Barack Obama for kalif


ISIS utropar Obama till Kalif. ”Obama, du har gett oss vapen som vi nu använder mot dina fiender. Du har gjort en hel del för oss, Obama, det är därför vi utropar dig till vår Kalif. Abu Malia Barack ibn Hussein al-Obama al-Amriki, vi lovar att höra och lyda dig.” (5 minuter in i videon)

https://hodja.wordpress.com/2015/12/17/isis-udraaber-obama-til-kalif/

Källa: Every Kinda People


3 responses to “Barack Obama for kalif

 • Joy

  Oj, vilken nyhet! Det var dags för IS och Obama att visa sina fula trynen ihop.

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokrat

  Ryssland kommer att göra processen kort med Islamiska Staten, de blir sönderbombade med världens bästa och effektivaste bomber….Tyvärr kommer de att fly till Europa där de välkomnas av bl. a. Stefan Löven och här stämmer det att ”de flyr för sina liv….”.
  De kommer att fly eller dödas!

  Gilla

 • Anna

  Obama har startat 3 krig (hittills) under sin Mandat. Han är en massmördare, en mycket farlig människa. Mycket har hänt under 2015 som även innebär att Obama/USA har fått stå för en offentlig granskning som inte har hänt någonsin tidigare. Att USA/NATO har skapat konflikter genom att beväpna den ondaste makten har verkligen kommit upp i dagsljuset…..Så många hundratusentals civila offer bara under Obamas tid. Den mannen har mycket blod på händerna…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: