60 asylsökande marockaner angriper ambulans

 

INVANDRARBROTT. Omkring 60 personer, främst marockaner hotade väktare och ambulanspersonal i Freiberg, Tyskland. Dessa fruktade för sin säkerhet och kallade på polis. Ca. 50 poliser från Chemnitz och Dresedens polisdistrikt och beredskapspolisen ingrep i Freiberg för att lugna ned situationen. Polisen tog sju marockaner i åldrarna 20 till 33 år till arresten. 

Problemen hade börjat under kvällen när ett flertal berusade personer boende  n stora asylförläggningen började vandalisera. En av männen förlorade medvetandet, troligen på grund av för stort alkoholintag och ambulans tillkallades vilket var upprinnelsen till upploppet.

Senast i slutet av förra året förekom ett gängslagsmål på asylboendet i Freiberg. Ca. 50 marockaner slogs p.g.a. ett hotande utvisningsbeslut. En stor insats av polis, brandkår och räddningstjänst måste då ingripa för att hejda eskalationen.

Mopo24

 

13 thoughts on “60 asylsökande marockaner angriper ambulans

  1. När flyktingar hotar befolkningen i det land de kommer till för att bli försörjda; nationens er, brandbilar, polisbilar och andra på asylboendet, eller ute bland folket – så ska man sätta dem på ett flygplan (jumbojet) och flyga dem tillbaka till deras land,

  2. Bjuder man in tredje världen så infinner sig tredje världen.

    Inse att detta är människor som kommer från rovdjurskulturer.

  3. Islam och muhammedaner innebär bara PROBLEM.

    Enda lösningen för EU att inte förvandlas till ett Muhammedistan är att bojkotta muslimska länder och sluta importera avarterna.

    Sedermera bör lagstiftarna på allvar fundera över att kriminalisera islam, då denna vedervärdiga ”fredens” religion i själva verket är en politiskt våldsideologi.

  4. Varför i helvete kan inte myndigheterna se medge att det är frågan om att ta över Europa?
    Så dumma kan de inte vara?
    Det måste ligga något annat bakom detta. Men vad?

      • Lars
        Hon har inga egna biologiska barn efter två äktenskap, dock finns det två barn i hennes mans förra äktenskap.
        Samma mönster som ”svettsarn”, vet inte om det spelar in.

    • Bara att tömma båren och återgå till stationen. Rapport vi fick skit på båren men den är städad nu.

Kommentera