90 araber och afghaner omhändertogs av polisen för sextrakasserier i Stockholm, media mörkar

HATMEDIA. ”Blotta misstanken” om att media mörkat sommarens sexmobb i Kungsträdgården är ett ”svek mot de drabbade”, dundrade Dagens Nyheter i en artikel på lördagen. Men vad tidningen inte nämnde var att det var DN själva som mörkade händelsen, avslöjar Nyheter Idag. Dessutom är DN och andra hatmedia så fräcka att de skyller på polisen.

”Varför de omfattande sextrakasserierna mitt i centrala Stockholm, med något litet undantag, hamnade i medieskugga är för mig oklart. Men blotta misstanken om att övergreppen ansetts som besvärliga att beskriva innebär ett svek mot de drabbade”, skrev DN-journalisten och vänster­debattören Lasse Wierup i går.

Men nu avslöjar Nyheter Idag att sexövergreppen – där ett stort antal invandrare bildade sexmobbar och ofredade svenska tonårstjejer i Kungsträdgården i somras – kom till Dagens Nyheters kännedom kort efter att händelsen inträffat. Hela 90 araber och afghaner ska ha omhändertagits och avvisats från området i samband med händelsen, enligt Nyheter Idags källor inom polisen.

En psykolog verksam i Stockholm hörde av sig till DN:s ledarskribent Hanne Kjöller och berättade om händelsen redan den 17 augusti, två dagar efter konserten med Zara Larsson i Kungsträdgården där ett stort antal tonårstjejer utsattes för övergrepp. Kontakterna med Hanne Kjöller ledde aldrig till någon publicering, vilket förvånade psykologen.

– Hon blev mycket intresserad och lyssnade, tills jag berättade att samtliga omhändertagna killar och män var ensamkommande från Afghanistan och Syrien. Jag uppfattade att hon ändrade tonläget, säger psykologen till Nyheter Idag.

-Pettersson är inte förvånad – DN och andra hatmedia har fullt upp med att jaga rasistiska Sverigedemokrater som inte gillar de ”trevliga” unga männen som invaderar vårt land…i DN:s ögon är de muslimska desertörerna viktigare än unga svenska flickor…

2016-01-10_0714_001 2016-01-10_0714

27 thoughts on “90 araber och afghaner omhändertogs av polisen för sextrakasserier i Stockholm, media mörkar

  1. Nu har det gått ett ex antal dagar, personligen har jag svårt att hantera alla förslag som väller in på hur vi ska undvika liknande situationer i framtiden speciellt alla förslag från Sossarna och F!. Mina förslag blir 1. Stäng gränsen 2. hudstrykning samt arbetsläger 3. utvisning för personer med låg anknytning till Sverige!

  2. Journalisternas förtjänst att SD växer så det knakar ,,Jag talar(skriver) för mig själv.Det var med en klump i halsen och knut i magen som jag röstade på SD 2010 för första gången, jag skämdes som en örn,Men man får ju panik ,,alla andra verkar mist förståndet helt och hållet ,politikerna applåderar och hejar på Journalistkåren som ljuger hejdlöst svenska folket rätt ansiktet om allt som gäller invandring ,,En av de värsta lögnerna var ju dom 8 SVENSKA män som gruppvåldtog en kvinna på finlandsbåten
    hur fan kan man ljuga om en sån sak ?? Och kan man ljuga om en sån sak, så kan man också ljuga om allt annat ,,man passerade liksom en anständighets gräns ,,ingen av dessa var svensk medborgare 4 var illegalt i landet dvs utvisade(förtur till tandvård sjukvård och bidrag bostad och mycket annat)resten sökte väl asyl ,,eller ? alla ser ut som kolbitar
    och ingen av dom har en enda tillstymmelse av svensk molekyl i sig
    Jag såg inte ett ord om den drabbade kvinnan och ingen av apjävlarna blev dömda för någonting,och när aftonblodet tycker att det är ok och tillochmed
    försvarar gynnarna när sanningen börjar sippra ut ,,ja då försvann all tvekan ,,det blir SD,SD,SD,SD om och om igen in i evigheten för min del
    alla andra kan fara åt helvete,,,kan ni tänka er ett annat land där politiska etablissemanget applåderar och hejar en genomrutten och ljugande journalistkår som med sina lögner o halvsanningar tror att dom bildar opinion ,,dom är så in i helvete korkade i huvudet hela bunten att dom tror
    på sig själva tex när dom påstår att massinvandring har ett enormt stort folkligt stöd,,,jag känner inte en enda som är för ,,gör ni?…
    men så länge som dessa rövhål får råda ,,kommer SD garanterat att växa
    det är en naturlag

  3. Äckliga så kallade journalister är vad dom är! Önskar dom får känna på samma trakasserier som dom stackars flickorna och kvinnorna fick.

    • Nej dom vänder inte rygg åt kvinnorna,,,Dom deltar i högsta grad
      Till och med Gudrun sitter o håller käften ,,hon som brukar vara så vass i näbben annars ,,så jag frågar ,,var är du Gudrun (kvinnornas beskyddare)Jag tolkar Gudruns tystnad som att hon tillsammans med Mona Svetsaren Åsna och alla andra etablerade tycker att det är helt ok att sexuell ofreda kvinnor ,,bara man är en ensamkommande bebis från den rätta kulturen och har rätt tro

  4. Precis allt som visar på dom negativa konsekvenserna
    av massinvandringen hamnar i Medieskugga, Svenska
    journalister är dom i särklass ynkligaste individer som
    går på två ben!

  5. Redaktrisens reaktion 1) Min Gud så fasansfullt och efter gm-informationen 2) Herregud, vad det skulle gynna SD om det kom ut. Alltså väger hon 1) mot 2) och eftersom 2) har faktor 1000, så blir det inget.

  6. Redaktören på DN avfärdade storyn som SD falsarier. När verkligheten inte stämmer överens med PK drömmarna, så väljer vissa att inte tro på verkligheten.

  7. Det blir nog fuktigt i trosorna (baktill) när de mörkögda prinsarna visar sin egentliga kvinnosyn.

    Svenska kvinnor har inte ens självbevarelsedrift när de går och röstar.

    • Det är knappast de unga tjejerna som drabbas som har röstat fram politikerna vid makten.
      De har inte heller bett om att få hit dem utan är offer i dubbel bemärkelse. De utsätts för våldet och har inte åldern inne att rösta bort det.
      Det är politiker som akrit drivit fram detta som har ansvaret (eller borde ställas till ansvar för).

      En stark förkämpe är den välkände levande statyn Fredrik Reinfeldt vars kunskap om människor gränsar till obefintlig. Han har både angivit den absurda riktningen och haft makten att verkställa att den följts.

      Det allvarligaste är att politiker inte tvingas genom tester av deras mentala tillstånd, vilket just Reinfeldt är ett ypperligt bevis på.
      Hade han varit en hingst på riktigt hade han tagits ur avel och kastreras för att förhindra att de destruktiva anlagen sprids vidare till nästa generation. Politiker behöver man inte kastrera men de skall inte inneha maktpositioner om de saknar förmåga att se till landets helhet och visar den graden av ohörsamhet som mr stenstod gjort.

      • Det har du rätt i det är inte feministpolitikerna som drabbas utan unga tjejer som blir offren för de här dårarna.
        Exempelvis Mona Sahlin är inget riskobjekt för att drabbas, jag hade besvär med sparvar på terassen och försökte bli av med dem som inte var lätt, men så kom jag på iden att förstora upp en bild på Mona som fågelskrämma och alla sparvarna tvärvände, därför hon skrämmer allt.

      • Där håller jag inte med, det verkar som om dom flesta svenska tjejer är för en ohämmad invällning till Sverigeistan!

  8. Undrar vi inte alla hur mycket som mörkats i Sverige för att förövarna tillhör fel grupp och sanningen kan gynna SD?

    • Det torde vara åtskilligt men vad de nyttiga idioterna inte insett är att det gynnar SD mångdubbelt om det kommer ut. Om sjuenigheten inte hade låtit repilhjärnan bestämma, lyssnat på folket och tagit debatten hade inte SD haft den framgång som de har, vårt land hade inte riskerat att rämna och den politiska klassen hade kunnat fortsätta med sina högtflygande karriärplaner som nu kommer att åka ner i avloppet.

      Som det ser ut nu kan vi helt stryka 2016 och 2017 och trefjärdedelar av 2018 innan vi kan räkna med ordning och reda. Vi kommer att få lägga ner omfattande resurser utöver de som redan förskingrats för att bli av med alla charlataner som invaderat landet.

      Våra unga och gamla och alla verkliga flyktingar som vi kunnat hjälpa på plats är de som lider mest av det politiska sveket. Vi måste därför tillsätta en sanningskommision med rättmätiga individer som kan se till att förrädarna får sitt rättvisa straff.

      • Hur mycket som mörkas är lätt att ta reda på!
        Det är bara att ställa sig frågan:
        Hur mycket hade jag vetat om massinvällningen till Sverigeistan, om inte Petterssons blogg funnits?

Kommentera