Muslimen Omar Ali Abdalsalam mördade sin flickvän i Oskarshamn

INVANDRARVÅLD. Under natten mot söndagen kom en man och en kvinna skadade till sjukhuset i Oskarshamn. Kvinnan och den 24-årige mannen sitter anhållen misstänkt för mord.

Klockan kvart i nio på söndagsmorgonen anhölls den 24-årige mannen misstänkt för mordet på kvinnan, som han var förlovad med men de bodde inte ihop. har en relation till. En knapp timme senare kom åklagarens muntliga begäran om offentlig försvarare. Den misstänkte ville själv ha advokat Peter Mutvei från Stockholm.

Senare under söndagen greps och anhölls ytterligare två män, bror respektive far till den misstänkte mördaren.

Omar Ali Abdalsalam, född 19911213, (fyllde således 24 i går på Luciadagen) kom till Sverige som flykting från Syrien i januari 2011 (kriget började i mars 2011) tillsammans med pappa, mamma, två bröder och en syster. Omar Ali Abdalsalam är statslös och således palestinsk arab.

Den 21 november 2011 dömdes Omar Ali Abdalsalam till två år och sex månaders fängelse för grov misshandel av sin dåvarande svenska flickvän. Åklagaren försökte få Omar utvisad men det ogillades av Kalmar Tingsrätt. Dom 3279-11.

Den 1 oktober 2014 dömdes Omar Ali Abdalsalam återigen av Kalmar Tingsrätt, dom B2843-14, denna gång till 10 månaders fängelse för grov kvinnofridskränkning av samma kvinna som ovan. De har en son tillsammans. När Abdalsalam fick reda på att han skulle bli pappa berättade han eligt domen för sin dåvarande flickvän att han ville börja leva mer som en rättrogen muslim. Han skulle fira ramadan, inte äta fläskkött och be regelbundet fem gånger om dagen som muslimer gör. Det var något som flickvännen inte gick med på och hon sade till honom att hon övervägde att göra slut och så gick det som det gick, misshandel, struptag och knivhugg och försök att skära halsen av flickvännen.

Vid domen 2011 krävde kammaråklagare Wilhelm Storck att mannen skulle utvisas ur riket. Migrationsverket gav klartecken för utvisning eftersom det då inte ansågs finnas verkställighetshinder för utvisning.

Men domstolen tyckte att mannen kunde få stanna i Sverige. Dels eftersom han väntade barn med den kvinna han utsatt för en grov misshandel, men även för att han hade sina föräldrar och syskon, som även de flytt från Syrien, här i Sverige. Domstolen ansåg att 24-åringen hade “anknytning till det svenska samhället” och ogillade åklagarens utvisningskrav.

Nu misstänks den 24-årige flyktingen från Syrien, fast kriget hade inte börjat när familjen ”flydde” för mord på en 29-årig kvinna i Oskarshamn som han träffade i slutet av sommaren. Dessutom är hans 26-årige storebror och hans pappa anhållna misstänkta för skyddande av brottsling.

-Pettersson menar att det är ett politiskt mord och att de flata myndigheterna är medskyldiga till mordet av 29-åriga Claudia Quiroz Loobitfrån Vina del Mar i Chile eftersom de inte fick ut muslimen första gången han begick ett grovt brott och för att de dessförutan släppt in honom i landet trots att det inte var krig i Syrien då och för att det finns över 50 muslimska länder att resa till…

Hatmedia nämner givetvis inte mannens bakgrund…Omar Ali Abdalsalam är ännu inte dömd men med den meritlistan och den korta tid han varit i Sverige så…

Omar Adel Ali Abdalsalam
Omar Adel Ali Abdalsalam

37 thoughts on “Muslimen Omar Ali Abdalsalam mördade sin flickvän i Oskarshamn

  1. Bara för han har en utländsk påbrå betyder det inte att han är muslim! Och sen om han är muslim så är det i högsta grad förbjudet att döda någon inom islam vilket betyder att en sann muslim utför INTE sånt. Man ska absolut inte dra alla över en kant, typ svenska män går och köper unga barn för att utnjuta dom sexuellt i thailand ska man då säga alla svenskar är pedofiler? Svar Nej.

    Det är väldigt tragiskt att det finns så dumma,okunniga,outvecklade och efterblivna personer som tror var enda en med mörkt hår är muslim. Döm individen inte vad han har för tro! Och om ni ska dömma en individs tro då får ni ta och läsa om den religonen sen snacka.

  2. Hej!

    Mitt namn är Mats och jag har granskat denna personen men jag vill tillägga att han är urpsrungligen från syrien och är en kristen syrian så jag tycker inte ni ska säga en muslimske omar säg istället Omar från syrien eller något annat.

    // Mats

  3. Jag är Pappan till min Lilla Dotter som en jävel Muslim dödat i Parken.
    JAG FATTAR INTE HUR SVENSKA FOLK GÖR INGENTING FÖR ATT STOPPA SÅNA MUSLIMER SOM KOMMER???? DEM VILL IMPONERA SITT SKIT RELIGION ,DEM HAR INGEN RESPECK FÖR LIVET ,KVINNOR VÄRDE INGENTING,OCH HÄR I SVERIGE FÅR ALLT……DETTA ÄR RÄTTVIST??????

  4. Du skriver en väldigt onödig artikel. Ditt syfte är en att ”bevisa” att invandrare är skit. Denna herre har begått brott vilket hans själv får ansvara för, men att hans muslimska bakgrund skulle vara till grund för detta senaste mord stämmer inte. Tänk efter själv, om det nu är möjligt för din del. Du behöver inte tillhöra en religion eller någon speciell etnicitet för att begå brott samt mörda, tänk om för i helvete. Sluta dra alla över samma jävla kamm.

    • Kan inte säga varför det senaste brottet han gjort sig skyldig till bottnar i, men det är dock klart att de 2 första bottnade i hans religion och påtryckningar från familjen då flickvännen var av fel religion, för att inte tala om alla de olika tillmälen som användes om henne. Att de väntade barn tillsammans sågs som en skam för familjen och jag kan tänka mig att detta kan vara avgörande i det aktuella fallet med…

    • Men vakna upp ditt tröga fanskap och lär dig tänka själv. Är det något jag hatar så är det tröga människor som inte ens försöker tänka själva, utan bara upprepar vad media skriver som om det vore guds ord till folket, sanningen och inget annat än sanningen.

      Hur kan man, efter alla tusentals mord, våldtäkter, terrorattentat, balkongflygningar och annat rent sinnessjuka galenskaper som kommer från islam, fortfarande försvara skiten?

      Det är ironiskt nog sådana som dig som till slut hamnar på bårhuset just pga att ni är så jävla dumma så ni inte inser faran med islam. Men vänta du bara, i sinom tid blir även du eller någon av dina närmsta utsatta. Kom inte och gnäll då, utan ta dig då en riktig funderare på hur du kunde bli så trögtänkt.

    • Är du så jävla retarderad och efterbliven att du har ihop det med en muslim får du skylla dig själv.

  5. Alla dessa flyktingar som verkligen behöver skydd och hjälp berövas den empati och hjälp de behöver pga idioter som den här och dessa otroligt svaga domstolar vi har i Sverige.Hela rättsväsendet är i gungning pga av dessa svaga människor som sitter i dessa domstolar.Frågan är,hur kan vi ändra på detta?Lagarna finns men de måste efterföljas och bedömas efter innehåll.Låt inte polisen släpa samma människor inför rätta 40 ggr innan de låses in för gott.3 grova brott =inlåsning för alltid.De har inte i ett samhälle att göra och blir aldrig bättre.Vem startar ett sådant parti?SD är inte svaret.

  6. Snälla ni folket. Ni vet inte så himla mycket om allt de här. Jag är en nära vän till den här tjejen. Så en del kan lägga ner en massa. Han ska inte få leva i denna världen. Ha lite förståelse till oss Tack!

  7. Dessa bestialiska beteenden är mycket vanligt förekommande hos muslimer.

    Är muslimer farliga?
    Svar: Ja för bövelen!!!

    Är ”fredens religion” islam farlig?
    Svar: Ja, i allra högsta grad!!!

    • Ja, har man år 2015 fortfarande inte insett det så bör man fundera på en psykundersökning modell större, alternativt sterilisering för att inte förstöra mer för nästkommande generationer.

      Lyssna nu noga svenskar; islam är djävulens,hatets,och mörkrets religion. Inget gott kommer med islam, utan bara död och ren ondska. Alla troende muslimer som följer koranen är potentiella terrorister.

      Vi skulle aldrig släppa in hundratusentals galningar från någon annan fanatisk sekt som följer en sådan mordisk sinnessjuk bok. Så, varför släpps muslimer in i riket? Nä, kämpa för att förbjuda islam i landet och att alla muslimer ska hem till 500-talet där de kommer ifrån. De trivs med islams sjuka lagar och ska fortsätta med dem i sina hemländer.

      • När ni lämnar och åker bort från muslimska länder, när ni slutar våldta muslimska kvinnor medan ni påstår att ni är Nato soldater för fred, när ni slutar tjuvar deras olja ( påstår att ni är där att sätta fred ,, så som ni gjorde i Irak, men tydligen fanns inga massförstörelsevapen och det enda ni säger idag är .. vi ber om ursäkt ) , när ni slutar hindra muslimer från att utbilda sig, när åker bort med eran kultur därifrån ( om man själv nu tog upp detta med kultur ),när ni slutar bygga era koloni länder och blir rika med deras pengar,när ni själva iställer läser om islam ( för islam har så mycket i sej själv och inte terror terror isis isis) och inte lyssna på vad medierna säger, när ni läser att astronomi,matematik, geografi,medicin,filosofi,algebra och allt annat som ni har utvecklat vidare kommer från muslimer,när ni accepterar att muslimerna blomstrade i Andalusien medan ni allt ni kunde var äta bara potatis och att allt som ni äger idag fick ni från dem muslimer ,, när ni lär er att skilja en muslim från en som har ett muslimskt namn, den då kommer muslimerna att lämna det här landet som ni vill, men först som sagt, lämna deras länder och få bort därifrån allt skit och hyckleri ni kom in med,ingen ville ha er där egentligen så vfr kom ni dit? För att förstöra deras kultur??? Var så goda här har ni skiten på ett likt sätt som ni gjorde där.

      • Okej lyssna noga här ”svenskar”. jag är muslim, min Gud Allah kommer bestraffa människor som begår dessa synder. Det är hemskt att folk mördas och våldtas men jag är TRÖTT på att ni smutskastar det enda jag finner hopp och tröst i genom svåra tiden, det vill säga min religion. Jag har en bra familj här i Sverige och har tidigare blivit välkomnad med en sån värme men nu… Det människor med samma religion som jag gör har inte med religion att göra. Det har med kultur att göra. Lär er skillnaden. I Sverige har vi resurser för att hjälpa folk, inte stjälpa. Så det kanske är dags att sluta med det, Sverige sätter oss ”invandrare” i ett utanförskap som gör att vi inte har minsta lilla chans att komma in i samhället och i er kultur. Integration mina vänner, är det enda som kan rädda oss nu. I mitt hemland kallas jag svensk, här är jag kurd. Så, egentligen har jag inget hem. Tack för era åsikter, men om det är någon som inte känner sig säker i det här landet så är det jag.

    • Dessa Schleimscheisser är ju så snälla tills de ha fått kvinnan dit de vill ha dom, sen kommer muslimen fram. I de flesta fall få kvinnor som öppnar benen frivillig för dessa svin Skylla sig själva.

  8. Jävla mesar som sitter i domstolarna i detta land som till och med tycker synd om dessa empati lösa ljugande blattar som inte drar sig för att mörda .
    Ut ur landet med dom jävla mördarna.

  9. Tingsrätten har blod på sina händer. Alla dessa jävla sossekärringar som sitter som nämndepersoner i tingsrätten – ni har dödat kvinnan eftersom ni TVÅ gånger inte sett till att han inte kan skada henne.

    • Såna här kräk klarar sig från att bli avvisade medans en familj som åtminstone verkar göra skäl för sig (fast tjänat 180kr/mån för lite) ska utvisas efter 4 år i Sverige. Det är så svårt att förstå vårt lands prioteringar så man får ont i magen.
      Vi behåller våldtäktsmän o mördare men skickar hem de som försöker etablera sig.

  10. Läste att åklagaren ville få honom utvisad, det ”föll tydligen inte i god jord”och den klartänkte åklagaren är numera pensionerad.
    Vilka är åklagare i dag…………….en viktig fråga om vi önskar att ha ett västerländskt rättssamhälle, där samtliga medborgare är lika inför den SVENSKA LAGEN !

    • Vilka är åklagare idag ? svenska åklagarkåren består av 70 procent unga kvinnor så där har du problemet.

  11. Nu är det väl dags att han får en lägenhet och terapi. Mona Muslim kommer starkt att motsätta sig utvisning. Killen måste väl få ytterligare en chans. För helvete kan inte domstolarna skydda oss från dessa slödder.
    De hånskrattar oss i ansiktet

    • Han har redan fått terapi i fängelset, tror ni flickvännen fick det… självklart inte… dock ett brev att inställa sig för att delta i hans terapi… sen kan jag inte sluta undra hur man kan få det till misshandel… att hugga någon med kniv upprepade gånger tom försöka skära av halsen… en gravid kvinna dessutom… borde enligt min logik kallas mordförsök…

Kommentera