Två asylsökande brottslingar som aldrig hamnar i media

INVANDRARBROTT.  Nedan ett exempel på brottslingar som bor på hotell som asylsökande på skattebetalarnas bekostnad och på detta sätt visar sin tacksamhet mot det folk som de ska rädda enligt sjuklövern. Sådana här pojkar gör aldrig hatmedia några reportage om. De föredrar sådant som Sagan om Zabi Nasro från Afghanistan

Malmö Tingsrätt  Mål nr B 817-14

  • Yehia Laabadi, född 900367
  • Ayoub Omento Mehdag, född 920477

Brott: Grov stöld-Häleri-Narkotikabrott

Påföljd: Fängelse 8 mån

Advokatkostnad: 30 357 kr + 24 590 kr= 54 947 kronor. Kostnaden ska stanna på staten.

Mer om brotten: 140123 var YL & AOM på Park Hotell i Burlöv (flyktingförläggning) där de drack alkohol och tog narkotika. Senare på kvällen var de ute på olika nöjesställen i Malmö.

Målägande Sara berättar att hon var på restaurang Metro och när de lämnade stället satte hon sig i en vad hon trodde ledig taxi. I baksättet satt en man som troligen var AOM med en kraftigt påverkad svensk tjej och när hon satte sig vid sidan om dem så öppnades plötsligt bakdörren och YL lutade sig in i bilen och samtalade med den andre mannen. Sara upplevde situationen som obehaglig och fick till slut fösa bort mannen. Enl Sara så måste det varit vid detta tillfälle som hennes mobil och Jojo-kort stals.

Senare på natten informerade en tågvärd ordningsvakterna på Malmö Centralstation att det var 2 st personer som åkt utan biljett och även försökt stjäla en väska på tåget.

En av ordningsvakterna kände igen de båda personerna från ett ingripande 140112 på en nattklubb.

Då båda männen uppvisade tecken på narkotikapåverkan, försökt stjäla en väska och åkt utan biljett (bedrägligt beteende) så dom greps. Vid skyddsvisitationen upptäcktes en Iphone som vakterna misstänkte vara stulen samt ett italienskt och ett danskt pass.

Då dom båda gripna hade Saras Iphone och Jojo-kort dömdes dom för stöld.

Beträffande passen så var dom anmälda som stulna i Italien och Danmark men då det inte går att styrka att det är YL & AOM som stulet dem blev dom dömda för häleri.

YL hade 6 st narkotikaklassade tabletter på sig samt olovligen använt cannabis.

AOM hade olovligen använt Klonazepam och cannabis så båda döms även till narkotikabrott.

IMG_1265 kopia IMG_1266 kopia

28 thoughts on “Två asylsökande brottslingar som aldrig hamnar i media

  1. Vilka fantastiska berikare, berikar sig själva på svenskarnas bekostnad! Måttet börjar bli rågat! Sverige behöver medborgargarden inom en mycket snar framtid!

  2. S och de sju knähundarna har satt demokratin ur spel,

    För att kunna tvinga på oss ANDRA denna kostnad
    med skatte finansierna alla deras misstag med importen
    av lycksökande desertörer.

    OBS OBS dom glömde att nu behövs det inga ny val längre
    för oavsett skulle dom lägga ner sin röst för att kunna styra
    med sossarna, det skulle bli rena kaosett annars,

    Men ursäkta vad kallas det vi har nu då om inte KAOS …?
    eller för den delen det landet utvecklas till,,
    som alla andra Länder i EU sätter stopp för nu.

    Det ska sossarna med knähundarna lösa med sitt troll spö

    Javisst eller hur

    .

    .

  3. Ja att inavel inte är bra för avkomman är känt sedan
    länge, det är därför vi för stamtavla på både människor
    och djur!

      • Du vinner ingenting på att ställa orelevanta frågor på Pettersson blogg!

        Fortsätt läsa och ta del PK media de förser dig med precis den uppfattning du företräder!

        Här har du inget att hämta, dina synpunkter och vad du tycker och tänker är fullständigt ointressanta och fullständigt orelevanta för de flesta Sverige vänner!

        Tycker du borde engagera dig någon annanstans, där du får mer positiv respons!

  4. Utan att ha för avsikt att provocera, så ska jag ställa följande fråga: Finns det någon här som anser att icke-vita bör utrotas?

    • Spex22 måste fråga är du rasist som ställer en sådan fråga? Ingen här anser att din fråga är provocerande! Förstår inte var du fått det ifrån?

      Att vara svensk har inget med hudfärg att göra! Utan det innebär att man blir en del av det svenska samhället och förstår sina skyldigheter i det svenska samhället och visar respekt för Svensk lag, demokrati och jämställdhet!

    • Men vi måste ju förstå invandrade muslimer.
      Med en fullständig hjärntvätt och med koranen som enda källa till information om lag, ordning och medmänsklighet så är våldtäkt av Svenska flickor helt naturligt.
      Att, troligen många Svenska kvinnor röstat för att släppa in dessa monster i vårt land, sätter dem i positionen som offer.
      Tyvärr är vi, som redan tidigare (före senaste valet) insåg dessa konsekvenser, i minoritet och kan bara betrakta det som händer.
      Vad vi dock inte vet är: Vilka muslimer är muslimer?

  5. STEFAN LÖVEN SKREK TILL JIMMY ÅKESSON UNDER EN PARTILEDARDEBATT ATT DE FLYR FÖR SINA LIV, -GLÖM DET ALDRIG….INGEN i 7KLÖVERN PROTESTERADE!!!

    • 1% av den importerade dräggen kommer i jobb någon gång under sitt liv…-DE IMPORTERAS SOM RÖSTBOSKAP AV DEN SOCIALDEMOKRATISKA MAKTELITEN – BIDRAGEN FRÅN FÖRSÄKRINGSKASSAN MOT EN RÖST PÅ SOSSEADELN!!! INTE KONSTIGT ATT MALMÖ GÅR BACK MED 5 MILJARDER PER ÅR OCH SÖDERTÄLJE 2MILJARDER….
      NÄR HELA SVERIGE SER UT SÅ ÄR DET IMPORTERADE INBÖRDESKRIGET NÄRA….!

      • En god vän jobbar som ”skötare” på ett invandrarhem.
        Han är lite besvärad av att han har lägre lön än vad de ”intagna” får som bidrag och underhåll – utan att jobba.
        => Sverige är ett rikt land – men inte så länge till!

  6. Detta är enbart två av hundratusental som IDIOTERNA som företräder 7Klövern klassar som kunskapregnet över vårt land. En spark i röven och ut med packet omedelbart. Mina skattepengar skall gå till Pursvenskar och inte till parasiter.

Kommentera