Vimmerby kommun kastar ut ”ensamkommande”

INVANDRING. Äldreboendena Vimarhaga och Borghaga kommer inom kort att tömmas på de ”ensamkommande flyktingbarnen”. – Det har varit en hel del incidenter den senaste tiden, så nu vill vi tömma dessa boenden så fort som möjligt, säger kommunstyrelsens ordförande Tomas Peterson.

Äldreboendena Vimarhaga och Borghaga byggdes nyligen till just dom äldre. Men flyktingsituationen har gjort att en stor del av lägenheterna för tillfället bebos av så kallade ”ensamkommande flyktingbarn”.

Äldre personer på både Vimarhaga och Borghaga som Vimmerbytidning har talat med upplever de ensamkommande flyktingbarnen som allmänt störande och i avsaknad av respekt för de äldre.

– Det har väl inte varit så lyckat att blanda de äldre med de ensamkommande flyktingbarnen, medger Tomas Peterson som också kallar ”barnen” unga vuxna!

-Pettersson blir oerhört förvånad. Varför kastas inte de äldre ut? Är Vimmerby kommun rasister?

22 thoughts on “Vimmerby kommun kastar ut ”ensamkommande”

  1. Jag blir vansinnig varje gång man säger ”ensamkommande flyktingbarn”!! Fatta att det är inga barn utan vuxna eller i bästa fall i övre tonåren som bara ställer till problem och kostar en helv-s massa pengar för kommunerna som behöver dessa enorma belopp till viktigare saker. Kasta ut ligisterna ur kommunen så dom tröttnar och åker tillbala för det är inga flyktingar, kom ihåg det! Allt är en iscensatt aktion styrt av eliten i Europa som vill försvaga våra länder och skapa kaos. Det låter kanske långsökt men så är tyvärr verkligheten och dom enda som kan göra något är vi människor som måste reagera och avsätta varje regering som försöker följa den svarta agendan som eliten har för våra nordiska länder.

  2. Men nu var ju den demografiska mytens hävstång baserad på mekaniken att de äldre behöver den hjälp som invandrarna (ingen annan?) kan ge dem. Hur blir det med det nu då? Hur ska nu den nya marken brytas om de äldre inte uppskattar sällskapet?

  3. Fint ord det där, ”incidenter” . ”Det har varit en hel del incidenter”

    Ordet kan s.a.s innehålla mordbränder, våldtäkter, stölder, knivskärningar, mord, sexövergrepp, hot med mera med mera.

    Inkompetenta naiva klåparkommun! Vad trodde ni? Att det var barn som ni tog emot?

    Så länge som ”barnen” är kvar i Sverige kommer inga problem att lösas. Bara att flyttas runt.

    .

  4. Har någon i Vimmerby slutat med dubbeltänkandet, tänka en sak och säga något helt annat? ”så kallade ensamkommande flyktingbarn, uteslutande män i övre tonåren. Det är ju vuxna” Ålderstestning bör göras på dem.

  5. Så bra att få lite goda nyheter. Tack Pettersson:
    Må dom jävla gökungarna bli tillbakaskickade till hemlandet.
    Fräcka jävlar som inte respekterar gamla, respekterar dessa kräk någonting alls kan man undra.
    Landsförrädare som stryker omkring som små kärringar med en liten väska över axeln.
    Titta hur dom sneögda jävlarna står efter husväggar och talar i telefon.

  6. Snart lär nog pk-isterna jaga Vimmerby kommun med ”pk-pinnen”.

    Ut med muhammedanerna, som är respektlösa och ser på oss som otrogna.

    • Vänta bara tills de ”får order” från sina imamer!
      Då är de garanterat inte ”barn” längre!

      Vilka muslimer är muslimer?

  7. Inte tillräckligt med nallebjörnar och gossetrasor på boendet?

    Eller var det så att ”moderskänslorna” försvann, när det visade sig att barnen var inga barn! Utan de var programmerade sexuella individer, kapabla och redo till sexuelltofredande så fort tillfälle ges!

  8. Jaså, har dom fått kalla fötter om dom ensamkommande våldtäktsmännen.
    En gigantiskt kostsam jättebluff som vilken realpolitiker som helst borde motarbeta till varje pris.

    • O förlåt det glömde jag ,,det är ju bara barn (som när dom bildar en allt för stor grupp kunna slita isär en våldtagen flicka)Dessa ludna evigt unga skäggiga våldtäktsbebisar,,,som vi är tvungna att försörja livet ut

  9. Stefan Löven måste rycka ut och fördöma det rasistiska Vimmerby, så här får det INTE gå till, de ensamkommande skäggebarnen/analfabetarna har blivit illa behandlade av Vimmerby!
    Vimmerby saknar respekt för människor som lever enligt koranen/sharia och som har massmördaren och pedofilen Muhammed som idol, – halshuggarprofeten!

  10. Än ett exempel på att folk från vissa områden inte är integrera i ett västland.
    Regeringen bör begränsa inresa från vissa områden, i likhet med att den avråder svenskar att resa till en del områden.

    • Skämtar vi….vad är syftet med att ta emot unga män utan pass och ID som man inte vet ett skit om annat än att de är analfabeter, muslimer, araber – rena vansinnet, men våra politiker är tamefan dårar som skulle sättas under förmyndare, – dessutom borde de få vård på mentalsjukhus, tvångströja, starka mediciner, ev. lobotomi av delar av hjärnan där vanföreställningar uppstår. Jag ställer upp gratis!

Kommentera