Sex eritreaner dömda för våldtäkt, ingen utvisning

INVANDRARVÅLD. Sex unga män döms till fängelse efter en våldtäkt i en lägenhet i Ludvika i augusti, rapporterar lokala medier. En av dem får fängelse i fem år för grov våldtäkt. Fem döms till fängelse i tio månader för underlåtenhet att avslöja grov våldtäkt. Ytterligare två män som stått åtalade frias av Falu tingsrätt.

Åklagaren hade yrkat på att alla de åtta männen, i åldrarna 19–26 år, skulle dömas för grov våldtäkt.

-Pettersson noterar att hatmedia inte så mycket som andas om etniciteten på rövarna, trots att samtliga är eritreanska medborgare…

För intresserade så dagens dom Falu TR B 2573-15 Dom 2015-12-08 och titta inte på advokatkostnader och eller tänk på allt annat för då blir ni bara upprörda.

Tänk dessutom på att de flesta eritreaner är kristna, inte muslimer.

Medias_rapportering

***

TIDIGARE 2015-08-18. Sex afrikaner anhållna misstänkta för grov gruppvåldtäkt i Ludvika

Natten till i lördags ska en kvinna ha våldtagits av fem män i Ludvika. Häktningsförhandlingar gällande åtminstone två av männen är planerade att hållas i Falu tingsrätt under tisdagen. Den grova våldtäkten ska ha skett i en lägenhet i Ludvika natten till i lördags och larmet till polisen inkom klockan 01.21. – Jag vet inte om det finns någon definition för vad en gruppvåldtäkt är men jag kan säga så mycket som att det handlar om en målsägande och fem misstänkta gärningsmän, säger vice chefsåklagare Gun-Britt Ström vid åklagarkammaren i Falun.

-Pettersson ser att Dalarnas tidning skriver att männen är hemmahörande i Ludvika. Det tror jag inte på, de hör säkert hemma någonstans, mycket längre bort och det är inte fördomar utan erfarenhet…

Uppdaterat: Vi har fått ett mejl från en trovärdig person som känner den våldtagna kvinnan och har pratat med henne och hon uppger, föga förvånade att gärningsmännen är somalier (enligt vissa eritreaner). Det är alltså återigen ett politiskt brott begått av afrikanska gärningsmän med 7-klöverns och journalistkårens godkännande.

Uppdaterat: Sex personer är häktade. Två är eritreanska medborgare. Fyra afrikaner, där medborgarskap inte uppges. Namnen tyder på att de inte är muslimer utan kristna.

23 thoughts on “Sex eritreaner dömda för våldtäkt, ingen utvisning

  1. […] En kvinna blir utsatt för en gruppvåldtäkt av 5-6 st eritreaner som skrattade och skojade under tiden de våldtog henne. När det blev kaos när två av eritreanerna började slåss med varandra om vem som stod på tur att våldta henne försökte hon fly men blev då slagen i huvudet med en kastrull. När hon vaknat till liv kastade hon sig ut genom fönstret på andra våningen. […]

  2. Men för ända in i helvete! Detta är en skam! Stackars offer! Våldtäcks-männen ska självklart utvisas, omedelbart! Inget snack, dumpa dem vart fan som helst!!!
    Ska våra skattepengar gå till såna satans slödder o djur!

    Tyvärr hoppas jag snart att de som styr detta landet ska få sina egna döttrar o fruar våldtagna så att de en gång för alla vaknar upp ur sin sömn.

  3. Slås i järn och utvisas på livstid till hemlandet för avtjänande av straff! Sverige kan ju köpa interneringstjänsten i förövarnas hemland! Billigaste alternativet för svenska skattekollektivet!

  4. Varför går inte kvinnor ut och demonstrerar och visar sitt missnöje och anordnar fackeltåg mot våldtäkter och gruppvåldtäkter, men när en ung arabpojke ska utvisas då tar det hus i helvete, då skriks det och demonstreras. Kan någon förklara.

  5. Finländarna accepterar inte skit, de protesterar.
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-3343066/Fights-fury-Ku-Klux-Klan-Finland-faces-wave-vigilante-mobs-targeting-migrants-arrest-Afghan-asylum-seeker-rape-14-year-old-schoolgirl-pushes-one-town-brink.html
    Det ses inte heller med blida ögon det som ”mutti” nu ställer till, särskilt inte bland de som tidigare levde bakom järnridån.
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-3350788/German-migrant-centre-hit-ARSON-10-refugees-injured-attack-tensions-bubble-number-asylum-seekers-flooding-country.html
    Det är hög tid för Europa att sätta ner foten !

  6. Alla araber och afrikaner ska tvångs kastreras vid gränsen!! Vill de inte är det bara att vända.
    Somalisk nationalsport =gruppvåldtäkt

  7. Sverige måste få vara en plats även för andra länders våldtäktsmän och terrorister sägs det ju – dom kan ju fara illa om dom blir utvisade.
    Fan vilken vedervärdig politik som har makten i landet.

  8. Sådana berikare har vi massor av här i Sverige.

    Kastrera fanskapen och utvisa de på livstid ofördröjligen till den jävla håla de kommer ifrån.

  9. Det är väl dom nya pentions räddarna som 7klövern släppt in. Snart blir det att vi Svenskar måste bilda medborgarden detta vansinne måste stoppas………..

Kommentera