Prydnashuvuden

En lokal Afganistansk grupp som förargat sig på de entusiastiska muslimerna i gruppen ISIS

t44

Dessa muhammedaner gillade inte ISIS

Som försökt värva medlemmar på ”deras” territorium högg enligt muhammeds föreskrift huvudet av 4 ISIS medlemmar  som de tillfångatagit och placerade huvudena som ”prydnader” efter vägen till deras by.

tthhuv

Irish Times

FjärranÖsternredaktören säger som vanligt: Dem islamska religionen gör verkligen skäl för epitetet de ”fredliga och humana”!

34 thoughts on “Prydnashuvuden

  1. Äckliga muhammedaner hela bunten.

    Att kriminalisera islam borde finnas med på den politiska agendan för hela västvärlden. Koranen är ju för i helvete rena brottskatalogen som förespråkar halshuggningar, diskriminering, kvinnoförtryck, våldsamheter och mycket annat skit.

    Folk måste inse att islam är en våldsideologi och inte en ”fredens religion”.

  2. ANN BARNHARD – YOUTUBE – islamic sexuality a survey of evil…,,Handlar mycket om Afganistan…
    Bilden sager mycket om nivan, de ar lakare, civilingenjorer, tandlakare och raketforskare enligt Stefan Loven….

    • Vad säger du om balkaner då, som på 1990-talet högg huvudena av varandra? Dessa borde enligt denna logik vara lika dåliga som ”MENA-packet”, men så klart, de är ju vithyade, vilket ger dem ett plus i kanten.

      • Jag är inte islamist, eller överhuvudtaget muslim för den delen.

        Dessutom utgör muslimerna en minoritet på Balkan, omringade av en kristen majoritet, bestående av serber, makedoner, kroater och slovener. Dessa kan omöjligen ha varit islamister.

    • Tyvarr ar det mest ETISKA att terminera dessa individer annars kommer planeten jorden att ga under! BISTER SANNING!!!

  3. Afghaner är inte araber, däremot är de muslimer.
    Det som kan inses är att IS var inte populära hos de här afghanerna.

      • Du kan tyvärr inte vara muslim och emot IS, då IS är Islam och handlar direkt enligt Koranen! På tal om knallkorkar, läs gärna vad det står i Koranen om Taqiyyah – Det är tillåtet att ljuga enligt Islam, om att ljuga för dom otrogna!

      • Välkommen till Pettersson förresten! Bra att du har hittat hit, för det är sådana som du som bäst behöver uppleva verkligheten! Vi får se hur länge du orkar, dom flesta brukar tröttna rätt snart, om dom inte uppbär lön från Expo!

      • Vi? Jag är som sagt inte utomeuropé, utan etnisk svensk, som dock anser att varje folkslag har rätt att existera, till skillnad från dig. Jag trodde förresten inte att nationella stödde folkmord.

      • Nu ljuger du på nytt…Ett karaktärsdrag hos er ”fredliga och humana”..Du kom ju som ”palestinier” till Sverige 1990 !

      • Från Västerås, bra då kan du ju gå och trösta flickan som blev gruppvåldtagen av mena-pack!

      • Spex22: då borde du läsa vad de skrev här i kommentarerna på juldagen när Bengt Magnusson på TV4 berättade om var svenska jultradition och julen egentligen kommer ifrån. En av de mest obehagliga kommentarerna som fick över 40 ”tummen upp” skrev något i stil med ” Bengt Magnusson och hans typer kommer att jagas in i döden när vi tar makten”. Det är läskigt folk här inne, inte mindre farliga än IS..bara en annan inriktning.

    • Spex22…Var far du luft ifran…?? De flesta har foljer en mycket informativ blogg som ger adekvat samhallsinformation! TAGGA NER MORON!

      • Det är bara att läsa kommentarerna som skrivs här, så inser man att flera förespråkar folkmord. Åtminstone av kommentarernas innehåll att döma. Kanhända skriver de dem i affekt, men det kan man ju inte veta på förhand.

      • Spex22….Kommentarerna skiftar i kvalitet, bloggen håller mycket hög kvalitet om man är intresserad av samhällskunskap….Petterssonsblogg tar även upp de NEGATIVA SIDORNA MED MASSINVANDRINGEN, det gör inte hatmedia eller SVT, de kör en politiskt korrekt linje som spårat ur för länge sedan. Tar man något som helst ANSVAR för Sverige och Sveriges befolkning så borde hatmedia spegla verkligheten sådan den är.
        Detta är en artikel om Afghanistan på Petterssonsblogg, en av 1000 tals artiklar, den ska nog bara ses som samhällsinformation.
        De borde skärpa sig muslimerna och reformera sin mordiska ideologi/religion, varje sådan här handling är förkastlig, mord leder ingenstans….tyvärr påverkar detta andra människor, det förstår inte muslimerna, deras negativa handlingar sprider sig som ringar på vattnet….
        Det ska vi aldrig stödja och ställa oss bakom som Löven och Mona Sahlin, Socialdemokraterna!!! – SVERIGEFÖRDÄRVARNA NUMMER ETT!!

      • Nu lät du mycket mer vettig. Jag håller absolut med om att muslimerna måste reformera sin religion och förändra sin kultur innan det kan bli tal om bestående fred i regionen. Jag har däremot svårt för kommentarer som innehåller formuleringar rörande önskemål om utrotning, då vi ju borda veta vilka otäckheter sådana tankegångar kan leda till.

  4. Så dessa halshuggare är alltså mot isis? Ok, vilken skillnad det verkar vara på de ol7ka mislumska grupperna…
    Vad är det eg för sjuklig fixering vid övervåld och sex dessa muslimer har???

  5. Har hört att det kom 3.000 asylsökande varje dag till Malmö C. Flera ville resa tillbaka för det var för kallt och besvärligt…

Kommentera