Nu kallas vi undervegetation och ska bekämpas med knytnävar

HATMEDIA. Alex Voronov är en av alla dessa etablerade ”debattörer” som desperat kämpar för att prenumeranterna och annonsköparna ska stanna på propagandaorganen där de arbetar. 

Till herr Voronov kan Pettersson säga att det fanns en tid när journalister med självrespekt försökte beskriva verkligheten som den är och inte försökte lura på läsarna ”rätt” sorts nyheter.

Voronov är för närvarande politisk redaktör på Eskilstuna-Kuriren, som tillhör samma koncern som Södermanlands Nyheter och som brukar häcka på vår blogg, då gäller tydligen inte knytnävsslags avstånd…

Vi tar en skärmdump på hatet för säkerhets skull. 2016-01-11_1124

14 thoughts on “Nu kallas vi undervegetation och ska bekämpas med knytnävar

  1. Ännu en reflexion
    Mona Sahlin och hennes gelikar påstår ju att vi är ett folk utan kultur.
    Har länge grunnat på varför vi då behöver kulturjournalister, kulturarbetare, kulturhus etc. Vore det inte bättre att de summor detta kostar används till våra pensionärer, sjuka och behövande.

  2. Det fanns en tid då Sverige var en civilisation med självrespekt utan hatiska individer med främmande namn som förespråkar ett primitivt våld mot oliktänkande……

  3. Har ingen betydelse vad vilseledda journalister på gammelmedia säger och gör just nu, de gräver bara graven djupare och djupare!

    Ju mer media skyller på andra och fortsätter svamla, ju större blir fallet i slutänden!

    Vem har förtroende för kolumnister, ledarskribenter och kulturskribenter?

    De senaste åren har de ju varit helt fel ute! De vill nu skyla över och skylla sina tillkortakommanden på andra aktörer!

  4. Vänsterterroristerna sprattlar i sina dödsryckningar.
    Det kan inte vara roligt att att i dessa dagar inte ha ett enda rätt. Man behöver knappast tillägga vad var det vi sa. Dessa murvlar har fört Sverige till ättestupan nu får dom betala.

  5. ”Kulturchefen” på DN björn wiman hade den goda smaken i ett inlägg igår att kalla alla ”hatsajter” för avloppstunnlar.

  6. Äh Alex , Vem är det.vem bryr sig om en ny pajas som ploppar upp ur sitt hål ,,det finns hur många som helst

Kommentera