Det är synd om flyktingarna som måste resa norrut när de kan ta bussen till…

Tänk om flyktingarna från Syrien och Irak hade haft några rika grannländer dit de hade kunnat ta bussen, till ett land där de kunde språket och som hade ungefär samma kultur och religion som de är vana vid. Tänk, då skulle de ha sluppit vårt klimat, vår rotvälska till språk, våra fläskkotletter och halvnakna kvinnor, tänk om…

Tänk om de hade kunnat ta bussen från Syriens huvudstad Damaskus till Saudiarabiens huvudstad Riyadh så hade det gått på 19 timmar och från Bagdad i Irak hade bussresan tagit 14 timmar. Men Saudiarabien, Förenade Arabemiraten , Qatar och Kuwait är ju som vi kan se på bilderna utfattiga och vill inte ta emot en enda stackars muslimsk flykting för de påstår att det blir problem med muslimer…

 

12 thoughts on “Det är synd om flyktingarna som måste resa norrut när de kan ta bussen till…

  1. Man måste ändå erkänna att de som kommer hit inte är de dummaste människorna på jordklotet. Ingen människa med någon % av sunt förnuft vill bosätta sig i Saudiarabien. Inte ens om de öppnar sina gränser på vid gavel kommer en människa som har någon tankeförmåga i behåll att vilja flytta dit.

    • Tony
      Islam är ju redan rådande där, det gäller att sprida och bilda sitt kalifat i den kristna världen. De har ju försökt och misslyckas tidigare, nu arbetar de inifrån våra länder.

  2. Exakt, detta är ingen fråga våra agenda sättande så kallade journalister vill lyfta! Satans landsförrädare!

  3. Ni såg hur Margot w fick vika ner sig ang sitt tal.

    Sen ber hon om ursäkt
    för missförståndet att hon misst förståndet.

    Men då blev hon väl berikad riktigt ordentligt.

    Hur mycket förtroende tror hon att

    det fins kvar i Sverige för henne nu ???

  4. Ja inte visar de rika grannländerna någon humanitet till sina religionsfränder. Bättre att exportera sina bröder till det rika Europa. Humant och berikande för Europa menar 87:an med anhang.

  5. Är de ”RASISTER” enligt Sveriges politiskt korrekta elit och proffstyckare ? Eller kanske bara förnuftiga….

    • DEN HÄR ARTIKELN SKULLE MAN VILJA LÄSA I AFTONBLADET OCH SVT KUNDE TA UPP FRÅGAN….-MEN GUD NEJ DET GÅR VÄL INTE, DET ÄR INTE P.K!!!!!!!!

Kommentera