Vad expressen inte visar

Det finns så mycket intressant att läsa och ta del av, och ute på sociala medier går det ibland mer vilt än tamt till. Idag tog jag del av SDs och Richard Jomshofs uppmaning till SD-partimedlemmar om att tänka sig väldigt noga för, om att aldrig skriva något när man är arg. Sedan har vi det med den bistra verkligheten att förhålla oss till, vi står aldrig lika i åsiktskorridorens smala krypgrund.

Kanske är denna krönika/uppmaning i SD-Kuriren inte purfärsk men allt gårigen och samma klimat råder och har rått länge nu. Skattefinansierad hatmedia kontra alternativa sidor, alternativa cyberspacesidor där faktiskt den vanlige människan ännu har lov enligt grundlag att ha åsikter. ”……..att alltid tänka efter före man publicerar något och att alltid Jomshoffundera över vilka konsekvenser en publicering kan få…..”. Vem får lov att torgföra åsikter, hur många rädda, lydiga och tysta personer vill man att ha i sina led.

Alla åsikter älskas inte av alla, och inte ens en gång är alla åsikter snälla men så länge människan är just en människa med sina fel och brister kommer vi alla att någon gång att gilla olika.

Krönikan jag referar till går att läsa HÄR Vad expressen inte visar”och det är ord och inga visor, rätt kul faktiskt att ta del av om inte Om hade funnits. Jag känner dubbelmoralens vibbar vibbrera, dubbelmoral betyder inte dubbelt så bra. Det var en gång en partitopp vid namn Mattias Karlsson som skrev brev till Expo och önskade samarbete, han blev uthängd.

”…..Avslutningsvis, när det gäller Expressens arbetsmetoder och deras samarbete med de våldsförespråkande extremisterna i Researchgruppen med sina AFA-kopplingar, finns det naturligtvis mycket att säga……”

Alla medlemmars lika värde existerar inte här och antagligen ingenstans, känner man rätt person vid rätt tillfälle räddar man röven.

17 thoughts on “Vad expressen inte visar

  1. Om du inte på något sätt kan eller nånsin kommer kunna förknippas med ett politiskt parti, annan gruppering som på något sätt skulle kunna lida skada av dina tankar, uttalanden eller handlingar, kan du i princip uttala och skriva vad du vill!

    Det enda hindret från att kanske uttrycka sina innersta tankar är lagstiftningen! Skribent på sociala media som överträder lagstiftningen går i de allra flesta fall att spåra och lagföra!

    Skribenter vinner alltid på att hålla god ton, vara artig och aldrig hota! Precis som Pettersson säger!

  2. ”Överdrivet tala om systemkollaps i Sverige” -SVD

    Säger vilka? (hor-bock och idioter)?

    Det är inte alls överdrivet på något sätt.

    Snart är det en realitet.

    De underliggande faktorerna är väldig tydliga.

    • Tiliägg:

      Sen är det ju naturligtvis på det sättet att ofentliga politiker gör en ”Bagdad Bob” av det hela. Vad slulle hända om de återgav verkligheten?

      Det kommer vi aldrig få höra av några politiker i sjuklövern.

  3. Vad handlar allt detta om egentligen? EGENTLIGEN!

    Det handlar naturligtvis om vad en människa som hette Adolf H tittade på på 30-talet. Det var före min tid men sjuklövern anser att Sverige som nation har ett stort ansvar för vad som hände och därför måste ikläda sig offer-rollen.

    Men är det så enkelt egentligen?

    Ligger det inte nåt i dessa ganska vanliga citat:

    1. ”Det första som förloras i krig. Är sanningen”

    2. ”Det är vinnaren som skriver historien”

    Av detta skulle man kunna dra slutsatsen att jag är Nazist sympatisör

    Så är det naturligtvis inte men jag är nog alltid kritisk mot de som försöker skaffa sig monopol på den.

    • OT: Ber om ursäkt att jag stavar fel ibland. 12 timmar per dygn i 25 år framför datorer börjar ta ut sin rätt. Jag har fått kraftigt försämrad syn det senaste halvåret. Snart har de djävlarna dödat mig och sen blir det tyst på en systemkritiker iallafall.

    • Tillägg: Ja monopol på sanningen alltså.

      Imorgon är det ”nightmare before christmas” för min del och därför lägger jag ner tjafset för idag. Har andra att spy galla över imorgon.

      Men helst vill man nog österut någonstans. Det kommer att gå åt helvete med Sverige om det inte redan har gjort det.

    • ”Med tanke på att Sverige har större finansiella tillgångar än många andra länder borde man på nytt överväga utförsäljningar av statliga bolag som komplement till större upplåning.” -SVD

      Bilprovningen (fungerade) är redan såld. Fängelserna nästa?

      ”Andra alternativ ligger lite längre bort men att fatta ett beslut om att man har en möjlighet att delprivatisera, det vill säga behålla kontrollen men sälja en andel av aktierna på börsen, bland andra bolag som LKAB och Vattenfall skulle ge regeringen den bankomat man såväl behöver för att finansiera migrationen och därmed skapa handlingsfrihet.”

      Skall vi elda upp möblerna också?

      🙂

      Hur långt är det tvärsöver till Finland?

      Snart simmar jag dit…

    • Är man bara tillräckligt långt öster ut så är allting OK,men då är det en resa på ca 1500 mil.

  4. Sverigedemokraten som yttrar sej i form av uppmaning behöver inte oroa sej för mitt medlemskap,jag är nämligen en miljöpartist med annan insikt i flyktingfrågan än de flesta andra i mitt parti. Inte ska SD behöva lida för min sanningsenliga perception som jag manifesterar här på bloggen, därför har jag valt miljöpartiet att ha som plattform för mina åsikter.

    Kom ihåg det gott folk när ni läser vad jag skriver framöver.

    • Prova att ringa 112 utan att hamna i ”idiotrondellen”

      Krångligt på banken? Men du kanske kan vinna en Ipad istället?

      Handikappad eller förtidspensionär. Då får du det sämre 2016!

      Pensionär då? Tja ett ensamkommade skäggebarn äter för mer om dagen än hela din ökning av pensionen i månaden.

      Osv osv. Vi går helt klart mot en total systemkollaps!

      Gissningsvis: Vården, Bostadsmarknaden, Bankerna.

      I den ordningen.

      Över allt detta råder den USA-ledda svensk massmedia.

      Det som jag använder arbetsnamnet ”Bajsfittan” om.

      Man skall inte använda könsord men alla som vet hur det är att tala med en telefonförsäljare vet hur det kan vara.

      Poitikerna är mycket dummare än så!

      Slutsats: Framtiden finns österut!

Kommentera