Offentliga handlingar…..Stefan Löfven you´ve got mail

Detta är offentliga handlingar vill jag först låta meddela så äradekurragömmafake journalister vid skattefinansierad hatmedia såsom sydsvenskan med flera, ni som häckar inne på Petterssons, gör en grej av detta, tack på förhand.

För att om möjligt få någon som helst upprättelse för karaktärsmordet som jag och många med mig har varit och är utsatta för skrev jag i höstas ett mejl till statsminister Stefan Löfven. Han har ännu inte svarat.

Eftersom vi lever, bor och verkar i något som i alla fall på pappret ska förställa ett demokratiskt samhälle så tänkte jag att jag kunde skapa lite politiskt samarbete över partigränserna. Jag bad min granne en partitopp inom socialdemokraterna Anders Nilsson (S) ordförande i Stadsområde Innerstaden och ledamot i kommunfullmäktige om hjälp med en grädddfil in till partiledaren.

Detta mejl ville jag ha svar på:

Malmö 19/11-15

Hej Stefan!

Du har idag haft presskonferens där du idiotförklarade hela svenska folket då du gav sken av att vi i Sverige har varit naiva, vad beträffar vår hotfulla islamiska verklighet.

Jag vill undantas från ditt ”VI”, jag liksom många med mig har vetat om, varnat i tal och skrift om det islamska hotet men har då från bland annat dig blivit kallade för mycket fula ord, vi har blivit kallade för rasister, fascister och till och med för nazister.

Jag kräver en ursäkt från Dig åt alla oss som du idag drog över samma kam som din och ditt partis naivitet, jag kräver även en ursäkt för allt fult som du och dina partikamrater kallat oss för.

Vänliga hälsningar

Eva-Marie Olsson

Ripgatan 7

21459 Malmö

—————————————————

Hej Anders!

Jag skulle vilja be dig om en liten tjänst.

Då jag i november, samma dag som din partiledare gick i radio och TV-sändningar ut med att ”vi” varit naiva, då sände jag ett mejl till honom.

Jag har ännu inte fått svar och ber dig som gammal granne och vän att Du med dina kontakter hjälper mig så att jag kan få ett svar av din partiledare Stefan Löfven.

Vänliga hälsningar

Eva-Marie

———————————-

Hej Eva-Marie!

Nej, dina ärenden får du sköta själv.

Vänliga hälsningar

Anders Nilsson

—————————————–

Hej Anders!

Tack i alla fall, det var från min sida ett gott försök. Om du ändrar dig så hör av dig.

Känns det lite jobbigt nu för dig och dina kamrater att ni så i ett slag blev rasisfachistnazister?

Vänliga hälsningar

Eva-Marie

21 thoughts on “Offentliga handlingar…..Stefan Löfven you´ve got mail

  1. Stefan SH

    Du har Fel.. 80% står inte bakom Stefan Löfvéns uttalande.
    Glöm inte att han har en minoritetsregering som dessutom krymper hela tiden. Alla som röstade på 7K instämmer INTE i hans uttalande, en bra bit över 50% och även den skaran växer för varje dag, anser sig inte vara naiva.

    • Jag rättar mig! Aldrig tidigare har fått 25 Don’t-Likes.

      Du har rätt Lena, i mitt inlägg menade jag ett negativt konstaterade dock det blev statistiskt fel.

  2. Jag håller inte med dig Eva-Marie Olsson. Dock bra skrivet.
    Saken är att det är en demokratiskt vald politik som förs i Sverige.
    (Inklusive oppositionens icke-opposition.)
    80% av befolkningen bevisligen har hållit med den aktuella riktlinjen. Därför behöver statsministern inte be om ursäkt för den resterande 20%: s skull.

    Så länge inte svenska folket röstar fram Åkesson som statsminister har inte just ditt ”vi” någon betydelse.

    • S.Löfven har fått sina väljares förtroende, men dock inte mandat att rasera landet ej heller att utmåla oss som monster vi som för länge sedan sett vart det barkar hän…..så ser jag på det och socialdemokraternas väljarsympatier sjunker just nu som en gråsten i havet och det om något är en stark indikation om att den inslagna kursen är FEL. Jag kräver ursäkt!

      • Jag vill ocksa ha en ursakt for hans nonchalanta stil i Vasteras dar Carola och Emil Herlin blev slaktade nar Stefan Loven var i staden utan att gora nagot nar en av hans importer begick de hemska morden!
        BASTA URSAKTEN AR ATT HAN AVGAR DIREKT OCH UTLYSER NYVAL!

    • Nej, jag anser att du har fel. Ja, vi hade ett val. Men ingenstans framkom att regeringen tänkte öppna slussarna max och bevilja allt som rör sig put, mycketmycket mer än alla andra länder på jorden någonsin gjort. Det blev en överraskning för alla skulle jag säga. Dessutom rör valet fler frågor än invandringen. Eller, det brukade göra det iallafall. Hade sossarna+mp berättat om sin kassa plan, tror du verkligen de kommit till makten då? Vi blev alla lurade!!!

  3. Löfven kröp ner i ett hål i marken där han gräver tunnlar med sina palestinska experter för att smuggla hit sina muslimer till väljare. MP-språkrören uttalade en patetisk självkritik och håller käft nu. Inget pip från alliansen heller: partierna sjuder tyst under Batras tehuva till frisyr – med ett undantag: Liberalerna hänger läpp, redan trötta på partiets nya namn och tänker stajla om sig till Libertinerna (Lib).
    Deras medlemmar blir alltså ohämmade njutningslystna personer som ska ta över hela politiska marknaden och vinna fler sympatier från sådana som har ett särskilt kall på det er-t-ska planet och uppskattar muslimernas ’kärleksbevis’ på olika offentliga njutningsfält (torg, parker, motorvägar).
    Övriga normala svenskar: utvandra medan tid är!

    • Jag väntade mig att någon av läsarna skulle påminna mig om en sak:
      T.ex.: Muslimer + F! –>> barn med gratis glasögon!

  4. Eva-Marie
    Du är något ovanligt i Sverige, du förväntar dig inte att någon annan ska ”göra någonting”, du gör själv !
    Tack och trevlig helg !

  5. Nej som alla fega Sossar vågar han inte ha någon annan
    åsikt än den partiet föreskriver, för då hade han ju haft en
    ryggrad, och vad ska man med en ryggrad till?

Kommentera