Ännu en bögvåldtäkt bland ensamkommande barn

INVANDRING. En 16-årig pojke som sitter anhållen misstänkt för att ha våldtagit en yngre pojke i Uppsala ska begäras häktad. – Häktningsförhandlingarna sker förmodligen på lördagen, säger Christer Nordström, presstalesperson vid polisen i Uppsala län. Brottsmisstankarna gäller våldtäkt mot barn.

En 16-årig pojke som sitter anhållen misstänkt för att ha våldtagit en yngre pojke i Uppsala ska begäras häktad. En annan 16-åring är misstänkt i samma ärende, men han släpptes på torsdagen. Misstankarna mot honom kvarstår, enligt polisen.

De två pojkarna greps i tisdags. Det misstänkta övergreppet skedde på ett familjehem för ensamkommande flyktingbarn.

-Pettersson undrar om det är för kallt ute för att gruppvåldta svenska flickor så de får nöja sig med vad som finns i huset.

Nåväl, inget att gnälla över. Beslutet är politiskt och 87:an ansvarig om ingen tror att vi får pojkarna, oftast från Afghanistan, som gåvor från Allah…

11 thoughts on “Ännu en bögvåldtäkt bland ensamkommande barn

  1. Det finns statistik att finna på nätet om snart allt utom vilka som står för brott i Sverige (etnicitet) och hur många som är homosexuella i muslimska länder.

    Om man frågar om detta säger de att det enligt koranen är förbjudet och alltså inte förekommer…..

  2. Dom tycker bögar ska kastas från torn men dom tar alla chanser till lite bögsex dom kommer åt, det går inte ihop.

    • Är det något som går ”ihop” i Islam? Det finns säkert ett undantag i Koranen för det också.

    • Det är Afghanistaner som är för att våldta småpojkar, Baccha Bazi.
      Dansande pojkar i A-

    • Tyskland skall skärpa lagen för asylsökande och de som ha fått asyl , så att en villkorlig dom är tillräcklig för utvisning.

  3. Så länge dom sätter på varandra i gryngången så borde man inte slösa polisens resusher och skattepengar på dom,dom har i alla tider packat bajs och kommer alltid att göra det .
    En sak är säker ,,Jag kommer inte att bidra till deras försörjning med ett ruttet lingon

Kommentera