Tonårsflicka gruppvåldtagen av syriska invandrare

INVANDRARVÅLD. En tonårig flicka påstår att hon blivit gruppvåldtagen i fem timmar på ett vårdhem av en flock på fem syriska invandrare.

Den 18-åriga flickan våldtogs i fem timmar på en övervakad vårdinrättning i Gillingham, Kent, England. Fyra ungdomar, alla påstår sig vara under 18, har gripits hittills. Två har åtalats för våldtäkt. Två har släppts utan åtal.

De har kommit till Storbritannien för att söka asyl men de har inga ID-handlingar utan säger sig vara under 18 år och påstår att de kommer från Syrien. Polisen misstänker dock att de är äldre.

-Pettersson ser att det är ungefär som i Sverige, men engelsmännen tar emot betydligt färre av de stackars barnen…

The Sun

 

6 thoughts on “Tonårsflicka gruppvåldtagen av syriska invandrare

  1. Varför tror Ni det alltid är slut på självförsvars sprayen hos de butiker som saluför dylika tingestar?

    Leverantörerna hinner inte leverera i förhållande till efterfrågan!

    När du skaffar sprayen, köp den dyrare betydligt bättre effekt, än de något billigare! Köp två då har du alltid en tillhands när situationen uppkommer!

    Spray förvaras alltid en i varje ficka, du vet aldrig vilken du har möjlighet att greppa och du tänk på att alltid ha minst en hand i någon av fickorna, där sprayen förvaras!

    • Sen bör man också göra avdrag i deklarationen för alla försvarsmedel/inbrottsskydd man måste skaffa sig idag.

  2. Vad är det för skitprat!! dela ut vapen till folket!! så vi har en ärlig chans att försvara oss, det andra behövs inte, vi gjör som i Israel Direk efter en orätt så tar man hand om problemet, mycket beter än den rådande situationen där vi ska finansiera huvudlösa politiker samt dom bakbundna åklagarna samma gäller polisverksamheten dom får på sin höjd säga
    Fy fy så får du inte göra är det så ni vill ha Sverige eller Europa vi sitter helt försvarslösa inför dessa horder av mördare och kriminella

Kommentera