Dan Park löste problemet för tre år sedan

INVANDRING. För ca 3 år sedan demonstrerade vänsteraktivister på Möllevångstorget i Malmö för människor som uppehåller sig illegalt i landet. Dan Park var ensam motdemonstrant med ett förslag på lösning. Han slapp häkte eller fängelse den gången. Polisen bad honom avvika från torget. 

Dan Park papperslös

14 thoughts on “Dan Park löste problemet för tre år sedan

  1. Jag gillar Dan Park. Han är underfundig.

    Det är helt klart killen som kan rulla ut ett budskap på papper.

  2. Dan Park borde få ett substantiellt skadestånd för de månaderna han suttit i fängelset och för övriga trakasserier. Mitt förslag till skadestånd: Dan Parks egen vikt i guld. Synd vara att han är så mager.
    Ät, käre pojke, ät och njut av livet !

  3. Han kan ofta sätta rätt ord på vansinnet med massinvandringen. Detta är så briljant att det är bara att applådera. Det är rätt nivå på debatten om papperslösa. Hela Europa är fullt av kastade pass och andra identifikationspapper, allt för att lättare ljuga sig in i bland annat Sverige.

    Jag har t o m tvingats studera tillsammans med en man som erkände spontant att han ljugit sig in i Sverige. Det är ett moraliskt moras hos muslimer och svenska politiker, de gör allt för att undergräva demokrati och rättssäkerheten i Sverige. Vi är moraliskt bankrutt, och ingen vill upprätta moralen, för det kallas rasism.

  4. Är det för övrigt någon som sett till Svetsaren sen hans löjlig
    jultal?? Karlen försvinner i långa perioder, det måste vara
    jobbigt att fara världen runt och utlova vatten och sanitet till alla
    jordens fattiga! Men vem har bett honom om att skänka bort
    Svenskarnas tillgångar??

    • Löfven har nog ingen egen maskin, han är bara ett skal. Någon annan måste ge honom något att säga och sedan putta fram honom.

    • Konst handlar till viss del om att provocera och ingen blir mer kränkt än en godhetsknarkande vänstermupp.

  5. Stefan Loven, SOCIALDEMOKRATERNA, reste med regeringsplanet till Goteborg for att hedra tva gangstertyper….!!! Han lade blommor pa platsen dar de tva asen blivit skjutna i en uppgorelse, – invandrarna fornedrade svetsaren!!
    NAR DR CAROLA HERLIN OCH EMIL HERLIN BLEV SLAKTADE PA IKEA I VASTERAS VAR STEFAN I STADEN!!! Tva svenskar foll offer for en afrikan som utnyttjade asylratten…! HAN BORDE VARIT UTVISAD OCH INTE I SVERIGE, DA HADE DETTA INTE HANT!! STEFAN LOVEN SA INTE ETT ORD!!! SKAMS, FYRFALT SKAM STATSSVETSAREN!!! EN SKAM AR SVETSAREN!!!!
    Heder at Dan Park!!!!

    • Snälla du! Du skriver bra kommentarer, men skulle du inte kunna skaffa dig ett svenskt tangentbord?

      • Befinner mig utomlands, sitter på internet-cafe`, vissa har inte åäö….

Kommentera