Naiv eller realist

Nyårsdagen en seg dag, i Malmö var det idag Londondimma men alldeles lugnt som om Malmödet vore lugnet före stormen. Vi skriver idag år 2016 och funderingar går kring ifall även detta år blir ett Stefan Löfven-naivt år? Mina funderingar finns kvar om nationen även detta år genom galna politikers galna beslut kommer att fortsätta på den inslagna kursen rakt in i väggen…….

Jag tänker fortsätta med mina dokumentationer och reflektioner, jag kommer att fortsätta med att ta reda på sådant som undanhålls oss samt även detta år vara som en böld i r***n på den politiska eliten, godhetsknarkarna och på en och annan förljugen ”journalist”.

Naiv eller realist, det ska vi ta reda på (fast jag har redan svaret 😉 )

Välkommen 2016 🙂

9 thoughts on “Naiv eller realist

  1. Är så tacksam för att du finns och för att du har denna blogg!
    Ibland när det känns som om man börjar bli galen eller tappa hoppet i detta land är det en enorm tröst att veta att vi är fler.
    Och vi växer.
    Så ett stort innerligt TACK!

  2. Tack Eva-Marie för att du avser orka att fortsätta med ditt gräv som borde göras av Sydsvenskan, Skånskan, P4 Malmöhus och STV Syd med sina stora redaktioner. Och även av SDs kommunalråd och politiker i nämnder.

    En sak som jag undrar över. Kommunalråden i Malmö sa stöddigt efter avvecklingen av Industrigatan, att nu är det slut. Vi kan möjligen ställa upp med en bussbiljett till Rumänien.

    Sedan får vi veta genom dig Eva-Marie, att man tecknat avtal med Pingstkyrkan på 1,5 miljoner skattekronor för mat och husrum under vintern.

    Fortfarande är det samma tiggare på samma platser. Varför har man ändrat sig? Hur och av vem togs beslutet? Hur informerade man (inte) sina uppdragsgivare/skattebetalare?

    • Tack till dig med som läser om mina iakttagelser och dokumentationer 🙂
      Ja det kan man undra var det beslutet togs, och om jag skriver till SD-Malmö och tipsar eller frågar då blir det tyst som i graven……..det är något konstigt med dessa, de är inne i nån sorts rälig vuxenmobbing mot mig. Jag har märkt att om man är utslängd i kylan av partiet då ska man tigas ihjäl, det är en taktik de kör med mot vissa som man kastar till hatmedia. En del ”räddar” man.

      Politik är ett fult spel och de politiskt tillsatta tjänstemännen gör det som förväntas, man gör allt för att mörka, men under det år som jag arbetade i stadshuset byggde jag upp ett kontaktnät med personer inom kommunen som var som dom skulle enligt en demokratisk modell………jag var nog för bra, media ”dödade” mig och partiet svek å det grövsta en arbetsam, ärlig och kunnig politiskt aktiv. Trist, man upptäcker att partiet använder politiker som förbrukningsvaror pecis som Hanna Vigh sa för ett tag sedan.

      Nu arbetar jag för nationen som en ”ensamvarg” tills det enda sverigevänliga partiet blir modiga nog att sträcka ut sin hand, jag finns kvar 🙂

      Så fick jag sagt det 🙂

      Det hör tillsaken att sådana som hatiska expo med sin svans av hatmedia är här inne på vänskapsbloggen för att dokumentera våra åsikter samt att SD-toppar är inne på Petterssons dels för att scanna av ifall medlemmar är här i kommentarsfältet för då kan man använda det emot, plus det faktum att sverigedemokrater tipsar oss om artiklar att skriva samt använder sig av våra olika skribenters alster i sina politiska uppdrag. Jo världen är konstig och moral kan ibland vara dubbel men inte dubbelt så bra. 😉

      • Tyvärr måste jag säga, att SDs ledning borde skämmas över hur man beter sig mot Eva-Marie, Thoralf och säkert många fler lojala partiarbetare. Tänk på, att när invandrarbubblan äntligen spricker hos S och M så gäller det att behålla dem som röstat för SD i motgång. Det gör ni inte från ett stockholmsperspektiv genom att i dag nonchalera och förakta dem som i dag gör jobbet på fältet.

      • Hej Eva-Marie, du är Malmös ”Mutter Courage”, det behövs riktiga kvinnor med rättspatos i Sverige. Jag själv har aldrig blandat mig in i politiken officiellt men åsikter och yttrandefrihet är vår rätt, kanske mer än någonsin !

      • Hej Lena 🙂 Jag fick mig ju en käftsmäll som heter duga men eftersom jag är trygg i mig själv så står jag ändå stark i mina ideal. Civilkurage och rättspatos borde fler prova på fast man stöter på patrull. Jag ger aldrig upp och tack vare riktiga vänner reser man sig, och det vet du 🙂 Tack Lena.

  3. SKRÄMMANDE hur politikerfrälset håller på att medvetet förstöra vårt land, -SVERIGE ÄR SÅ OERHÖRT RIKT, VÅR STATSKASSA ÄR OUTTÖMLIG SÄGER ÅSA ROMSON…..! Det är bara att låna mer, INTEGRATIONSVERKET har nu 7000 anställda (sjutusen) och den kommun då bor i Malmö går back 5,5 miljarder….
    DET ÄR INTE RIKTIGT KLOKT! VILKET VANSINNE! Dessa gigantiska satsningar på att ta flyktingar till Sverige genom en ansvarslös massinvandringspolitik/ (S)IGNALPOLITIK kommer inte att leda till annat än mer elände!!! DETTA BETALAR VI ALLA FÖR, ALLT GÅR TILL ”BERIKNINGEN”….
    En intressant fråga är när det kommer att kollapsa för det gör alla samhällssystem utan verklighetsförankring, vi får se….Sveriges befolkning kommer att drabbas hårt med mycket lägre levnadsstandard, – DET KOSTAR ATT TA HAND OM ANDRA STATER MEDBORGARE, GRATIS TANDVÅRD, SOCIALHJÄLP M.M.
    Malmö och Skåne borde återlämnas till Danskarna, det kan inte bli värre, tror inte de vill ha det.
    Tinos blogg om ekonomiska fakta såsom SJUNKANDE SKATTEINTÄKTER M.M…..
    http://www.tino.us/

Kommentera