22 thoughts on “Vem är mest statsmannamässig? Statsministern eller den blivande statsministern?

  1. LIVSFARLIG LEDNING! Stefan Löven var i Västerås när två svenskar blev slaktade på Ikea av en asylinvandrare, – de två SVENSKARNA var med dr Carola Herlin och sonen Emil Herlin….R.I.P.
    Dåren Stefan teg, han uttryckte ingen oro över det inträffade, INTE ETT ORD KOM ÖVER DENNA MORON/RETARDEDS KÄFT….- varför håller han inte bara käften, vilken SUPERNOLLA och hans utrikesblondin och hela gänget Åsa & Frittolin m.fl = NOLLOR, NOLLOR, NOLLOR!!!! De har INTE fattat ett skit att det är olämpligt att släppa in UNGA MUSLIMSKA MÄN I SVERIGE!! Kvinnor och barn har de lämnat kvar och flytt från sin plikt att försvara sitt land dessa muslimkräk!!! KOM IGEN BARA!! Det är så jävla uppenbart att Sveriges regering är en SAMLING IDIOTER, LÖVEN SOPPAN BORDE AVGÅ, ETT NYVAL BORDE HÅLLAS!!!

    • Något helt annat på en annan nivå, intressant att lyssna på USA:s främsta arkitekter och ingenjörer om 9/11 : Explosive Evidence – Expert speaks out. (Free hour version) – se det på YOUTUBE!

  2. Men vad krävs för att den mannen ska förstå? Undrar vad våra gamlingar och ungdomar har gjort den mannen för ont? Ska de här pågå i två år till då vet inte jag… Heja Jimmi 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

  3. Vi ska kanske ge dem pengar till vatten och mat från det att de föddes för de har väl lidit brist på det!
    Kläder som de inte har fått ska vi väl också betala retroaktivt.
    Semesterresor är väl något invällarna också har saknat och det bör vi väl kompensera retroaktivt.

    JAG KAN INTE FATTA: Retroaktivt barnbidrag! HELT OTROLIGT!

    Mina/våra skattepengar?

  4. Löfven har ju inte fattad kostnaderna kring flyktingströmmarna hit. Han verkar ha noll koll på siffror. Varför räcker det inte med mat och husrum för dom som får komma hit. Men deras enorma lyxbidrag till höger och vänster!! Bara en sådan sak som retroaktiva barnbidrag, en del kvinnor får upp till en halv miljon i retroaktiva barnbidrag!!! En väninna till mig på försäkringskassan säger att hon orkar snart inte se det. Får svenskar retroaktiva barnbidrag vid hemflytt till Sverige? Nej.

    • RETROAKTIVA BARNBIDRAG!!!?
      Det kan väl ändå inte vara sant!
      Var finns underlaget till att vi ska betala för deras barn innan de kom hit?
      JAG BLIR HELT YR I HUVUDET!

      DETTA KAN INTE VARA SANT!

      Ska vi betala för bilar som de inte köpt också?

      • Fråga: Stämmer det att invandrare som får uppehållstillstånd får barnbidrag och föräldrapenning retroaktivt?

        Svar: Barnbidraget gäller för barn boende i Sverige upp till 16 år, barnbidraget betalas inte ut retroaktivt till personer som kommer till Sverige. Däremot kan föräldrapenningen betalas ut retroaktivt till föräldrar som invandrat till Sverige.

        Barnbidrag – är ett bidrag föräldrar får för barn fram tills den dagen de fyller 16 år. Har barnet två vårdnadshavare betalas det ut 50-50 till båda föräldrarna och finns det bara en vårdnadshavare betalas hela summan ut till en förälder.

        Föräldrapenning – Är en försäkring som betalas ut till föräldrar i max 480 dagar, man kan börja ta ut föräldrapenningen 60 dagar innan barnet fötts fram tills dess att barnet fyller 12 år. Man kan välja om man vill ta ut alla dagar på en gång eller om man vill spara dagar. Det finns dock en begränsning i hur många dagar man får spara, efter barnets fyraårsdag får man max spara 96 dagar som man kan ta ut fram till dess att barnet fyllt 12 år. Enligt de gamla reglerna som slutade gälla 1 januari 2014 kunde utrikes födda som kommit till Sverige ta ut de 480 dagarna retroaktivt också efter det att barnet fyllt fyra år. Från 1 januari omfattas alla av samma regler med begränsningen att det gäller för barn som är födda efter 1 januari 2014.

        http://www.migrationsinfo.se/fragor-och-svar/fr-utrikes-fdda-barnbidraget-och-frldrapenning-retroaktivt/

        Lite uppstramning av reglerna men fortfarande alldeles för frikostigt. På samma vis som man har karensregler till A-kassa ska man ha karensregler för alla andra välfärdssystem. Dessutom ska asyl vara en tillfällig vistelse i landet och de som får uppehållstillstånd av detta ska ska inte integreras och stå utanför de normala välfärdssystemen och vara Migrationsverkets ansvar till dess de kan återförenas med hemlandet. Detta tror jag inga flyktingar skulle motsätta sig och vi skulle slippa de ekonomiska migranterna.

  5. Problemet är att 7-klövern i allmänhet och sossarna i synnerhet inbillar sig på fullaste allvar att Sverigedemokraterna är emot flyktingar, vilket är totalt fel. Det finns inget annat parti i Sverige som vill hjälpa så många flyktingar som SD. Vad SD är emot är att 7-klövern gör allt som står i deras makt att hjälpa så många ” ekonomiska flyktingar” att behålla sina miljoner så dom glömmer helt bort att det finns RIKTIGA FLYKTINGAR som är i behov av hjälp.

  6. Jag börjar tro att svetsministern är Shreks brorsa som blekt bort sin gröna färg. Lika intelligent och analytisk som ett träsktroll. Inget ont om träsktroll, men passar de inte bättre i animerade barn och familjefilmer än i Sveriges riksdag?

    • En sådan parodi som RETROAKTIVT BARNBIDRAG kan väl inte förekomma i e serietidning ens!

      JAG KAN INTE ENS FATTA ATT DET FÖREKOMMIT!

      Finns det någon som kan ge en logisk förklaring?

      Vilken utbildning och vilken nivå på IQ har den som bestämt detta?

  7. Stefan Löfven är ovärdig som statsminister, han är otydlig,
    rapar upp samma smörja som han hållit på med under sin
    tid i ämbetet, han gör sig osynlig i långa perioder, trots att
    landet bågnar under problem, och när han väl visar sig så
    hackar han på det enda parti som inte är ansvariga till den
    idiotpolitik som förts i minst tio års tid.
    Det är långt mer statsman över Jimmie Åkesson än över
    Löfven, det har verkligen gått utför med Sossarna, säkert
    ingen tillfällighet att dom två sista partiledarna från det
    partiet uppträtt som två pajsare!
    Jovisst jag glömde en sak som dom är duktiga på,EGENBERIKNING!

  8. Ja, det var ord och inga visor! Ibland undrar man ju hur Löfven klarar sin egen ekonomi så förvirrad som han verkar vara…ingen koll på något och kritiserar bara alla som ställer honom mot väggen. Fast Åkesson är väl radiostyrd av Putin…den tesen kommer media att börja driva på fullaste allvar nu! På med foliehattarna nu kör vi, säger representanter för MSM-media i ett kör!!!

  9. Löfven slickade på fingrarna när han skulle vända blad i sitt huvudanförande. Inte en gång utan flera.
    Den mannen är så osannolik som statsministern att tiden stannar.

    • Gissar att Jimmi är bättre på att svetsa också.

      Jag kan inte smälta: ”RETROAKTIVA BARNBIDRAG”.
      Det tog mig djupt i hjärtat. — V Å R A P E N G AR! ???
      Hjälp vart är vi på väg!

Kommentera