Media mörkar?

Har ni också märkt de senaste dagarna hur frispråkiga media blivit när det gäller mörkläggning av brott där förövarna är av icke-svenskt ursprung?

Helt plötsligt får vi höra journalister berätta att etniciteten hos en brottsling aldrig får döljas av rädsla för att ett visst parti och andra invandringskritiker ska vinna genom att fakta redovisas öppet.

DN får nu med all rätt på tafsen för att de mörkade invandrarungdomarnas sexuella trakasserier mot unga svenska flickor under We Are Stockholm-festivalen. Det bisarra är att de nu sitter och förnekar sin egen mörkläggning, trots övermäktiga bevis.

Innan ni applåderar Peter Wolodarskis (chefredaktör) och Caspar Opitz (redaktionschef) avgång, ska ni ha i åtanke att alla stora medier och era lokala blaskor länge mörkat etniciteten hos förövare om dessa inte haft vit hy och talat felfri svenska.

Det är bara medias medarbetare själva som vet vad de inte velat eller fått uppge, men lita på att det skett saker i er egen kommun som är arkiverat långt ned i källarvalven p.g.a. förövarnas etnicitet.

12 thoughts on “Media mörkar?

  1. Det spelar ingen roll på längre sikt om ljugare som Vidrig-avsky petas så länge ljugarklaner som Bonnier m.fl sitter i orubbat bo. De tillsätter ju bara en ny ljugare. Det som krävs för Sveriges m.fl. räkning är att dessa ljugare kastas ut ur alla länder de plundrat och förvridit huvudena på med sina lögner. Låt Sverige bli det 110:e landet på 2000 år som de kastas ut ifrån. Och städa upp i medierna vad gäller ägare i toppen ner till städtanten på alla tidnings, radio och TV-redaktioner, ungefär som Polen nu verkar göra.

  2. Engångsföreteelse ,panikåtgärd ,,ioch med att Köln briserade så visste dom att det skulle sprida sig som en preriebrand ,Och dom vet ju innerst inne i sitt unkna sammvete att dom svikit svenska kvinnorna med en tottal mörkläggning av all invandrar brottslighet ,,(isetta fall av våldtäkts karaktär) så var dom helt enkel piskade till att göra en skadelliminering ,Dvs (även fast ingen gå på det) skylla allt på polisen ,annars hade fallet blivit att alla stått och pekat finger åt DN och då hade mörkläggningen blivit allt för uppenbar och helt kristallklart att slasken mörkar,,dom får givetvis hjälp av all annan slaskmedia med att ge polisen hundhuvudet ,,dom måste ju också gardera sig eftersom dom också beskyddar grov invandrarbrottslighet
    men lugn ,bara lugn ,,slasken kommer att kontra ,,dom kommer att sätta in alla tillgängliga resusher för skademiniminering .om dom har tur så får dom jackpot så kanske dom hittar ett dött spädbarn på någon strand som dom kan exponera efter sina egna syften ,(svt har säkert redan skicka ner ett gäng av ”journalister”som gå och finkammar stränderna och vänder på varje sten )och då kan dom kalla in Mona Stalin till TV studion för att peka med sitt krumma krokiga finger och med sitt sedvanlig hesa skrapande rödvinsfyllesvinsröst utbrista FYY PÅ DIG JIMMIE

  3. Det är ju enbart pga Nyheter Idag:s avslöjanden att DN kände
    till övergreppen under festivalen, men att DN sedan inte gick
    ut med övergreppen till allmänhetens kännedom som den här
    saken har publicerats.

    Symptomatiskt dock har de så kallade granskarna stuckit
    sina huvuden i sanden när det gäller DN:s roll i den här
    skandalen.

  4. Svensk gammelmedia har mörkat och drivit egen agenda i flera år så dagens situation är bara toppen på isberget. Man blir ju upprörd när media och politiker kritiserar Polen och Ungern för samma agenda och mobbing man själv driver.

  5. Journalister är kulturmarxister, eller har det i sina gener.
    Polisen är toppstyrd
    Politikerna är korrupta.
    Mer förklaring behövs inte.

  6. MSM-media ljuger om allt från att mörka invandring, den kostnad och brottslighet som följer med den, till utrikespolitiken vad som verkligen händer i Syrien, Ukraina m.m. Man ljuger för det man anser vara den ”goda” saken dvs NWO och dess plutokratstyre som man gärna vill se styra och ställa i världen. Får de här typerna som man vill är demokrati och yttrandefrihet snart död och begraven i hela världen.

Kommentera