Sverige bland de strängaste

Det går fort när det går. Från att ha varit Europas mest generösa, är Sverige nu bland de strängaste.

Det gäller anhöriginvandringen, där Rådet för flyktingar och fördrivna konstaterar att Sverige tillhör de fem strängaste länderna i hela EU och därmed Europa.

I Sverige får nu endast familjer förenas om de kategoriseras som flyktingar. Därmed ansluter sig Sverige till Grekland, Cypern, Malta och Rumänien. Det jag nu vill höra är reaktionerna från alla de som utropat Sverigedemokraterna som rasister. Bland dessa ingår samtliga partier i 7-klövern, inklusive de två regeringspartiernas representanter, journalister, fackförbund, artister, proffstyckare, idrottsmän, mediekändisar, självutnämnda experter och alla andra som getts utrymme till att förklara SD som rasister, främlingsfientliga, intoleranta och som han sa den där statsministern…fascister.

Den fråga jag ställer mig är om Socialdemokraterna bara vill återbörda svunna väljare eller om de faktiskt ljugit svenska folket rätt upp i ansiktet? Ta chansen att fråga era fackombud, era kommunala s-politiker och vänstermärkta journalister. Vi inväntar svaren och återger dem gärna.

Källa: SvD

10 thoughts on “Sverige bland de strängaste

  1. Det talas om att sätta upp hinder mot migranter, men det som
    hade haft mest effekt på flyktingströmmen, det talar man inte
    om, nämligen att minska på alla dom fördelaktiga förmåner som
    strös över alla nyanlända. Minskar man på förmånerna minskar
    per automatik även flyktingströmmen, det enda som ska löna
    sig med att komma till Sverige är om man kan och vill jobba,
    men att leva på förmåner från det Svenska samhället ska
    inte löna sig! Därför är det billigaste och mest verksamma
    åtgärden att tala om att det är inte lika bra förmåner längre
    att ta sig över halva jordklotet för ett bättre liv!

  2. Socialdemokraterna är rökta nu,de kommer aldrig att komma på köl igen. Spelar igen roll vad dom presenterar för politik. Det är inte S och MP som styr landet just nu,det är bla IS som tycker det är bra att deras religon sprider sig in i Europa. Att det sker på bekostnad av deras egna trosbröders liv spelar inte all någon roll för dem,huvudsaken är att islam sprider sig….Allah är nöjd med det !

    Turkarna är maskopi med IS,Turkiet styrs som bekant av en muslim.

    • I Frankrike vilka röstade på socialisterna, jo (alla inte riktiga franska människor), alla de parasiterande från utanför EU.

  3. 7-klövern är hycklare i allra högsta grad. När SD kommer med konkreta och vettiga förslag för landets bästa, blir de stämplade som rasister av såväl 7-klövern som pk-median.

    Och nu när 7-klövern kör på med SD- politik, kallas det för att ta ansvar.
    Vilka jävla hycklare de är, hela bunten. Svetsaren och den där kvinnan som var duktig på att fälla krokodiltårar bör genast avgå. Tror svenska folket skulle jubla och applådera om mupparna försvann.

  4. Tio…ja hundratusentals utländska parasiter väller dock fortfarande in i landet, någon större skillnad har dock inte skett annat än att kanske språket utåt förändrats!
    Och den förändringen hänger med all sannolikhet samman med SD:s framgångar. Nu vill regimen framstå som ”ansvarstagande” i folkets ögon och därför kommer dom dragande med en massa tomma fraser som dom vill att vi ska tro på. Hoppas att väljarna inte går på deras bluffande!
    Dom s.k. gränskontrollerna som genomfördes för några veckor sedan har endast resulterat i 3-4 direktavhysningar! Minskningar i tillflödet har visserligen påvisats, men hur i hela friden vet dom att minskningen beror på dessa värdelösa kontroller, strömmen har kanske minskat ändå? Och alla som vill komma till Sverige är fortfarande lika välkommen!
    Det som behövs nu är att avtalet om asylrätt annulleras omgående och sedan stängs gränsen och återsändandet av i första hand muslimer påbörjas på studs! Ju längre vi väntar desto svårare kommer det att bli.
    Tex

Kommentera