181 890 personer inskrivna hos Migrationsverket

INVANDRING. De senaste sju dagarna har 2o81 personer sökt asyl i Sverige. Av dessa var 387 ensamkommande asylsökande barn, och av dem var 71 % afghaner.

Under hela 2015 sökte nästan 163 000 personer asyl. Det är dubbelt så många som under krisen 1992 då det var krig på Balkan.  1989 när socialdemokraterna med hjälp av moderaterna stängde gränsen för att Sverige var fullt kom 29 000 asylsökande.

Just nu är 181 890 personer inskrivna i Migrationsverkets mottagningssystem till en kostnad av över 100 miljoner om dagen. Av dem har 12 114 får permanent uppehållstillstånd. Asylsökande 2015, översikt. 1989 befann sig 23 000 människor på olika asylförläggningar i landet och till skillnad från då fanns det gått om lediga bostäder.

19 thoughts on “181 890 personer inskrivna hos Migrationsverket

  1. ”Elefanten i rummet” – den sanning sa Jimmie Åkesson inte bara en gång.
    Stefan Löfvén tuggar fradga för att inte alla rum i Sverige är ockuperade av hans elefanter. ID-kontrollerna skräcker rödgröna till döds … nästan. Vi får se – men först måste vi, medborgarna, hålla ställningarna och kämpa för livet, inte låta oss krossas under muslimska hovarna.

  2. Sven-Erik jag tror att Löfven redan stuckit. När informerade han senast om krisen i landet? Nog för att han vill blåsa oss alla MEN lite ”stake” borde väl karln ha….. Ut och tala om hur bostäder och annat ska lösas. Och tala om varför inte grindarna stängs!!!! Och ge sjutton i och skicka dina hantlangare varenda eviga gång 😤

    • Stefan Löfven är otroligt feg, därför skickar han sina
      hantlangare, som den världspolitiker?? som han tror sig
      vara reser han kors och tvärs över jordklotet och lovar
      Svenska skattebetalares pengar till alla och envar.
      Han är det verkliga bottenskrapet bland sossarnas
      kandidater, det visar hur illa ställt det är i partiet!

  3. Nu börjar de tyska styrande reagera….Den som skriver ut med stora bokstäver,vad Merkel skall säga (när hon öppnar mun) pressekreterare
    Siebert,beskyller nu Sverige och Danmark,för att var okollegiala.
    Tydligen hade Merkel &.Co räknat med,att Tyskland endast skulle var ett transitland,när hon önskade alla jordens 60 miljoner ”flyktingar” välkomna !
    Med spänning väntar vi nu på vad som skall ske i Österrike,där FPÖ länge begärt att gränserna skall slutas.

  4. 181890 X 1 miljon minst per år. Det blir en del välfärd enbart för vad dessa invällare kostar. Då är inte gränskontroller, extra polisarvoden etc etc etc etc etc etc inräknat. Man måste vara bra korkad för att inte förstå att detta kan enbart gå åt ett håll framöver och det är käpprätt åt helvete.

      • För er som möjligen först nu slagit fram direktsändningen från kvällens PEGIDA i Dresden,skall inte förfäras av de tiotal som står framför kameran just nu.De många tusental som mött upp i kväll,befinner sig just nu på sin promenad runt i staden, och återkommer snart för att lyssna till ännu några tal.

      • Åter ett intressant och framgångsrikt Pegidamöte ikväll…
        Tatjana var som vanligt på bästa humör,och ”läste lusen ur de korrekta” i regering,Bundesdag,press,TV och alla andra propagandakanaler.
        Tatjana som är en mycket god talare har blivit en förgrundsfigur för motståndet mot islamiseringen i Tyskland.Trots isande ostvind hade åter drygt 5.000 mött upp.

  5. Dagens enda positiva nyhet är att Jonas Sjöstedt (V) är rasande på id- kontrollerna.
    Kaviarkommuisten ger sig inte förrän varenda svensk är utbytt mot ensamkommande analfabeter.

    • 100miljoner om dagen till att islamisera Sverige men grismaten till vara aldre far inte kosta nagonting, SKAMS STEFAN LOVEN!!!

  6. D a n m a r k har sedan kl 12 i dag infört gränskontroll mot Tyskland.Deras statsminister Löke-Rasmusson förklarade att Danmark inte senaste 100 åren befunnit sig i en sådan kris som dagens invasion av ”flyktingar” !Nu finns ingen annan utväg för danskarna än att stoppa Schengenavtalet !

      • Satt här och funderade över alla de Militärtält som slagits upp i Absurdistan… Med dagens nya stränga regler kommer ju inte camparna,att kunna taga sin in i lyckans land !
        Hur kommer nu detta att påverka BNP ? Och vad händer för alla 65-åriga som nu står där utan pensions-räddare ? Till alla oss som redan nått den åldern,kan jag tipsa om att Willys idag erbjuder Knorr buljongtärningar (12 pack) för endast 10:-.

      • Antingen har Ali besökt bloggen,..eller är det ICA som tryckt ”tummen ned” för otillåten reklam hos Pettersson ! 🙂

    • Löke-Raskmussen upplyser att det kom tjugoen tusen ”asylsökande” (inte flyktingar) till Danmark 2015 och att det är kris. Då är det katastrof i Sverige eller hur herr Löfven? Vad gör du om du inte kan lösa problemet? Höja skatter? Bygga fler bostäder? När är de färdiga? Skolor, sjuk och hälsovård? Listan kan göras mycket lång. Avgå och ta din regering med dig och res till Nordkorea där ni kan göra underverk istället för undergång för nationen Sverige.

Kommentera