Hur skulle sossar få topp-jobb utan särbehandling?

INRIKES. Föraktfull och historielös. Så beskrev jämställdhetsminister Åsa Regnér (S) Sverigedemokraternas syn på jämställdhet i en debattartikel i måndags.

2016-01-05_1803

Nu svarar Paula Bieler, SD:s jämställdhetspolitiska talesperson, på Aftonbladet Debatt. Hon menar att SD visst främjar jämställdhet genom sin politik men att man ”hamnar fel” när ”jämställdhetspolitiken går från att ge rättigheter till att begränsa valmöjligheter”.

”Det är där vi skiljer oss från S och Åsa Regnér. Medan de räknar kön jobbar vi för att kön ska sakna betydelse vid våra val”, skriver Paula Bieler och fortsätter med att ”vi vänder oss kraftigt mot varje form av särbehandling”.

-Pettersson tycker Paula är lite taskig. Hur skulle Åsa Regnér och andra sosse-toppar få sina högavlönade jobb utan särbehandling…

25 thoughts on “Hur skulle sossar få topp-jobb utan särbehandling?

  1. Oavsett vad, så ger jag inte mycket för SD:s åsikter vad gäller jämställdhet. Dom försöker kanske, men når inte ända fram. Kvinnan ska stå fjättrad vid spisen – ungefär så menade en kvinnlig SD-politiker i Malmö. Mannen ska vara den starke och försörja kvinnan. Jag håller inte med.

  2. Nu ser vi SAP ’s som vi känner partiet sista dagar vid köttgrytorna , stor del av väljarbasen kommer/har redan gått över till nya arbetarpartiet SD eftersom SAP förråder arbetarklassen genom att prioriterar utländska medborgare framför de som byggt upp/bygger vårt land.

  3. Sjuklövern anklagar alltid Sverigedemokraterna för att bygga sin politik på konfliketr mellan människor. Socialdemokraterna är svårslagen mästare på det.

    Konflikt mellan man och kvinna bygger de gärna sin politik på.

    Konflikter mellan barn och vuxna skall hela tiden ”vårdas ömt” så att man kan slå en kil i det ”borgerliga” äktenskapet.

    För att få fler skilsmässor i landet så lockade man för med bidrag. Bostadsbidrag, Underhållsbidrag mm mm. Allt under det som i folkmun beskrevs som ”språngbidraget”

    Nej låt dessa frågor hanteras vid köksbordet utan Socialdemokratiska bisittare.

    Socialdemokratisk politik är just den ”splittringspolitik” som Jimmie Åkesson talar om.

    Nu har de hittat en ny konflikt att fylla den egna plånboken med.

    Massivandringen och sönderfallet!

    ”Ut ur mitt hus Sossedjävlar!”

      • Inte alls! Jag tänker snarare att om man tillhör innegänget av de smartaste och bästaste sossekvinnorna, så säger det allt. Man kan inte förvänta sig mer av Regnér än att hon ständigt gör bort sig.Givetvis får andra sedan tycka och tänka så som de önskar i frågan, men i min värld så är hon ”rökt” per definition….

  4. Utan ryggdunk och bekräftelse så skulle de befinna sig där där de hör hemma, utan någon makt överhuvudtaget !

  5. Att rätt partibok är den tyngst vägande meriten för sossar är ju inget nytt. Många är de inkompetenta stolpskott som fått glassjobb p g av partitillhörighet.

  6. Paula Bieler går från klarhet till klarhet och hon har helt rätt……
    Man undrar när vänstern skall bry sig om den verkliga ojämnställdheten i samhället? Den obefintliga integrationen samt kvinnors rättigheter i segregerade bostadsområden borde vara av högsta prioritet och inget jäkla Östermalmsgnäll…….

  7. Du Pettersson,du glömde fenomenet Veronica Palm.Hon är
    inte kapabel att utföra något jobb överhuvudtaget.
    Om hon inte blivit inkvoterad hade hon varit långtidsarbetslös.

Kommentera