Åkesson accepterar inbjudan till Sandby

INVANDRING. När Nabil Fakhro skrev ett öppet brev till Jimmie Åkesson fick det inte bara enorm spridning över landet. Det ledde också till att Åkesson väntas dyka upp på Sularpsfarmen inom den närmaste framtiden.

Det var den 18 december som Nabil Fakhro, som driver Sularpsfarmen i Södra Sandby, lade ut sitt brev till SD-ledaren på farmens Facebooksida. Han bad Jimmie Åkesson att reflektera över att många invandrare på olika sätt bidrar till Sveriges välstånd genom hårt arbete, konstaterade att hat föder hat medan kärlek föder kärlek, samt bad Jimmie Åkesson att komma och besöka farmen för att ”få nya infallsvinklar på att integration verkligen är en tillgång och inte tvärtom” (en rejäl julkorg utlovades också). Brevet har i nuläget delats över 7 000 gånger.
Nabil Fakhro är inställd på ett möte präglad av kärlek snarare än konfrontation. – Jimmie Åkesson är inte här för att vi ska sätta honom på plats. Vi vill vara ödmjuka, men samtidigt få honom att se att det vi har gjort berikar Sverige. Mamma ska laga orientalisk buffé, och jag kommer att krama honom. Jag vill visa att man inte är ligist bara för att man kommer på Rosengård.
-Pettersson tycker det är trevligt att Jimmie och Nabil ska träffas och jag hoppas de diskuterar familjen Fakhros bidrag till det svenska samhället som vi gjort här på bloggen…

Sällan har vad var det vi sa passat så bra som på familjen Fahkro och Sularpsfarmen

15 thoughts on “Åkesson accepterar inbjudan till Sandby

  1. ”Bidrar med hårt arbete” Jadu, invandrarna från västvärlden gör nog det. Menaiter inte i någon större omfattning.

  2. Tänk vad de jublar nu, i sina hemländer där de hade sina rötter så hade de noll av betydelse ……i det ”nya Sverige” får de besök av riksdagsmän, ja jag är bedrövad !
    Naiviteten i Sverige är mer än infantil.

  3. Tänk att det ska vara så förbannat svårt att vara laglig och göra rätt för sig. Att medverka till skattemedel är väl självklart. Annars kan vi väl allihopa strunta i att göra rätt för oss och medverka till skatt, då lär bidragen och allt dalt ta slut rätt snabbt!

  4. Det blir säkerligen ett gullegull möte. Välkomna till det nya SD. Det antirasistiska invandringspartiet som förespråkar lagom invandring och driver politisk korrekthet till en sådan nivåa att de får övriga åttklövern att framstå som vidsynta.

    • Nolltaxering i dagsläget är en plikt och inte kriminellt.
      Det som är kriminellt är det kulturmarxistiska samhället vi lever i.
      Nabil verkar vara en produktiv personlighet, varför åker han inte hem till sitt land och hjälper de sina?

Kommentera