181 890 personer inskrivna hos Migrationsverket


INVANDRING. De senaste sju dagarna har 2o81 personer sökt asyl i Sverige. Av dessa var 387 ensamkommande asylsökande barn, och av dem var 71 % afghaner.

Under hela 2015 sökte nästan 163 000 personer asyl. Det är dubbelt så många som under krisen 1992 då det var krig på Balkan.  1989 när socialdemokraterna med hjälp av moderaterna stängde gränsen för att Sverige var fullt kom 29 000 asylsökande.

Just nu är 181 890 personer inskrivna i Migrationsverkets mottagningssystem till en kostnad av över 100 miljoner om dagen. Av dem har 12 114 får permanent uppehållstillstånd. Asylsökande 2015, översikt. 1989 befann sig 23 000 människor på olika asylförläggningar i landet och till skillnad från då fanns det gått om lediga bostäder.


19 responses to “181 890 personer inskrivna hos Migrationsverket

 • Mimi N

  ”Elefanten i rummet” – den sanning sa Jimmie Åkesson inte bara en gång.
  Stefan Löfvén tuggar fradga för att inte alla rum i Sverige är ockuperade av hans elefanter. ID-kontrollerna skräcker rödgröna till döds … nästan. Vi får se – men först måste vi, medborgarna, hålla ställningarna och kämpa för livet, inte låta oss krossas under muslimska hovarna.

  Gilla

 • Katarina

  Sven-Erik jag tror att Löfven redan stuckit. När informerade han senast om krisen i landet? Nog för att han vill blåsa oss alla MEN lite ”stake” borde väl karln ha….. Ut och tala om hur bostäder och annat ska lösas. Och tala om varför inte grindarna stängs!!!! Och ge sjutton i och skicka dina hantlangare varenda eviga gång 😤

  Gilla

  • Tony

   Stefan Löfven är otroligt feg, därför skickar han sina
   hantlangare, som den världspolitiker?? som han tror sig
   vara reser han kors och tvärs över jordklotet och lovar
   Svenska skattebetalares pengar till alla och envar.
   Han är det verkliga bottenskrapet bland sossarnas
   kandidater, det visar hur illa ställt det är i partiet!

   Gilla

 • Stenbock

  Nu börjar de tyska styrande reagera….Den som skriver ut med stora bokstäver,vad Merkel skall säga (när hon öppnar mun) pressekreterare
  Siebert,beskyller nu Sverige och Danmark,för att var okollegiala.
  Tydligen hade Merkel &.Co räknat med,att Tyskland endast skulle var ett transitland,när hon önskade alla jordens 60 miljoner ”flyktingar” välkomna !
  Med spänning väntar vi nu på vad som skall ske i Österrike,där FPÖ länge begärt att gränserna skall slutas.

  Gilla

 • Hans Nilsson

  181890 X 1 miljon minst per år. Det blir en del välfärd enbart för vad dessa invällare kostar. Då är inte gränskontroller, extra polisarvoden etc etc etc etc etc etc inräknat. Man måste vara bra korkad för att inte förstå att detta kan enbart gå åt ett håll framöver och det är käpprätt åt helvete.

  Gilla

  • Lena

   Måndag, Pegida i kväll 18.30 !!!

   Gilla

   • Lars Å Månsson

    Bra Lena att du påminde mig om detta….Är helt yr i huvudet efter alla dessa olika röda dagar.Nåväl,här är som vanligt en länk till direktsändningen:
    http://www.pi-news.net/2016/01/auch-im-neuen-jahr-pegida-live-ab-18-30-uhr/

    Gilla

   • Lars Å Månsson

    För er som möjligen först nu slagit fram direktsändningen från kvällens PEGIDA i Dresden,skall inte förfäras av de tiotal som står framför kameran just nu.De många tusental som mött upp i kväll,befinner sig just nu på sin promenad runt i staden, och återkommer snart för att lyssna till ännu några tal.

    Gilla

   • Lars Å Månsson

    Åter ett intressant och framgångsrikt Pegidamöte ikväll…
    Tatjana var som vanligt på bästa humör,och ”läste lusen ur de korrekta” i regering,Bundesdag,press,TV och alla andra propagandakanaler.
    Tatjana som är en mycket god talare har blivit en förgrundsfigur för motståndet mot islamiseringen i Tyskland.Trots isande ostvind hade åter drygt 5.000 mött upp.

    Gilla

 • Ståfräs

  Tycker JS skall kasta pass o ID o försvinna till Nordkorea, lycka till

  Gilla

 • Trynbald

  Dagens enda positiva nyhet är att Jonas Sjöstedt (V) är rasande på id- kontrollerna.
  Kaviarkommuisten ger sig inte förrän varenda svensk är utbytt mot ensamkommande analfabeter.

  Gilla

 • F.d SOCIALEN-demokraten

  IS flyr for sina liv till STEFAN LOVENS COSTA GRATIS!!!

  Gilla

  • F.d SOCIALEN-demokraten

   100miljoner om dagen till att islamisera Sverige men grismaten till vara aldre far inte kosta nagonting, SKAMS STEFAN LOVEN!!!

   Gilla

 • Stenbock

  D a n m a r k har sedan kl 12 i dag infört gränskontroll mot Tyskland.Deras statsminister Löke-Rasmusson förklarade att Danmark inte senaste 100 åren befunnit sig i en sådan kris som dagens invasion av ”flyktingar” !Nu finns ingen annan utväg för danskarna än att stoppa Schengenavtalet !

  Gilla

  • Stenbock

   Från danska Extrabladet finns här en direktlänk som innehåller olika intervjuer kring det läge,som nu uppstått för våra grannar i väster:
   http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/live-loekke-indfoerer-midlertidig-graensekontrol/5894000

   Gilla

   • Stenbock

    Satt här och funderade över alla de Militärtält som slagits upp i Absurdistan… Med dagens nya stränga regler kommer ju inte camparna,att kunna taga sin in i lyckans land !
    Hur kommer nu detta att påverka BNP ? Och vad händer för alla 65-åriga som nu står där utan pensions-räddare ? Till alla oss som redan nått den åldern,kan jag tipsa om att Willys idag erbjuder Knorr buljongtärningar (12 pack) för endast 10:-.

    Gilla

   • Stenbock

    Antingen har Ali besökt bloggen,..eller är det ICA som tryckt ”tummen ned” för otillåten reklam hos Pettersson ! 🙂

    Gilla

  • Sven-Erik

   Löke-Raskmussen upplyser att det kom tjugoen tusen ”asylsökande” (inte flyktingar) till Danmark 2015 och att det är kris. Då är det katastrof i Sverige eller hur herr Löfven? Vad gör du om du inte kan lösa problemet? Höja skatter? Bygga fler bostäder? När är de färdiga? Skolor, sjuk och hälsovård? Listan kan göras mycket lång. Avgå och ta din regering med dig och res till Nordkorea där ni kan göra underverk istället för undergång för nationen Sverige.

   Gilla

 • Kommendanten

  Sverige har blivit Muhammedistan.

  SD säger jag bara!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: