Tre ”flyktingbarn” har blivit män när de åtalas för grov våldtäkt av man som tidigare var ett barn

INVANDRARVÅLD. Tre män som bor på ett flyktingboende i Trelleborgs kommun åtalas för grov våldtäkt. De åtalas även för övergrepp i rättssak eftersom de är misstänkta för att försökt hindra målsäganden från att göra en polisanmälan.

Enligt stämningsansökan har de tre männen sagt att ”om han berättade om händelsen för någon skulle de ge sig på honom igen och då skulle de döda honom”.

De tre männen är misstänkta för att ha haft analt samlag med en annan man. Åklagaren anser att brottet bör bedömas som grovt efersom två personer förgripit sig på målsäganden och tre personer deltagit i övergreppet. Detta skedde dessutom inför ytterligare en person, enligt den stämningsansökan som lämnats in till Ystads tingsrätt.

-Pettersson noterar att ”barnen” blivit vuxna på några månader och att även offret som tidigare var ett barn under 15 år nu betraktas som man…

Det är inte lätt att hänga med i den nya mångkulturen ”böggruppvåldtäkt” Spännande sa Fredrik, berikande sa Mon, beställt säger 87:an…

De åtalade har tolkbehov på dari som pratas i Afghanistan.

Vi kan konstatera att undrens tid inte är förbi. Till och med statsradion skriver några månader efter oss att tre ensamkommande tonåringar åtalas för gruppvåldtäkt…

-Pettersson noterar att de tre åtalade 16-åringarna, som alla nekat till brott, dömdes för grov våldtäkt till löjligt låga straff och sluten ungdomsvård i åtta respektive tio månader.

Skånska Dagbladet

TIDIGARE 2015-09-15. Tre ”flyktingbarn” misstänkta för våldtäkt i Trelleborg

Tre tonåringar har anhållits som misstänkta för en våldtäkt i Hammarlöv utanför Trelleborg natten till onsdagen. Polisen är mycket återhållsam med information.

– Tre personer under 18 år och över 15 år är anhållna i ett våldtäktsärende, säger Calle Persson på Skånepolisens ledningscentral.

Händelsen ska ha skett i Trelleborg. Men de misstänktas eller målsägandes kön vill inte polisen berätta. Inte heller åldern på målsägande.

-Pettersson säger att eftersom polisen inte säger något lämnar de fältet öppet för spekulationer.

  • Gruppvåldtäkt = invandrare
  • Mellan 15 och 18 år = ensamkommande barn 20-25 år gamla
  • De vill inte uppge offrets kön = pojke
  • De uppger inte ålder på offret = litet barn
  • OBS. Ovanstående rena spekulationer efter polisens bristande information

Trelleborgs Allehanda

Uppdaterat: De gripna grabbarna uppger att att de är mellan 16 och 17 år gamla. De har arabiska namn och saknar svenska personnummer.

Polisen bekräftar nu att offret är en pojke i samma ålder som gärningsmannen.

Tidigare publicerades uppgiften att offret var en pojke under 15 år.

Alltså ”flyktingbarn” ute på äventyr och det är bara en gruppvåldtäkt av många utförda av invandrare från Mena-länderna…

10 thoughts on “Tre ”flyktingbarn” har blivit män när de åtalas för grov våldtäkt av man som tidigare var ett barn

  1. De små liven föds med problematisk skäggväxt och växer snabbare än etniskt svenska barn! Firas födelsedag flera gånger per år?

    • Det är som med hundar och katter. Där räknar man 7 år på ett människoår! Vi kanske skall börja räkna ”ensamkommandeflyktingbarnår” – hur många sådana går på ett vanligt människoår?
      Tillväxttakten kanske är lite olika beroende på barnets ålder, men notabelt är att tillväxten blir mycket långsammare efter ca 16 års ålder.

  2. Den importerade nya kulturen i Norden…
    Dessa nyberikare är det som skall sörja för oss,som äldre pursvenska generationer enligt Maud O..
    I sådana nya fall av kulturberikning,hade den fallne ”Stridshingsten” helt rätt. ”All vår kultur är importerad”,-löd hans ord ! 🙁

  3. LO CHEFEN TROR ATT DESSA KOMMER ATT BETYDA ATT SVERIGE FAR EN SUPERTILLVAXT….!!!
    SOCIALDEMOKRATERA….- UUUUT UR SVENSKARNAS LIV!!!
    SVERIGE VAKNA!!!

    • Ann Barnhadt beskriver Muhammeds kultur i Afghanistan pa YOUTUBE….Islamic Sexuality a Survey Of EVIL….

  4. Lite OT: En sanitsfråga vore faktiskt att man åldersbestämmer åtalade vars identitet man inte är säker på. Det borde inte vara en fråga men när våra myndigheter i ett kvarts sekel inte skött sig och släppt in okända individer får man faktiskt göra det bästa av situationen.

Kommentera