Muslimsk invandring kan vara farlig enligt norsk säkerhetspolis

ISLAM. Under Folk och försvars rikskonferens som nyss avslutas varnade Benedicte Bjørnland, chefen för den norska säkerhetspolisen PST, för konsekvenserna av muslimsk invandring.

Bjørnland menar att en ökad invandring, i synnerhet från muslimska länder, är en grogrund för radikalisering, ökade konflikter i samhället och en växande högerextrem miljö.

På sikt kan denna typ av invandring även innebära andra typer av utmaningar och då det gäller ett högt antal asylsökande till mindre samhällen kan det få olyckliga konsekvenser.

Vidare underströk Bjørnland att man inte kan förutsätta att nya befolkningsgrupper automatiskt anpassar sig till normer och regler i det norska samhället, och påpekade att dessa grupper inte är homogena och kan ta med sig etniska eller religiösa motsättningar från sina hemländer.

Om man på sikt får tillväxt av parallella samhällen, radikalisering och extremistmiljöer står säkerhetspolisen inför en utamning, slog PST-chefen fast. Och enligt den svenska Säpo-chefen Anders Thornberg har de islamistiska miljöerna växt betydligt i Sverige under de senaste fem åren, liksom spänningen mellan olika folkgrupper. Thornberg beskriver utmaningarna som “betydande” och terrorhotnivån ligger kvar på den näst högsta.

-Pettersson noterar att det inte är något problem i Sverige för här är det Sverigedemokraterna som ligger bakom problemen sedan 30 år, i varje fall enligt PK för de tar inte upp problemen med dysfunktionella muslimer eller frågar sig varför deras samhällen ser ut som de gör…

Dagbladet.no

2016-01-13_0750

Undrar varför muslimerna inte tar bussen till Mecka som går på under ett dygn från Damaskus i Syrien och Bagdad i Irak i stället för att fly till Sverige och ta med sig islam hit…

4 thoughts on “Muslimsk invandring kan vara farlig enligt norsk säkerhetspolis

  1. Har god lust att uttala ” vad var det vi sa redan på sjuttiotalet” gör nu inte det!

    Utan säger i stället!

    Stäng gränsen nu! Innan det är försent att begränsa uppkommna skador på både samhälle, kultur och individ!

    Låt oss inte hamna i en situation om trettio år där vi får anledning att säga ” vad var det vi sa på tiotalet”!

  2. Märk väl, vår statsminister försvarar inte vare sig land eller medborgare med dess kultur men försvarar viss religion, trots avsaknad av kännedom om densamma.
    En riktig statsminister sätter sig in i det man försvarar med det vore det lämpligt att läsa Koranen och tala med Mona W i stället för Zara.
    En riktig statsminister värnar främst om land medborgare dess religion kultur och värderingar inte andra, tills dess-om dess är han inte värd titeln.

Kommentera