Papperslösa föräldrar får nu socialbidrag

Papperslösa föräldrar i Malmö ska nu erhålla fullt socialbidrag för sina barn.

Carina Nilsson (S), menar att man i Malmö tar barnkonventionen på fullt allvar och att barn till föräldrar som befinner sig illegalt i Sverige och aldrig betalat skatt, ska ha lika stor rätt till vårt bidragssystem som alla andra.

Det enda problem de styrande socialisterna ser med detta, är att barnen måste uppge var de bor för att få stöd. Den här normen ska förstås också gälla alla ensamkommande, exempelvis gatubarnen från Marocko, som nu kan se fram mot extrapengar på fickan om de bara uppger en adress där de vistas. Förmodligen lockar detta hit ännu fler och därmed går denna politik stick i stäv med regeringens skärpta krav och politik för att minska inflödet till Sverige. Om de papperslösa som regeringen vill snabbutvisa känner sig mer manade att lämna landet efter detta återstår att se, men min spontana reaktion är nej.

Malmö är först, men i Göteborg ser det socialistiska styret med intresse på utvecklingen. Klart att Malmö är först när staden förvandlats till ett Eldorado för bidragsturister och utlänningar som inte följer svenska lagar. Malmö kan också göra detta i vetskap om att kommunen erhåller över 4 miljarder genom det kommunala utjämningsstödet, så det är i mångt och mycket skattebetalare i andra kommuner som står för notan.

Källa: SVT

Ps. I år räknar Malmö kommun med ett underskott på 238 miljoner, så vad gör det att man då delar ut fler bidrag till människor som inte gör rätt för sig. Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) berättade redan förra året att man kan lösa detta genom omprioriteringar och skattehöjningar. Ni som bor i Malmö kanske kan berätta om vården, skolan och omsorgen fått ge plats för viktigare saker och om kommunalskatten höjts.

Källa: Sydsvenskan

Läs mer här om ”Galopperande vansinne i immigrationspolitiken”där Carina Nilsson (S)redan 30/12 2013 var inne på att ge dem som kallas papperslösa flyktingar samma förmåner för dem som inte betalat en enda krona i skatt.

Galopperande vansinne i immigrationspolitiken

 

20 thoughts on “Papperslösa föräldrar får nu socialbidrag

  1. Malmö har uppenbarligen sagt upp samhällskontraktet. Det svenska samhällskontraktet är mkt enkelt: medborgare arbetar, betalar skatt och förtjänar därmed sina sociala rättigheter. Illegaler bryter mot utlänningslagen dvs är brottslingar, de ska straffas istället för belönas om inte annat ska de definitivt inte ha tillgång till samhället utanomedelbart utvisas.

  2. Ja, och underskottet är efter att Malmö kvitterat ut flera miljarder i understöd från kommuner där mångkulturens välsignelser inte slagit igenom ännu.

  3. Klart som fan att de kan lova vad som helst,denna jävla kommun som får mest av alla i Sverige från det statliga utjämmningsbidraget,5 miljarder i fjol och det lär väl dubblas i år.

  4. FÖRSÄKRINGSKASSAN OCH COSTA GRATIS TILLHÖR ALLA ANDRA UTOM SVERIGES BEFOLKNING!
    DETTA VANSINNE MÅSE FÅ ETT SLUT!

  5. De förtroendevalda har inte mandat att agera så som de gör i Malmö.
    Det bryter mot regelverket, en kommuns finanser skall vara i balans. Underskott skall regleras till nästa räkenskapsår.
    Dessutom är det bara att säga nej. Det finns ju inga bostäder eller arbeten att erbjuda.
    ”Tyvärr, vi har inget att komma med. Vi tar inte in några ”flyktingar”, tillfråga en annan kommun”

    Vansinnet har drabbat Svea rike, förtroendevalda bryter mot regelverket.
    Säg, varför ska då vi vanliga svenskar inte göra det samma?

    • Jo du, det kliar i fittan av GODHET så länge STATEN OCH SKTTEBETLARNA PRÖJSAR….
      När kassan är tom kommer något nytt, vi får se….

  6. Hela det här socialistiska, kulturmarxistiska systemet håller på att gå åt helvete och lika bra är det!
    Aldrig mer att samhället kan lämnas åt kriminella politiker…

    • Ja jävlar nu får det vara nog. Bor själv i norrland och även här börjar det fyllas upp med flyktingar. Naturligtvis finns det lite öde bostäder ute på landet till dessa tilltänkta nysvenskar. Detta duger inte för dessa krävande människor utan man vill ha gratis transporter in till staden. Politikerna tror att de kan bli isolerade och därför missar vår ”eminenta” intregration. Jag kan gärna bidra med en resa upp till Nikkalokta och en lappkåta, kylan kommer nog att göra att man börjar längta hem. Dessutom slipper vi ha dessa nysvenskar springande på stan. Tror också att våra kvinnor känner sig säkrare, undrar om renarna känner likadant

  7. Ingen kan stoppa Carina Nilsson socialdemokrat. Hon har stöd från Möllevången och media. Sorgligt och sant. Därför kan hon bryta mot lagar och etik. Men hennes framfart måste väl kunna överklagas?

  8. Jag hänvisar till Mary-Agnes-konventionen, och begär att JAG ska få lika mycket bidrag som alla andra…. 30 kronor om dagen i ”flyktingbidrag”, gratis vård och föräldrapenning baserat på vem jag pekar ut som varande mina barn… bostadsbidrag för den bostad jag påstår jag har, etc etc.

  9. Intressant utveckling i dårarnas land.
    Personer som vistas illegalt i landet får socialbidrag för sina barn.
    Kan det bli stolligare?

    Landets gränser är endast till för att inringa skattebetalarna.

Kommentera