Kommunisten från New York flyttar till andrahandslägenhet

INRIKES. Vänsterpartiledaren Jonas Sjöstedt och hans fru har nyligen lämnat sitt boende på Östermalm i Stockholm och flyttat till en andrahandslägenhet i stadsdelen Midsommarkransen.Det skriver DN och konstaterar att vänsterledaren i olika sammanhang fått ta emot hånfulla kommentarer om att han bott i en stadsdel med huvudsakligen höginkomsttagare.

– Min fru har haft tjänstebostad, men tjänstebostad har man en viss tid. Sedan får man hitta någonting annat, säger Sjöstedt.

-Pettersson är en av dem som gett Sjöstedt hånfulla kommentarer, inte bara, för val av bostad på Östermalm utan framför allt för att han under drygt två år gick runt i New York och softade för knappt 40 000 i månaden som han som fullt frisk 40-åring fick av skattebetalarna, detta utan att arbeta och dessutom blåljög om denna ersättning.

Kommunisten i New York bor nu på Östermalm

Sjöstedt har mycket att svara på

Jonas Sjöstedt tycker det är tråkigt på Östermalm

Sjöstedt mörkar

Herr Sjöstedt är en av dem som tycker dubbelmoral är dubbelt så bra, bland annat anklagar han Sverigedemokraterna för deras förflutna och har tydligen glömt att Vänstern stödde Hitler

7 thoughts on “Kommunisten från New York flyttar till andrahandslägenhet

  1. Och frun jobbar på UD och har haft tjänstebostad???
    Ja se de solidariska kommunisterna.
    Den gamle kommunisten Hermanssons fru var ju miljonär. Under sådana omständigheter är det enkelt att vara kommunist och godhjärtad och …
    Inte lika lätt för en fattigpensinär som knappt har mat för dagen.

Kommentera