Afghanistans dansande pojkar

ISLAM. Muslimer i Afghanistan som anses tillhöra de mest religiösa länderna i världen: en plats där män och kvinnor följer islamisk doktrin väldigt noga och absolut inte får umgås för äktenskapet. Men bakom fromma exteriör, döljer landet mörka hemligheter – som regeringen har försökt att sopa under mattan.

Bacha bazi, lekpojkar, är på ytan en ofarlig form av underhållning – unga pojkar utklädda till flickor dansar för att underhålla äldre.

I verkligheten är det ofta sexslaveri, där pojkar så unga som tio år runt bland grupper av medelålders män för deras egna sexuella tillfredsställelse. Bland krigsherrarna är det ett tecken på makt att hålla sig med fler lekpojkar.

Ett av talesätten i Afghanistan är att kvinnor föder barn – pojkar har man för nöjen. Så när vi läser om bögvåldtäkter i vårt land är det bara ett uttryck för mångkultur och den är beställda av 87:an i demokratisk ordning.

Läs mer på Daily Mail och titta gärna på filmen…

10 thoughts on “Afghanistans dansande pojkar

  1. Fullständigt vidrigt. Finns inte ord. Hur många i Sverige känner till hur det går till i det smutsiga Afghanistan. Filmen borde spridas.

  2. Klara inte av att se på detta, känner bara äckel och förakt för dessa Gen skadade livsformer. Det enda som skulle hjälper är att ta dem till ”Duschen”
    Jag skulle med glädje öppna burken med ”Duschtvålen” och häller i ”duschen”!

  3. Bög och pedofilkultur som visar att det inte rör sig om riktiga människor. Detta är vad 7-klövern vill befolka Sverige med.

  4. Ruskigt, än mer illa blir det nu här då det samtidigt tas in en annan grupp vars religion antyder till att straffa kasta homosexuelle från tak.
    Kombinationen kan bara sluta illa.
    Var dag som går inser man att hjälp där inte här hade vart rätt.
    Ett totalstopp och ta hand om dem som redan anlänt är nog mer brådskande än någonsin.

  5. Vidriga typer man blir så jävla arg, på
    vad som pågår vad gör FI. och Mona Sahlin
    har dom nånsin tagit avstånd från dessa
    vidriga Muslimer

Kommentera