Aiman Qabli – arabisk rappare mördad i Stockholm


BROTTSLIGHET. Den marockanske rapparen Aiman Qabli hittades strax före midnatt svårt skadad i närheten av tunnelbanestationen i Alby i södra Stockholm. Qabli avled under natten till julafton och polisen misstänker nu mord.

– En person anträffades skadad på platsen. Sedan förde man honom till sjukhus och där avled han, säger Lena Baakki, vakthavande befäl vid Stockholmspolisen till TT.

Aiman_Qabli_


51 responses to “Aiman Qabli – arabisk rappare mördad i Stockholm

 • 16-åring svårt knivhuggen – flögs till sjukhus | Petterssons gör skillnad!

  […] Aiman Qabli – arabisk rappare mördad i Stockholm […]

  Gilla

 • Carl

  Hur kunde han och hans familj ens få uppehållstillstånd i Sverige är en gåta, Marocko är ingen krigszon ?

  Gilla

 • Involuntarium

  Det här kommentarsflödet visar att Pettersson blogg har stor genomslagskraft, många läsare! Alltid någon som snappar och lär sig förstå sammanhangen och kanske till och med börjar sympatisera med oss Sverige vänner!

  Gilla

 • Mimi N

  What goes around comes around ….

  Gilla

  • Goran

   Vid alla mord finns det ett motiv och det är mordutredningens uppgift att finna ut vad motivet kunde vara och därifrån finna ut vilka mördarna kunde vara.
   Att någon skulle mörda en 19 årig Marockan utan något motiv är inte trovärdigt.

   Gilla

 • Argus

  Mycket snack om rasism av tillfälliga besökare här. Det enda det visar är hur lite de vet. Enligt den svenska förvaltningsmyndigheten på detta område, Forum för levande historia, definieras rasism som ”en indelning av människor i ett hierarkiskt system av raser, där vissa raser ibland tillskrivs moralisk rätt att härska över andra.”

  Enda gången jag ser hudfärg vara av betydelse är när de så kallade anti-rasisterna tar till orda, då betyder det allt. För oss andra är det de personliga egenskaperna och attityderna som räknas. Som man sår får man bekant skörda och sår man draksådd så kommer man att få lida.

  Svensken kan inte heller beskyllas att vara främlingsfientlig då våra valda företrädare har släppt in nära 1,9 miljoner utlänningar i landet utan att behöva löpa gatlopp förutom på absolut senaste tid sedan alla system havererat. Många av dessa som på senare tid har varit okända individer med okänt ursprung har dessutom börjat bita den hand som de facto fött dem och har med det ökat på andelen som numera vill avsluta den huvudlösa politiken så att en kvalificerad majoritet säger nej till fortsatt självskadebeteende.

  Svensken i gemen har kommit till vägs ända och återtåget till en mycket stram asylpolitik har bara börjat. Att utan uns av tacksamhet gentemot svenska folket som försörjer er fortsätta att tjafsa kommer bara att leda till ytterligare skärpningar. Att plocka medborgarskapet av er går inte idag efter insatser av den folkpartiregering som dansade ett tag på sjuttiotalet men det kan lätt ordnas med två riksdagsbeslut med val emellan. Och tro för all del inte att Sverige som nation inte skulle stå sig utan er. Det finns miljoner buddister i Sydostasien som lätt kan fylla eventuella vakanser. Och de är både glada, trevliga, flitiga och inte minst fredliga till läggningen.

  Gilla

  • Goran

   Det är helt rätt att om Sverige behöver invandrare finns det mycket bättre sådana på annat håll än det som nu är fallet.
   I Sydostasien finns mycket duktigt folk och de är tacksamma att få komma och jobba i Sverige, har mycket lätt att integrera sig också in i samhället.
   Samma sak kan man säga om Ukraina där finns sannolikt många som mycket lätt kan integrera sig i svenska samhället, med att få jobb och lära sig språket.
   De här länderna i Sydostasien och Ukraina är inte utsedda till asylländer och de måste därför söka uppehållstillstånd från svensk ambassad, som det blir avslag på, om de inte är gifta eller sambo med svensk medborgare, eller att ett företag har anställt dem och garanterar bostad och jobb.

   Gilla

   • Goran

    Ett problem med muslimer som skall jobba, är de som ber sin bön 5 gånger dagligen vända mot Mecka.
    En arbetsgivare provanställde en muslim men arbetsgivaren ansåg att hans religiösa riter tog upp för mycket tid, det var böner och moskebesök, som gjorde att arbetsgivaren sa upp provanställningen.
    Det här medförde att muslimen stämde arbetsgivaren som blev dömd att betala 125.000 i skadestånd till muslimen.
    Kanske inte förvånande att arbetsgivare inte vill anställa asylinvandrare även de får 85% i lönebidrag

    Gilla

 • Sara

  Ni rasister som skriver massa skit här om att aiman behövs mer i sitt hemland vet inte vad. Glöm inte vem som lagar er kebab, pizza, A la carte, era fula bilar era möbler, era kläder o allt ni har och behöver. Utan invandrare är ni inte ett skit. ni kanske vill försörja er på potatis? Håll era fula munnar o dra åt helvette era äckliga rasister.

  Gilla

  • Argus

   Mellan en tredjedel och hälften av alla lågkvalificerade jobb kommer att försvinna på några decennier på grund av automatisering, robotisering eller teknisk utveckling i allmänhet. Om inte närmare en halv miljon arbetslösa skulle räcka så finns det gott om glada, trevliga och fridsamma människor som är beredda att jobba i Sverige för att samla ihop till en grundplåt till ett nytt och bättre liv i hemlandet.

   Självkörande fordon är snart en realitet och där försvinner hundratusentals arbetstillfällen som är invandrardominerade i storstäderna i alla fall och vad sjuk- och hälsovård beträffar finns det studier som visar att invandrare som grupp konsumerar mer än vad de tillför.

   Slutsatsen är att Sverige som nation skulle klara sig utan de senaste trettio årens så kallad flyktingmottagning. Det vi har gjort är en, om än missriktad, humanitär insats som på flera sätt har varit mycket kostsam. Så till er som lever på svenska folkets nåder rekommenderar jag att ni i fortsättningen visar vederbörlig tacksamhet genom att sköta er och sluta kasta så mycket skit.

   Gilla

  • Richard

   Så du menar att svenskar inte kan laga mat? Va fan åt vi innan invandringen exploderade? Kottar och blåsippor? Sluta lev i din lilla löjliga verklighet där ”Sverige hade inte varit Sverige utan invandringen”!

   Fula bilar? Jag är ingen bilälskare men åtminstone var Volvo en säker bil! Eller tänker du på alla rappare och deras ”bilar” som är inget annat än att kasta pengar i sjön?

   Ja, innan invandringen så gick alla svenskar nakna i vinterkylan under flera hundratals år! Gå och lägg dig och vakna upp som en mogen kvinna!

   Svenska uppfinningar:
   Dynamit, Tändstickor, Skiftnyckeln m.fl.
   källor: https://sv.wikipedia.org/wiki/Kategori:Svenska_uppfinningar
   och http://skrolla.se/15-svenska-uppfinningar-som-format-varlden

   Svenska artister:
   ABBA, Ace of Base, E-Type, Dr. Alban, Yohio, Avicii, Carola och många fler.

   Svenska sportprofiler:
   Ingemar Stenmark, Pernilla Wiberg, Jan-Ove Waldner, Frank Andersson, Tomas Brolin, Martin Dahlin, Zlatan Ibrahimović, Tomas Ravelli, Stefan Holm, Peter Forsberg, Leif Holmqvist, Björn Borg m.fl.
   källa: https://sv.wikipedia.org/wiki/Sport_i_Sverige

   Svenska människor som har påverkat världen:
   Google är din vän och du kan hitta några under andra länken under uppfinningar. Dessa namn som jag har dragit upp är endast inom sport och musik. Jag tar då inte med vetenskapsmän inom t.ex. matematik, fysik, kemi och biologi som har bl.a. fått Nobelpriset inom sitt område.

   Ja, jag röstar på SD. Jag är gift med en utländsk kvinna, ingen asiat (inget problem om så vore fallet heller). Vi pratar tre språk i hemmet mellan oss och barnen. Även den yngsta som inte är ens tre år förstår kommandon på alla tre språken. Jag arbetar inom ett yrke som är tungt engelskt talande/skrivande och jag rent av dyrkar Coca-Cola, den underbara amerikanska drycken. Jag föredrar filmer och serier där det endast är engelskt tal, än att ha svenska undertexter. Jag njuter ändå utav klassiker som Åsa-Nisse (vet du ens vad jag pratar om?), Saltkråkan, Jönssonligan samt Emil i Lönneberga.

   Svenska flaggan och svenska nationalsången är jag stolt över att få använda, se och lyssna på! Dom skall skyddas, lika mycket som Sveriges demokrati, yttrandefrihet och åsiktsfrihet som många inom sju-klövern spottar på just nu!

   Ändå är JAG 100% mer svensk än vad DU, sju-klövern samt vad vissa invandrare är! För det är INTE vad man äter, klär sig eller vad man röstar på som avgör ens nationalitet. Det är vilken kultur man vill tillhöra och anamma!

   Gilla

 • Sara

  Haha vilket skämt Vadå leker gansgster? Kände du han ens som ska sitta och säga såna patetiska saker om honom eller? Vad vet du om han var Krim eller inte din patetiska människa. Du som får ut såna idiotiska ord från din fula mun ska inte ens sitta o snacka. Aimans avföring var tom renare o finare än va din hela familj o släkt någonsin kommer vara. Jävla pajas.

  Gilla

 • Alexandra

  Sånt händer när man leker gangster o med vapen, han hade ett val, men han valde att vara Krim, och för er som tror att han är där uppe i himlen, hur är det möjligt?? Han var ingen fin och bra person, förtjänar han då det??

  Gilla

  • Aiman ❤️💗❤️💗

   Va bara tyst vadå han förstjänar håll din käft han är min kompis morbrors kompis

   Gilla

  • Bella

   Detta var den pinsamaste kommentaren jag läst? Vadå leker kriminella snälla du vet inte om hans föräldrar varit med i trubbel o han växt upp med det dra inte alla över en kant bara för dom flesta 10-15 åringar leker kriminella behöver det inte betyda att aiman inte var en du vet varken hans bakrund eller hans handlingar så vad kommer du o kommenterar ska vi säga o du alexandra förtjäna att dö MAN SÄGER INTE SÅ

   Gilla

  • Elin

   Du borde ruttna i helvetet! Att du kan säga så om en död person visar bara hur patetisk du är!

   Gilla

 • Halid

  Första gången jag hör hans låtar
  Ser ut som att han var en bra son och bror till sin familj och det är det viktigaste.
  Vila i frid ☝

  Gilla

 • Sina

  med Respekt,
  Rest in Piss Aiman ❤

  Gilla

 • Qwerty

  Hur fan kan ni hålla på att skriva ”Rapp är ingen musik” och säga elaka saker, Hur kan man vara så respektlös? Visst tyck vad ni vill om rapp men ser ni inte att det är en kille som har dött eller? Så jävla respektlöst

  Gilla

  • Richard

   Musik är som baken, klyven. Det skall inte finnas några begräsningar på konst, oavsett hur galet det är. Därför är det konst. Synd bara att det inte gäller för alla som t.ex. Dan Park i Sverige. Skam på er pk-fjollor!

   Gilla

 • club4uz

  Hur fuck kan ni skriva sånt om han vila i frid aiman 😢😢 jävla rasister Ni E/// må gud vara med han😢😢 #läggnerdittvapen horungen som gjorde dehär ska hamna i helvetet 😢😢😭😢

  Gilla

 • Argus

  Pettersson! Ring Anticimex, vi har löss på bloggen. 😉

  (Det positiva är att de kan få sig en bit verklighet på köpet.)

  Gilla

  • .........

   Så gärna vill ni stoppa våldet men ända ni kan är provocera !!!! Era barn är egoister föda av samma dem vet inget om kärlek och vänskap, även om ni är i eran egen land kommer det aldrig att hända att någon ska skriva rader när era ungar går bort hehe, egoist bryr sig ingen om, och ingen vill heller pissar på en …. Tråkiga bitra svenskar ända gången ni lever det är då en utlänning/ svartskalle kommer in i era liv och vissar Er livet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Gilla

 • M

  Väldigt fin kille med ett gott hjärta. Må han vila i skit.

  ❤️

  Gilla

  • .........

   Må du äta skit resten av ditt liv och vara medveten att du äter den just för dessa ord du skrev, lägger all min energi på att lägga den fetaste ögat på dig din skit, men om man kommer från skit kan man inte lukta bättre… Medveten ska du vara och ångra !!! att du ville glänsa för stunden… Må du vila i skit….. Sharmota

   Gilla

   • Richard

    google: ”sharmota is an Egyptian expression that means a whore or a prostitute. Commonly known in the whole arabic world. Can also be used as an offensive swear for both men and women.”

    Jag ser att du har mycket att lära utav att vara svensk!

    Gilla

 • Juli

  Era äckliga rasister som kommenterar så fula saker här. Jag kände Aiman och han var nog den mest omtänksamma och snällaste personen jag någonsin träffat. Vi behöver fler av såna som han i Sverige och mindre av er rasistjävlar. Hur kan man ens prata om någons död sådär? Fy vilka människor det finns

  Gilla

  • Involuntarium

   Alla har väl sin musiksmak! Ingen tvingar på någon, någon annans musiksmak!

   Du ska ha jävligt klart för dig att de flesta som skriver här, varken är nazister, fachister, främlingsfientliga eller rasister utan älskar sitt fosterland med dess svenska kultur, traditioner och seder och bruk över allt annat på jorden!

   Däremot har vi i Sverige en riktig, riktig tokvänster som är allt annat än rumsrena! De värderar människor efter sin kommunistiska måttstock och har förbannat svårt att acceptera människor med avvikande uppfattning! Det kallar jag för fachism!

   Gilla

  • Bobby Fisher

   Visst kan jag tro att han var snäll, fin, smart, hederlig och god osv, mm etc.
   Men förstår du inte att då behövdes han än mer i sitt hemland som alla andra som hör hemma någon annanstans än i Sverige. Här i Sverige har vi svenskar som är världens finaste, snällaste, hederligaste, högst genomsnittligt IQ godaste osv, mm etc. Vi har tillräckligt för att kunna bygga allt som vi är ämnade att skapa och bygga. Vi behöver inte dränera länder på undantagen som nästan är som oss, de behövs i sina hemländer. Dessutom har vi invaderats av alla andra, icke-goda, ohederliga, korkade, elaka osv, etc, mm som vi då hade sluppit om alla hade förstånd att försöka bygga sina hemländer.
   Så klart önskar jag att han må vila i frid.
   Och det tragiska är att hade han varit i sitt hemland hade han inte blivit mördad i Sverige och sannolikt levt och kunnat fortsätta att sprida sin godhet och glädje hos de sina nu.
   Önskar er alla en riktigt god jul!

   Gilla

 • Naivtive

  Vad gör en marockan här? Har vi inte egna rappare…. om vi nu behöver någon. Vad jag vet så finns det inget krig i Marocko.

  Gilla

  • Ivraim

   Han kanske bo vill här

   Gilla

  • L

   Gick i samma skola som honom och om han inte är född i Sverige(vilket jag trodde) så kom han hit väldigt ung. Vilket inte borde spela någon roll. Folk flyttar till sverige för att leva här precis som folk flyttar till andra länder för att leva. Man behöver inte vara flykting.

   Gilla

 • Grune

  På SVT i går sades att PETER LUNDMARK var död. I dag sa man att ”EN MAN” var skottskadad oc sedan dog av sina skador, ALLAS LIKA VÄRDE.

  Gilla

 • Urinvånare

  Vilken värdelös så kallad musik. Det mördas varje dag numera i resterna av Sverige.

  Gilla

  • ossie

   Musik ? Aptjatter.

   Gilla

  • Grune

   Rapp har INGENTING med musik att göra, lika lite som övrig dunka-dunka. Musik består av nyanser och om man har flera instrument så skall ALLA höras. Varför skall man kosta på massor av pengar för att få lyssna på dagens (musik) när man kan få den gratis genom att gå ner på SCANIA:s monteringshall när dom kör för fullt, det låter likadant.

   Gilla

   • dia

    Rapp är ett sätt att uttrycka sig på! Det brukar handla om hur samhället ser ut och verkligheten man möter på olika ställen. Du verkar vara uppväxt på nåt lyxigt ställe med många förmåner, men vi som är uppväxta i orten vet hur det ser ut här och rapp är ett sätt för oss att uttrycka oss. Håll dina negativa åsikter härifrån och ha respekt! En kille dog och istället för att säga att rapp inte har nåt med musik att göra kan du visa respekt till den som avled! -.-

    Gilla

   • S

    Tyst med dig o kom o testa om du känner för det

    Gilla

   • S

    Grune din ********

    Gilla

   • Richard

    Rapp är konst, lika som alla andra musikstilar. Inte alla kan förstå konst som Picasso har skapat. Detsamma gäller Rapp.

    Gilla

 • Tomas O'Maely

  Det fina med invandringen är att invandrarna förgör varandra.

  Gilla

 • Argus

  Är gärningsman ”gangsta” eller musikälskare?

  Gilla

 • Argus

  Är gärningsman ”gangsta” eller musikälskare?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: