Finsk TV: Varför begår invandrare så mycket våldtäkter?

INVANDRARVÅLD. Statistiken om brott visar att invandrare gör sig skyldiga till våldtäkt tio gånger oftare än finnar. En icke politiskt korrekt programm av Yle, Finlands motsvarighet till SVT, där invandrare kallas för utlänningar. Textat på svenska. Filmen från september 2014. 

-Pettersson vill påpeka att det inte är alla invandrare som är mer brottsbenägna. Invandrare från västliga länder liksom sydostasien med Kina, Thailand osv. begår inte brott oftare än svenskar. De som begår flest brott hör hemma i Nordafrika och Mellanöstern.

Brottslighet bland invandrare borde oroa alla partier

84 % av dem som häktats är invandrare

”Kulturarv ligger bakom invandrarnas brottslighet”

19 thoughts on “Finsk TV: Varför begår invandrare så mycket våldtäkter?

  1. Nja, jag tror inte att någon av upplysningsfilmerna fungerar på MENA-idioterna. Att det står att de ska respektera att kvinnan tackar nej finns inte.

    Att vi skandinaviska kvinnor ska totalt förändra vårt beteende och förlora vår frihet för att anpassa oss till dessa låga organismer vore vansinne. Att inte kunna vara vänligt artig mot en kund t ex utan att den kunden tar det som fritt fram för sex!?

    Kan de inte assimilera sig i ett modernt samhälle så har de inget här att göra.

  2. Islam mina vänner, islam säger jag bara.
    Denna vedervärdiga så kallade ”fredens religion”, är det bakomliggande orsaken till mycket skit i denna värld.

  3. Enligt Sharia lagarna har en icke muslim kvinna, inget värde kan man påstå, därför anser de att det är fritt fram att våldta och förudmjuka en sådan kvinna.
    Det är inte alls förvånande med de massiva våldtäkterna, som muslimer begår i Sverige mot icke muslimska kvinnor.
    När man ser till att det är mycket kvinnor som är för den här asylinvandringen blir det obegripligt hur de tänker, är de verkligen för de här våldtäkterna, som begås till stor del av muslimer ?
    Sharia = Islam och de lagarna kan inte reformeras därför de anses vara Guds lagar.

  4. Samma människor som gormar om jämställdhet
    mellan könen , är även dom som är förespråkare
    för import av stora mängder medeltidsuppfostrade
    herrar som ser kvinnor som mindre värda?? Hur
    får dessa individer ihop tankegångarna egentligen?
    Ska dom försöka att fostra dessa medeltida herrar
    till en modern syn på kvinnors rättigheter, eller ska
    man låta kvinnorna gå bakåt i utveckling för att passa
    in på dessa herrar?

    • Ja, feminister idag är en hoper märkliga figurer. De lever i en slags tankevärld, en konstruerad tankevärld där de homosexuella är fokus för allt. F! är ett enda stort parti för lesbiska kvinnor och många av de teorier som de använder sig av utgår från homosexuellas syn på omgivningen, där alla utom vita heterosexuella män, och vi kvinnor som älskar våra män, har en sådan utsatt situation att F! måste vara där och rädda dem.

      Så där kan du inte räkna med något alls. Det finns så mycket otäckt inom feminismen idag att vi har Sodom och Gomorra här.

      • Fick just nu en märklig association när jag tänker på allt trams F! och vänstermuppar hittar på. Det senaste är att små barn lider av depressioner för att de fötts i fel kropp. De har visst gjort flickor och pojkar och vice versa. Först trodde jag att detta var omöjligt/förbjudet i lag att byta kön på minderåriga men idag är allt tydligen möjligt.

        De flesta som tagit sig till Sverige är ju missnöjda män. När det gäller ensamkommande barn så kommer de flesta nu från Afghanistan och är till nästan 100 % ”pojkar”. Nu har också de homosexuella våldtäkterna börjat. Något är fel. Vi kanske kan erbjuda dem könsbyte till flickor så kanske problemet löser sig.

    • Politiker bl.a vår ”kloke” statsminister ser inget konstigt i alla våldtäkter. Ibland önskar man att hans dotter råkar illa ut. Samtidigt släpper han inte ännu fler, kanske han siktar på att bli återvald vilket vore en verklig katastrof för landet.

  5. Anmälningsbenägenheten har ökat? Det är den hjärndöda
    förklaringen som Svenska PK fjantar tror ligger till grund
    för det stora antal som gör Sverige till Världsmästare på
    området!

  6. De betraktar kvinnor som djur enligt deras pedofet och mordare Muhammed som levde ar 600 och var ett vedervardigt as!! Vi sag en bild har pa en grupp araber, tror det var 6 man och en kvinna som bar pa 2 barn och annat, ingen av araberna hjalpte kvinnan!
    Etik och moral, att HJALPA till ar inte dessa djurs starka sida!!!

    • Dags att civilsamhallet tar sitt ANSVAR och organiserar sig infor det kommande blodbadet, inbordeskriget!

  7. Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
    I Finland klarar man av att tala klarspråk om problemen. Det svepte svenskliknande PK-vindar i tidningen Hufvudstadsbladet som gjorde att jag snabbt som fan sade upp prenumerationen. Ledarsidorna kunde vara klippta ur DN.

  8. Dom gör bara vad koranhelvetet tillåter, och ger fullständigt fan i våra lagar och moraliska värderingar. Finns ingen som helst anledning att importera ohyra och inbilla sig att de tänker anamma vår kultur. Hade vi inte idioter till politiker, så hade vi heller inte haft dessa problem….

  9. PK patrasket vill inte se sambanden! De vill heller inte höra talas om sambanden! PK patrasket ser inte skogen för alla träd!

    PK patrasket har ingen självbevarelsedrift! De är som får förda till slaktbänken för halalslakt!

Kommentera