ALLA!!! muslimer är förorenade av svin när de når Allah

ISLAM. I ideologin islam är griskött och grisköttsprodukter förbjudna, haram, eftersom grisen anses vara en oren djur.

Nu är det så att varje muslim som någon gång hanterat sprängmedlen TNT eller nitroglycerin,   kulor, högexplosiva bomber, raketgevär eller behandlats för sårskador som kräver att de sys, eller tar antibiotika, eller vitaminkapslar, bryter mot islams regler. Dessa produkter är nämligen förorenade av grisprodukter.

Så när en självmordsbombare spränger sig själv blir hans kroppsdelar impregnerade med gelatin och glycerin från de explosiva ämnena. Både gelatin och glycerin är tillverkade med råvara från grisar.

Så när de far iväg till Allah så är de lyckligt ovetande om att de aldrig kommer att accepteras eftersom de är förorenade med haram-produkter.

Många av mussarna röker också som borstbindare, de vet knappast att många tobakstillverkare använder hemoglobin från grisblod i sina filter. Kosmetika är fullt med svinprodukter.

Grisgelatin används också i krut, korditkulor och granater.

Insulin och blodförtunnande läkemedel innehåller produkter från grishjärta. Det komplexa arbetet i de globala livsmedels- och processindustrin har sett till att det är omöjligt att undvika grisprodukter helt och hållet. Det finns ingen skyldighet för tillverkarna att ange om gelatinet de använder kommer från en gris eller från ett annat djur. När det är angiven, är det ofta förvillande och kallas Suilline gelatin.

Så till alla blivande självmordsbombare, IS-terrorister och andra säger jag, ha en trevlig dag och gott nytt år? För den underbara grisen gör att ni får ett brutalt uppvaknande när ni når livet efter detta.

-Pettersson tackar för de goda nyheterna…

Liveleak

33 thoughts on “ALLA!!! muslimer är förorenade av svin när de når Allah

  1. Jag dejtar inte Sd are säger skatan Caroline Dahlman,
    nej men skriver skit om dem gör hon minst tre fyra gånger
    i veckan , bland annat i Ystads Allehanda, jag tycker att ni
    som är läsare av YA ska sätta den uppblåste
    Chefs redaktören Mohlin på plats genom att säga upp
    bekantskapen med tidningen, om denne fjant inte begriper
    att om man har ledarskribenter som denna Dahlman som
    skriver skit om stora delar av läsarskaran kommer det att kosta!

  2. Fullt försåtlig att ingen av dessa högutbildade känner till denna information ty väldigt få kan nämligen läsa eller är det minsta lilla intresserad av annat än sin sagobok med gamla trevliga anekdoter från stenkastarnas grottgrävarnas tid.

  3. Under och p g a att ottomanska riket styrde de två rumänska länderna, fick vi ärva ett fåtal turkiska ord varav en del fick det motsatta betydelse på rumänska – med avsikt. T.ex.:
    – ’halal’ har fått ett negativ bemärkelse som i utrycket ’halal sa-ti fie!’ (sv.övers. Fy skam på dig!)
    – ’rahat lokum’ en turkisk delikatess. Vi behöll första ordet ’rahat’ (används som ’bajs’, ’smuts’, ’sopor’)
    Andra kulinariska ord används dock med samma betydelse som på turkiska: ’kifteá’ (köttbulle), sarmá (kåldolme) och några till.
    Ett låneord från turkiska finns också i svenska ordförrådet: ’kalabalik’. Ordet fick en annan svensk betydelse (’tumult, villervalla’) p g a ett missförstånd. När turkarna blev trötta på Karl XII:s långa vistelse i Bender, sa de till kungen: ”Ta din kalabalik och försvinn!”
    Vi använder också ordet ’calabalîc’ med ursprungliga betydelsen:
    ’pick och pack’, ’tillhörigheter’, ’bagage’.

    Ber om ursäkt om jag tråkat ut er med lite semantik just idag av alla dagar. Jag håller av er!

  4. Tyvärr överensstämmer människans DNA med grisens till….gissar….50%? Med schimpansen är siffran hög, den lär vara 98%….DET ÄR MYCKET och alla däggdjur har armar, ben, mun, ögon osv….så mycket av vår DNA är densamma , dock är de genetiska skillnaderna ändå stora men muslimer är tamefan de mest idiotiska som går upprätt på planeten jorden!

      • Muslimer/araber är en art på det träd som kallas ”människa” och vars DNA till 98,5% överensstämmer med schimpansens!

  5. Gott NyttÅr från Karlshamn Tack för en läsvärd blogg eller vad det nu är.Kram på er alla!..snart smäller det.

  6. Hahahhaha Pettersson du måste vara BRA full när du skriver det här.
    Men gott nytt år, och ta ner på alkoholen, dina inlägg blir bara sjukare och sjukare.

    • Du hör tydligen till den kategori som förkastar vetenskapen. Men ansträng dig nu och bevisa vad som är fel i Petterssons artikel!

  7. Ser till min förtvivlan att allt fler produkter i affärerna är försedda med Halal-stämpeln, nu finns det också på saker som smink och snacks. Försöker ta kontakt med butiksföreståndarna och tala om att jag inte vill köpa sådana produkter för jag vill inte ge pengar till krigande jihadister.

    Många vet inte om vad de säljer och andra säger att de kan inte bestämma vad de ska sälja. Som jag ser det är de ute efter att konkurrera ut andra leverantörer genom att dumpa priserna (t ex på kyckling). När de är ensamma – då höjer de priserna.

    • Håll till godo! Det är sådana här förpubertala förmågor den svenska skolan åstadkommit de senaste decennierna.

    • 42-åringen borde ta ett långt samtal med några yasider (dom vet vad islam innebär), och inte sitta här och snacka som en omogen fjortis.

    • Vad får dig Carolin Dahlman att tro att en Sverigedemokrat skulle sjunka så lågt att man skulle vilja bli sedd med en så ytlig rasist som dig då?, vi Sverigedemokrater har ju faktiskt något som heter ryggrad, det saknar du bara så att du vet.

    • Hon får göra som aset kerstin Thorwald, eller något liknande namn åka till Gambia på sexsemester och dansa salsa….Alla normala önskar jag ett Gott Nytt År!

  8. De är nog snarare så att det är grisar som riskerar att bli förorenad av muslimer! Tvärt om är otänkbart!
    Tex

  9. Jag anser att muhammedanerna redan från grunden är haram med deras vedervärdiga tro. Sen att Muhammedanerna ”haramerar” sig själva med hjälp av grisen gör bara saken ännu bättre.

    • Tack för ditt berikande av mitt ordförråd. Haramerar och halalerar kommer att vara mycket användningsbara. 😉

  10. jag har en kompis som fick ditsatt hjärtklaffar från en gris,han mår prima efter operationen. Vid klaffel tycker att samma fina behandling skall erbjudas muslimer som snyltar på våran svenska sjukvård,dom ska inte särbehandlas bara för dom tror sagan om Allah.

  11. Det var länge sedan jag var med om en så här lyckad förNyårsafton, idel glädjande nyheter. Kvällen kan definitvt inte bli misslyckad. 🙂

  12. Med tanke på detta är det inget annat än ett justitiemord att den personen som i Edinburgh lade bacon på handtagen till en moské får fängelsestraff!

Kommentera