En julafton på Malmö C

INSÄNDARE. Var på Malmö Central på Julafton vid kl 15:00 för att ta ett tåg till mina släktingar då jag uppmärksammade en diskussion mellan två st ordningsvakter, en dansk taxichaufför och en asylsökande.


Ställde mig sidan om för att höra vad det gällde och tydligen så hade den asylsökande tagit taxi från Danmark till Malmö C. När dom var framme hade han gett taxichauffören en 20-lapp och avvikit från platsen. Nu stod ordningsvakterna och förklarade för honom att han var tvungen att betala och den asylsökande sa no money, no money etc.

Efter påtryckningar så tog den asylsökande till slut fram 100 euro och betalade och hade fräckheten att kräva tillbaka sin 20-lapp.

Efter några timmars trevligt julfirande i glada vänners lag var jag återigen på Malmö C för att åka hem. Då såg jag någon typ av handgemäng i vänthallen och två st började jaga en asylsökande.
Några ordningsvakter springer efter dem och efter en stund kommer polisbilar och polismc och kör runt stationen.

Efter ca 20 min ser jag poliser och vakter som kommer tillbaka till vänthallen och hör på avstånd att en gärningsman var gripen. Tydligen hade den asylsökande tagit en mobiltelefon från en kvinna och två st män i kvinnans sällskap hade tagit upp jakten på tjuven.

En Julafton på Malmö C 2015

8 thoughts on “En julafton på Malmö C

  1. Till Löfvens försvar måste sägas! Den mannen är inte riktigt 100, inte ens 87;an är jämförbar med den mannen!

  2. DE FLYR FÖR SINA LIV JIMMY ÅKESSON SKREK STATSVETSAREN STEFAN LÖVEN UNDER EN PARTILEDARDEBATT OCH INGEN I 7KLÖVERN PROTESTERADE….!
    NI SOM ÄR FÖR MASSINVANDRINGEN FAR NI ÅT HELVETE OCH HOPPAS NI DÖR I SVÅRA PLÅGOR!

  3. Dessa människor är underordnade, det är åtminstone vad hela vänstern påstår, och i och med underordningen så erkänns de rättigheter som vare sig du eller jag är i närheten av såsom överordnade.

  4. Men vi måste väl ändå accaptera att de har en annan kultur och bakgrund än vad vi har.
    De tillför ju så mycket och om sju år så har väl 30 – 40% av dem fått jobb på någon resturang – eller är anställd i släktens vårdbolag.

  5. Nyårsraketer har avfyrats mot människor på flera ställen i Malmö under söndagskvällen. På Stensjögatan var det hemtjänsten som skulle besöka en vårdtagare som blev beskjuten. På Högaholmsskolan var det två väktare som blev beskjutna. Flera polispatruller åkte dit, men gänget som avfyrat dem var borta när polisen kom fram.

    Enl polisen kommer det fler samtal om raketbeskjutningar.

    • Är det månne något fel på oss Svenskar som inte kan acseptera dessa kryp som inte kan leva utan att det smäller runt deras huvuden?????

  6. Tack för att Du delar med dig,och när jag var där på Malmö C en natt i oktober i år då blev jag vittne till något som störde mig, jag blev urförbannad. Jag postade detta på min fb-sida

    ”Jag borde bli ordningspolis, nu har jag just sagt till en asylant att han inte får lov att urinera på hus i min stad. Polisflickorna tre till antal inne på vår centralstation håller nu på att tillrättavisa och bötfälla……tror dock inte att de lyckas för han skrattar åt mig, dom och vårt land.”

Kommentera