Sju anhållna efter storbråk utanför ICA

INVANDRING. I går eftermiddag/kväll rapporterades att polis och ambulans skickats till Storebro, på grund av ett bråk vid utanför ICA-butiken vid Torgrundan.

När polisen kom till platsen anträffade de en man med skärsår i benet. Den mannen fördes snabbt till sjukhus med ambulans. Polispatrullen påträffade kort därpå ytterligare två personer med skador som krävde vård. Även de fördes till sjukhus.

Totalt sitter nu sju män anhållna efter bråket. Alla är misstänkta för grov misshandel. Enligt uppgifter från polisen är de mellan 25 och 50 år.

Vad vi ni om upprinnelsen till bråket? – Det har varit ett stort bråk, absolut. Jag vågar inte spekulera i vad personerna kan ha för relation till varandra. Men det kom in som bråk utanför ICA-butiken i vårt system. Vi kan väl säga som så att de har en relation till varandra, säger polisens presstalesman Kim Hild.

-Pettersson antar att det är revirstrider i flocken som inte hör hemma i vår fauna…

Vimmerby Tidning

5 thoughts on “Sju anhållna efter storbråk utanför ICA

  1. Måste ha varit en fembarnsfamilj ute på veckohandling om PK patrasket får välja att säga det själv!

  2. Tror ni fortfarande att det är Rumänien som låter zigenarna vistas i det fantastiska Sverige? Är det Rumänien som hetsar upp tiggarna att slås med varandra? Stackars naiva Sverige och godtrogna, lättlurade svenskar ….

  3. Det vore intressant om någon nationalekonom eller motsvarande kunde räkna ut, vad parasiterna bara genom sin brottslighet kostar samhället.
    Socialdemokraterna rövarpartiet och folkföraktarna tänker jag på varje gång jag tankar nu efter skattehöjningen.

Kommentera