Varför stannar inte Andreas Ekström i Rumänien?

HATMEDIA. Om inte Sverige och de nordiska länderna uppfyller Andreas Ekströms personliga krav på öppenhet och effektivitet kanske han skulle stanna i Rumänien och ta med sig de som häckar utanför ICA och systembolag över hela vårt land till paradiset…

https://twitter.com/andreasekstrom/status/685114448814706688

9 thoughts on “Varför stannar inte Andreas Ekström i Rumänien?

  1. Nej, det är ju sådär. Det finns ju en anledning till varför man är noga med att låsa sitt hus, men slarvar med att låsa trädgårdsskjulet…

  2. Kontroller och stängsel för alla svenskars säkerhet och trygghet!

    Andreas ett gott råd vändom innan kontrollerna så behöver du inte vara med om några kontroller!

    Andreas du vet väl att när du reser i Europa måste du ha med dig en EU godkänd legitimation! Det duger inte med något ID kort som svenskt körkort eller annan nationell ID handling!

    Andreas enklaste och säkraste sättet att resa i Europa är att alltid ha med sig sitt svenska pass! Pass medför vår familj alltid vid resor inom Europa, oavsett färdsätt! Passet är för oss lika viktigt som kläderna på kroppen!

    Utan pass, sjukförsäkringskortet och reseförsäkringskortet känner man sig förbannat naken!

    Fast det är ju klart du Andreas är väl världsmedborgare och reser kors och tvärs på jorden utan pass, försäkringskostnad, reseförsäkring och visum! Där väl så världsvan och känd överallt på samma sätt som kärringen Ernman är!

    Ni får mig att skratta läppen av mig, uppslag till reallity serie ”Andreas Ekström och Malena Ernman i en frän jorden runt resa, utan pass och försäkringshandlingar” regissör Åsa Romson, finansieärer Stefan Löfven och Gustav Fridolin producenter Margot Wallström, Mona Sahlin, Jonas Sjöstedt och Sist men inte minst Morgan Johansson!

    Lite kul ska man väl ha en torsdagskväll i januari 2016!

  3. Jaha skriver ni igen om ekstedt eller Ekström eller what ever, den s.k journalisten som kallar ca en miljon röstande svenska medborgare för ”lågpannade as”. Vad har han gjort nu för ofog eller bus, den mannen går väl inte ta på allvar!!

  4. Jag håller med Andreas för numera är Rumänien ett samhälle som har placerat sina zigenarproblem i Sverige och övriga Europeiska länder.
    Dessutom har landet fått stora summor av EU för att lösa problemet, en ”win win” situation .

Kommentera