Syrier sålde sin egen hustru för att betala flykten från Syrien. Deltog själv i våldtäkterna

ISLAM. Hon är för rädd för att uppge så mycket som sitt förnamn och kvinnan bor nu på hemlig adress i Berlin, Tyskland. Hennes man har vid upprepade tillfällen förföljt henne på gatorna, och har nu fått besöksförbud.

Tyskland skulle bli frälsningen för paret och deras och deras fyra barn, men på väg från Syrien till säkerhet, gick allt  fruktansvärt fel.

Susanne Höhne jobb som psykoterapaut vid en mottagning väster om den tyska huvudstaden. Det är hon som berättar historien om familjen till den amerikanska tidningen New York Times. En historia som tyvärr inte är unik. Hon berättar hur familjen vid ett tillfälle får slut på pengar. För att finansiera resan, så lät mannen människosmugglare ha sex med sin egen hustru. Gång på gång.

Enligt Höhne blev kvinnan våldtagen nästan dagligen i tre månader för att betala för familjens resor. Slutligen deltog också hennes man i våldtäkterna.

Kvinnan bor nu på hemlig adress, men är livrädd för att några släktingar kommer att hitta henne och döda henne för att återupprätta familjens heder.

Läs mer på norska Dagbladet

-Pettersson noterar återigen att araberna har en märklig syn på kvinnor. Det är det som kallas mångkultur och som 87:an har beställt…

 

7 thoughts on “Syrier sålde sin egen hustru för att betala flykten från Syrien. Deltog själv i våldtäkterna

  1. Garanterar att kvinnan kommer att halalslaktas så snart någon släkting får tag i den stackars kvinnan! Familjehedern står på spel och går förlorad om inget görs!

    Den girige mannen kanske bedriver någon form av hasardspel med odds för när någon bror, kusin eller annan släkting hittar och halalslaktar den stackars utnyttjande kvinnan!

    Även om kvinnan mot all förmodan skulle klara livhanken är ändå kvinnans liv totalt förstört, kvinnan måste just nu känna sig som en ruin i öknen!

    Fy fan vilken människosyn dessa medeltida ynkryggar har! Det här patrasket släpper vi in i vår nationalstat och fosterland dagligen och stundligen i stora hopar!

    • Grattis alla kvinnor som inte röstat på SD!
      => Vilken framtid!?
      Men vi, alla, får det kanske bra som vita slavar i vårt gamla fosterland?

  2. Arabernas kvinnosyn är väl ingen överraskning, det är endast att läsa koranen med shaira lagarna, där framkommer det mycket klart hur kvinnosynen är de som anammar Islam.
    Sharia = Islam

Kommentera