Polischef: – De grova våldsbrotten är så många att de nästan drunknar i varandra. Vi har haft ett enormt inflöde under 2015

INVANDRARBROTT. Klas Friberg, Regionpolischef i Västra Götalands polisområde summerar 2015. Utan inbördes rangordning, upp ett antal av dessa händelser och fortsätter ”De grova våldsbrotten är så många att de nästan drunknar i varandra. Vi har haft ett enormt inflöde under 2015”

”Skjutningen här på Vår Krog & Bar i Biskopsgården. Det dådet var exceptionellt, ett av de grymmaste, genom det totalt känslokalla tillvägagångssättet”. (18 mars).

Bilsprängningen i Torslanda med fyra döda och däribland ett litet barn”. (12 juni).

”Trippelmordet i Uddevalla i mars. Även där fick en fullkomligt oskyldig person, en ung flicka, sätta livet till”. (7 mars).

”Mordet på Lisa Holm i Blomberg och det sättet på vilket hon togs av daga”. (7 juni).

”Skottlossningen mot en person som stod inne i receptionen på Borås polishus”. (1 juni).

”Användningen av en handgranat mot en lägenhet och dess balkong på Dimvädersgatan i Biskopsgården”. (13 oktober).

”Två unga barn som slog ihjäl en lantbrukare nere i Halland”. (9 juni).

”Skolattentatet på Kronans skola i Trollhättan, i synnerhet med tanke på hur illa det faktiskt kunde ha gått. Tänk om personal inte tömt korridorer och låst in elever i klassrummen, tänk om första patrull inte agerat så snabbt och beslutsamt, tänk om gärningsmannen haft ett skjutvapen”. (22 oktober).

”Och till slut, alla de kvinnor som utsätts för våld från närstående i sina hem”.

GP

-Pettersson anar ett samband, i alla polischefens uppräknade fall är de gärningsmän som är kända ”svenskar” utom i Trollhättan där han var svensk men det har inte framkommit i några av hatmedias årskrönikor men de kanske inte har frågat polischefen…

 

9 thoughts on “Polischef: – De grova våldsbrotten är så många att de nästan drunknar i varandra. Vi har haft ett enormt inflöde under 2015

  1. Detta som står i den listan är ju en fis i rymden mot alla andra våldsbrott som personrån ,våldtäkter,inbrott och hat våld mot infödda Svenskar mm.

  2. Vad klagar folk för?
    Majoriteten sa JA till EU.
    I senaste valet sa 87% JA till vår undergång.
    Man har ju fått allt enligt lagd beställning……………..

  3. Eftersom man kallar alla invandrare för ”svenskar” så är det ju naturligt att alla brott begås av ”svenskar”

  4. Inte då, SvD har förklarat att det är svenskar som står för största delen av brottsligheten. Om man nu förväxlar fakta med propaganda som tidningar ofta gör.

  5. Ju högre samhällsställning folk har, ju mindre anser de brottsligheten är. Är man professor eller chefredaktör för en stor tidning anser man att brottsligheten minskar.
    Som tur är finns denna inställning bara i vissa branscher. Vi är ännu förskonade från meteorologer som påstår det blir torrare ju mer det regnar.

Kommentera