Julmat för äldre

Från Tiina Sjöbergs Facebook

ÄLDREVÅRD. För denna maten betalar min mormor ca 47 kr per portion. Den förpackades 25/12 och skulle då ätas den 4/1 vilket betyder att den är 10 dagar gammal när det är tänkt att den ska ätas. Detta är även den exakta matlådan hon fick som ”julmat” på julafton.

Min mormor är sjuk och klarar därav inte att laga sin egna middag, men att få hem denna mat är fan kränkande! Man kan börja fundera på vart vi lägger pengar på egentligen, för enligt mig är våra äldre en prioritering iallafall.

Detta är inte hållbart!! 😡

-Pettersson säger att mormor får söka asyl, det finns ingen annan lösning…

2016-01-06_0818

16 thoughts on “Julmat för äldre

  1. Kör upp denna mat i halsen på Reinfeldt! Det är denna kärringen som har det största ansvaret för asylkaoset och invandringen som tar alla pengar och ger denna dåliga kvalité!!!

    Reinfeldt = springnota!

  2. Finns det möjligen en bild på vad fångarna på fängelserna
    blev serverade julafton, och gärna en bild på Sossehöjdarnas
    julbord som kontrast till vad denna kvinna blev serverad??

  3. Undras vad landsförrädare Röfven åt för julmat. Det är nog dags att avsätta det fanskapet. Inlåsning anbefalles.

  4. Totalt skamligt av staten. Jag skiter i vilken del av staten som bär ansvar, ingen tar det i alla fall. Sedan vill jag också passa på att ge en känga till alla vuxna människor som klagar på just julmaten för de äldre.
    Min ”mormor” skulle aldrig behövt äta den där skiten. Om hon så bodde 100 mil bort så skulle jag se till att hon fick en ståtlig julmiddag. Det är vad vi yngre släktingar ska göra för våra äldre, speciellt när systemet totalhavererar som i det här fallet. Det borde i första hand handla om vad du kan göra för dina äldre, inte att visa upp statens svineri om och om igen. Vilket känns bäst? Hjälpa en svältande mormor, eller påvisa makthavarnas inkompetens?

Kommentera