Invandrargäng tafsade på småflickor i badet

INVANDRARBROTT. Ett pojkgäng höll fast flera unga tjejer i en vattenrutschkana på Paradisbadet i Örnsköldsvik.  En uppger också att hon blivit tafsad på bröstet. Det hela inträffade under onsdageftermiddagen. Tjejerna är i spannet 13-15 år och det är fyra stycken som anser sig ha blivit antastade i en vattenrutschkana.

Pojkgänget ska ha hållit fast deras badring, men också hållit fast flickorna. Det här har de upplevt obehagligt och sagt ifrån. De har inte kunnat se pojkarna då det varit mörkt i rutschkanan, men uppger att de inte talade samma språk. Därmed har man inte heller kunnat hålla någon misstänkt.

-Pettersson undrar om 87:an och deras valda politiker vill ha samma kvinnosituation i Sverige som i Mellanöstern eftersom ingen verkar ta problemen med ofredande och våldtäkter av flickor och kvinnor på allvar. Fortsätter detta kan kvinnor snart inte gå ut utan manligt sällskap i Sverige…

Allehanda

 

19 thoughts on “Invandrargäng tafsade på småflickor i badet

  1. Interneringsläger vid ankomst, fram tillsdess de antingen avvisas eller får ett tillfälligt uppehållstillstånd med inskrivna krav!

  2. Vart är Fi?
    Tur för blatteungarna att jag inte var i närheten, sånt där slödder förstår bara ett språk.

  3. Tänk att propagandaorganet allehanda/tidningen ångermanland ens bemödade sig att skriva om det inträffade.
    Antagligen förstår de att de måste skriva åtminstone någonting för att lugna massorna, de som nu, av någon mycket diffus anledning, prenumererar på skräpet.
    Men, som sagt var: Inte kommer det att hända ofta utan bara i bland, det portioneras ut lite så där lämpligt.
    Ja, tafsningar och liknande, de kommer ju att fortsätta. Naturligtvis.
    Vår mjuka och blötlagda poliskår är inte att räkna med längre. Ej heller kommunen, de är som vanligt helt indoktrinetade att älska de olagligen här uppehållandes arabturkafrikanasiaterna. ”O ja, kam to sviden änd övik, vi hävve pläjs får joo!”
    Vad kan man vänta sig?

  4. Om man sen tänker på att kräken knappt hinner landa innan de får gratiskort på äventyrsbaden. Här i Östersund hände samma sak när ensamkommande afghanska ”barn” kom hit.

    De räknade snart ut när skolorna hade simundervisning så de var där och kunde kladda på småtjejer.

    Nä, sätt dessa i avprogrammeringsläger (låsta) tills de kan uppföra sig respektfullt mot kvinnor och flickor.

    Förresten hur ska det bli i fortsättningen? Vi har i åratal tagit emot i huvudsak vuxna muslimska män i den omfattningen att vi har ett underskott på kvinnor i Sverige.

    • Nej för faaan dom har ju gratis tandvård, läkarvård, ALLT gratis!!! Skicka ut dom från sverige

  5. På Kungsbacka simhall sprang några icke-svenskar in på flickornas omklädningsrum för att titta. Dom blev tillsagda av personalen men dom verkade inte förstå svenska.

    • Hade de gjort samma sak i sitt hemland hade de garanterat blivit grovt misshandlade.

    • Nog förstår de allt men de låter bli att lyda. De vet hur blött och lamt det är i Sverige idag. Så de ger fan.

  6. Ett synnerligt grott-muhammedanskt beteende. Sådant fanskap lär vi nog se mer och mer överallt. 7-klöverns politik är förödande för Sverige.

  7. Eftersom invandrarpacken ALLTID går i flock kommer det inte att räcka med en Svensk ledsagare för våra kvinnor. Vi måste också börja att gå i grupp för att vara i varje fall lite säkra. Hur länge skall denna mardröm tillåtas att fortsätta, av oss Svenskar?

  8. Svenska kvinnor/flickor har bara sett början. När ensamma män i viril ålder anländer från länder där kvinnor ses som andra klassen medborgare går det inte att förvänta sig annat.

    Snart vill inte kvinnor/flickor gå ut ensamma längre och detta i vårt land Sverige

  9. Straffen för dessa muslimska hybrider bör vara extra hårda eftersom dom för det första är olagliga och ovälkomna invällare och att sen beter sig på detta vidrigt primitiva sätt vilket bör ge minst 25 år extra i fängsligt förvar i speciella inhyrda fängelser, förslagsvis tigerburarna i Thailand eller i något av Rysslands ”Hilton” förvaring!
    Tex

  10. Kameraövervakning på baden, det avskräcker blottare, pedofiler och sexualförbrytare från mellanöstern och snabba åtgärder när de inte kan bete sig! DE SKA RINGA POLISEN DIREKT, ASEN SKA UT FRÅN BADET OCH DE SKA TAMEFAN ÅTALAS FÖR MINST SEXUELLT OFREDANDE!!! Någon jävla stake måste ett samhälle ha, men antar att Stefan Lövens skyddslingar nekar till allt men med videobevis kan polisen ta dem!
    Gör som vänsternazisterna – ring polis direkt och KRÄV att de kommer, GAPA OCH SKRIK OCH VISA ATT DET ÄR ALLVAR!!!

Kommentera