara klokare än Lövén i alla fall. Lövén begriper ju inte att han skall avgå men det gjorde ju han.

  2. Några medlemmars åsikter om deras ”solidariska” fackförening Kommunal.

    Ted Restum, undersköterska, är upprörd.

    ”– Jag skulle vilja skicka en uppmaning till alla Kommunals medlemmar att begära utträde och bara vara med i a-kassan. För att skicka en signal till ledningen att det är våra pengar ni leker med. Det får ni inte göra, säger han.”

    Elisabeth Nordvåg, på Annedals äldreboende i Göteborg, skakar av ilska.

    ”– Jag har varit arbetsplatsombud i tio år och blivit tillfrågad igen, men nej. Jag är inte stolt över Kommunal längre. Jag kommer att gå ur, gränsen är nådd, jag känner mig grundlurad, säger hon.”

  3. Ok jag ser att det är ett fåtal SOM TÖRS STÅ FÖR DETTA OCH GÅ UR KOMMUNALFÖRBUNDET !!!
    Därmed godkänner ni SEXISTISKA FÖRTRYCK PÅ KVINNOR och att förbundsledningen FÖRSKINGRAR ERA SURT FÖRVÄRVADE MEDLEMSAVGIFTER.
    Gör alla medlemmar verkligen det ????????????

  4. Vi är så många att vi borde kunna starta en ny Fackförening som tar hänsyn till att det är 2016, utan maffiastyre. Tror att många medlemmar skulle uppskatta o villa vara delaktiga. Kommunal är förlegat o vidrigt.

  5. Förbundskassören får klä skott för hela styrelsens och ledningens bedrägeri eller grov trolöshet mot huvudman mot kommunalarbetarförbundets lågavlönade medlemmar! Visserligen får han antagligen 70% av lönen under något eller några år! Kompensationen får väl ses som plåster på såren för att han tagit på sig hela skuldbördan av fdet som skett!!

    Anneli Nordström den retorik du använder ligger fan i mig inte i tiden! Vadå gadda ihop sig mot arbetsgivaren?

    Menar Anneli att hon identifierar sig med medlemmarna och deras dagliga slit för brödfödan! I så fall undrar jag på vilket sätt hon gaddade ihop sig med medlemmarna när hen semestrade gratis på Marholmen!

    Tycker att medlemmarna ska kräva Anneli Nordströms avgång! Anneli ska omedelbart arbetsbefrias och utestängas från sin arbetsplats omgående!

    Sparken rakt av för bedrägeri eller grovtrolöshet mot huvudman! Det gör att Anneli går utan något avgångsvederlag!

    Anser också att Annelis närmaste medarbetare ska utsättas för granskning, vid verifierade oegentligheter omedelbar arbetsbefrielse och utestängs från arbetsplatsen!

    Medlemmar i kommunalarbetarförbundet tänk på att det är Er organisation och självklart är det Ni som medlemmar som tillsätter och avsätter både styrelse och ledning! Visa Er makt nu!

  6. Kan man gå ur ett fackförbund ??Jag trodde att man blev tvungen att bli utstraffad dvs att man ger fan i att betala avgiften ,,och så får man hem ett hotfullt och oförskämt brev där dom talar om att man blivit utesluten pga av att man misskött inbetalning av avgiften,,det var alla fall så när jag gick ur byggnads för 30 år sedan,,när jag som timmermanna lärling började på Ohlson&Skarne så,,,Ha ha hörde på Aktuellt nu ,, Vad hade Aylan Kurdi blivit om han lyckats komma till tyskland ,,jo en rumptafsare he he den var bra ,,
    jo var var jag ,,blev tvingad att gå med i byggnads ,,annars får du inte jobba här sa lagets förtroendeman ,,och samtidigt som jag blev medlem i byggnads så blev man automatiskt sosse dom bjöd på medlemsavgiften till det sossialdemokratiska partiet
    mao bara den som var sosse fick jobba alla andra var inte välkomna
    ””det var tider det ”

    • Du behöver inte vara orolig du kan byta till ett fackförbund som har billigare ”avgift” eller gå med i syndikaliterna (ok alla kallar det för att du står utanför facket ””vad nu det är ””” och bara betalar din avgift till A-kassán.
      Jag har bara vait med i facket för att jag har förutsett att man ska kunna göra något för våra ungdomar !!!
      Men nu inser jag att det är bättre att jag hjälper dom tack vare att jag har ett fackligt förflutet.
      TACK SÅ MYCKET KÄRA FACK NU KAN NI GLÖMMA OCH GÖMMA ER I EN MYRSTACK…….

  7. Ni SLÖFOKAR i facket….Vad tror ni när ni bara är ”PASSIVA” medlemmar…För helvete VAKNA som Nordiska Rikspartet sa för 45 år sedan,,,!
    FUCKET är dess medlemmar, 30% tillhör SD….Jag tycker det är dags att ni engagerar er LITET – varför inte ta makten i ett förbund och snutta litet på tårtan! Gå ur är fel väg!
    VÄGEN FRAMÅT ÄR INTE ETT LÅGLÖNETRÄSK – STÄRK KOLLEKTIVAVTALEN!!!

  8. Ni som har möjlighet, sätt er med plakat med skitstövlarnas namn tydligt skrivna och se till att att ni har ”backup”, deras tid är UTE !
    Vik INTE en tum !!

  9. Aset får 2 mille som tack av medlemmarna. Något måste ha blivit fel, det är väl han som ska betala tillbaka medlemmarnas pengar. Eller är det pengar han inte han resa och supa upp…..

  10. Strongt gjort! 🙂 Hoppas att fler medlemmar anammar ditt initiativ. Visa parasiterna ert förkastande.

  11. Ett gammalt ord ”Pampvälde” har dykt upp igen. Har ofta använts av S men passar bättre in på dem själva.

  12. Man kanske skulle syna metall bossarna där ju svetsarn var högsta höns. Kommunal är nog inte ensamma om att missbruka medlemmarnas pengar.

Kommentera