Polisen: Vi har förlorat staden

INVANDRARVÅLD. Artikeln nedan handlar om den apokalyptiska nivå kulturellt riktat våld har uppnått i Grønland, ett distrikt i Norges huvudstad Oslo.

Grønland ligger bara två tunnelbanestationer från parlamentet och en från Centralstationen, ganska nära Regeringskansliet som bombades av Breivik.

Det ser ut precis som Karachi, Basra och Mogadishu. Folk säljer droger öppet precis bredvid Grønland tunnelbanestation.

Det är inte Norge eller Europa längre, utom när det finns välfärdspengar att hämta. Polisen har i stort sett gett upp. I början av 2010 hävdade Aftenposten att det fanns shariapatruller i området, och homosexuella par blev överfallna och jagades bort. Invandraren Fatima Tetouani säger att ”Grønland är mer muslimsk än Marocko”

Läsarna bör komma ihåg att Aftenposten, som är den största tidningen i Osloregionen normalt är för islam och mångkultur.

Sturla Nøstvik (36) anade ingen fara när en pistolpipa slogs in i hans panna. Det var början på femtio minuter i helvetet som gisslan hos rånare.

Kvinnorna våldtas på natten i Oslo, och män rånas mer än någonsin.

På bara de senaste tio åren har mer än 4.000 människor har blivit rånade i centrum och området runt Grønlands polisstation som är ett invandrargetto. De flesta av offren är unga män. Sturla Nøstvik blev rånoffer 351 i Grønland under år 2015, under samma har ett femtiotal överfallsvåldtäker rapporterats i Oslo. Rånarna spelar på rädsla, våld och allvarliga hot som offren inte glömmer. Poliskommissarie Inge Sundeng i Grønland beskriver dem som ”de bortglömda offren”.

Polisen besökte Sturla Nøstvik på akuten efter rånet. De berättade för Nøstvik att ett gäng rånare hade begått många liknande rån i Grünerløkka och omgivande områden de senaste veckorna. De berättade för honom att alla ska ha rätt att känna sig trygga, men att de inte hade någon möjlighet att stopp rånen, ”Vi har förlorat staden”, sade polisen…

Pogari.news

Sturla Nøstvik, rånoffer nr. 351, Grønland, Oslo, Norge under 2015.
Sturla Nøstvik, rånoffer nr. 351, Grønland, Oslo, Norge under 2015.

-Pettersson aqntar att norrmännen har kommit lindrig undan. Där diskuteras i varje fall problemen med den muslimska invandringen, i Sverige förnekas det…

10 thoughts on “Polisen: Vi har förlorat staden

  1. PK patrasket skulle lyssnat på de klarsynta, de har varnat länge för den här negativa utvecklingen!

    Klarsynta har oftast stor erfarenhet av MENA individer, religion, rättskipande och kultur!

    Klarsynta förstår hur farliga MENA grupperingarna är för samhället!

    Klarsynta förstår risken med att blanda MENA individer och grupper med olika religionsinriktning och kultur!

    Klarsynta förstår att det inte går att blanda MENA individer och grupper med de nordiska värdländernas befolkning!

    Klarsynta förstår att MENA folkens konflikter är mer djupgående och att konflikterna blossar upp varthelst MENA folken förflyttar sig på jorden!

    Klarsynta förstår att varken Europa, Sverige eller annat nordiskt land går att återställa eller rädda, det har gått för långt!

    Klarsynta förstår att inom fyrtio år kommer de nordiska länderna och stora delar av de Europeiska länderna att vara styrda av islam och sharia! De nordiska ländernas etniska befolkningar kommer att vara i minoritet! Övertagandet av själva makten kommer inte ske med våld, utan på demokratiskt vis! Titta bara på vad vi har i riksdag och regering idag!

  2. Beställd mångkriminalitet och hyllad av Stefan Löven och sossarna som paradiset för mänskligheten!
    Det skulle behövas minst en Pol Pot och en Anders Bering Breivik som tog kontrollen över Lövens gäng….(Ironi, skämtsamt…)

  3. Varför inte sätta in militär för att hålla efter ohyran som
    hjärndöda politiker låtit invadera landet,dom har ju till
    skillnad från Sverige kvar sin arme?

  4. Bäste Niels Christensen: Handling och konsekvens.
    Vi i Norden har oss själva att skylla när vi släpper in människ…odefinierbart klientel från andra världsdelar. Du ser ju själv hur det gått.
    Det här ömmandet vi hållit på med här i Norden tar oss mot avgrunden.

    Det finns endast en lösning och det är att deportera samtliga till arabien/afrika/asien. Alla. Rubbet.
    Dessutom är Norge, precis som Sverige, fullt. Överfullt.

    Det är allt som behöver sägas, det är så uppenbart.. nu går vi mot handlande, mot fysikt handlande. Äntligen.

  5. Gider I ikke godt kontrollere det I sender ud. Røveriet mod Sturla Nøstvik foregik i 2011. Og ikke i 2015.
    Hvis I ellers har fulgt med i diskussionen om ’Grønland’ i Oslo, så er violden faldet lige siden.

    • Innebär och skall vi tolka din kommentar som,att Norge var helt fritt från knarkhandel och rånöverfall 2015 ? I så fall ett främmande arabiskt/afrikanskt lyckans land ! God tur !! 🙂

Kommentera