27 thoughts on “En av allt fler liknande berättelser i det nya spännande Sverige

  1. Ett stort tack till bloggen för Saras information, – utan bloggen skulle jag inte få denna viktiga samhällsinformation!
    Till och med de allvarliga händelserna i Köln mörkar SVT och hatmedia, de scensurar medvetet verkligheten som inte stämmer med deras politiskt korrekta övertygelse, – denna bit är viktigt att människor känner till, information måste inhämtas via ”fri media” som inte scensurar.
    Denna händelse Sara beskriver är en liten händelse, dessa araber/muslimer lever enligt sin förebilds Muhammeds regelbok, han levde år 600, – koranen/sharia är rättesnöret där uppmanar man till mord och våldtäkter av barn och kvinnor, spec. icke-muslimer.

    • ”Muhammed”….-en kat barnknullare och mordare, Aisha var ”bara’ 6 ar…EN HUND AR BATTRE OCH MER HOGTSTAENDE!!!

  2. Som Man! Är det första jag tänker efter undran om hon och barn mår bra,….finns det aldrig någon karl i huset (hon, eller han) som letar upp krypet och krossar???? Hör aldrig om sånt varför? Lämna gärna källa( bild)för att stilla mitt sinne.

  3. Har också blivit antastad av invandrade män på olika vis, även om inte så här grovt. De vill stanna i Sverige och försöker starta relationer. De vill ha en lösaktig svensk kvinna, de gillar det nya i deras ögon, spännande runt sex. Svenska kvinnor är horor som man behandlar som man vill. Osv osv

  4. Birger Jarl införde kvinnofrid i Sverige på 1200-talet. Fredrik den skallige och Steffe den ovillige avskaffade den på 2000-talet ivrigt påhejade av historie- och ryggradslösa apologeter.

  5. Hade min fru råkat ut för detta ,hade jag letat reda på fanskapet och
    halal slaktat honom mellan benen. Tack vare PK maffian har Sverige
    blivit ett farligt land att leva i. Man måste vara beredd och beväpnad.
    Fast vi vanliga Svenskar hamnar väl i fängelse om vi försvarar oss.

  6. Sådana djuriska handlingar blir allt vanligare här i Sverige och i Europa. Räkna med en ökning av dessa grott-muhammedanska handlingar i alla dess former såväl i Sverige som i Europa.

    Men häromdagen uppgav Slovakiens premiärminister något bra avseende muslimer och det ”djuriska beteendet”. Hela EU borde lyssna på denne kloka man.

  7. AFA, EXPO, Arnstad, JS, Mona kommer att demonstrera mot denna rasistiska kvinna, mottot är ”Vi älskar MÅNGKULTUR” som säkert från den 7 blev SD.
    Grattis alla PK kärringar

  8. Tror att i hemlandet hade det slutat med två nackskott utdelade av maken och några kusiner! Dessutom hade kvinnan besudlats så där resulterade det hela för kvinnans del med halalslakt!

    Precis så fungerade och tänkte min vän från Libanon, många riktigt goa pratstunder om kvinnosyn, samhällssyn, religion, samhällsfrågor och sist men inte minst vapen! Nu var det ju mer än trettio år sen men, kulturen och religionerna är ju desamma som för 1450 år sedan så det är nog samma förutsättningar idag!

  9. Ja tänk på att dom söta små flyktingarna kan få kåtslag ibland din dumme naiva kvinna till ”världsmedborgare”… det är bättre att du lär dina ungar resa ragg istället för att vinka!

  10. Och om hon inte varit gift då? Tankarna som far genom mitt huvud är skrämmande!
    Tack, alla ni som är skyldiga till ETT NYTT SPÄNNANDE SVERIGE!

  11. Ja kvinnor ses som avskräde, av det verkliga avskrädet,
    Skyldig till det är deras vridna ålderdomliga kvinnosyn, hjälpta
    av Svenska fega journalister och annat löst PK patrask.
    Som samtliga tittar åt ett annat håll för att slippa och se
    sådant som dom själv medverkat till med sin slappa attityd
    mot allt som dräller över gränserna!

  12. Sverige anno 2016: kvinnor kan inte längre gå ut ensamma… små flaskor med hår spray funkar, peppar spray är lagligt och tårgas går att köpa söder om gränsen. Fast då får den svenska kvinnan skaka galler och betala skadestånd, medan våldtäktsmannen går fri…

    • Gå ut ensamma kan snart inte heller vi svenska män göra om vi inte är jävligt bra på att slåss. Det är i min värld en falsk trygghet att ha någon typ av sprayburk på sig. De flesta som blir utsatta för övergepp blir mer eller mindre handlingsförlamade för allt sker så plötsligt så att ha sinnesnärvaro att få fram en sprayburk är mer tur än ren sinnesnärvaro. Vårt land är så illa ute på alla områden att det måste till ett mirakel för att få tillbaka tillit, gemenskap,etik och moral som en gång var ledstjärnor i vårt Sverige.

Kommentera