Den vettlösa invandringen fortsätter

Statistiken för november visar att antalet asylsökande fortfarande är på katastrofala nivåer. Under november sökte hela 36 741 personer asyl i Sverige och av dessa var 8 822 så kallade ensamkommande barn. Den vettlösa invandringen till vårt land fortsätter.

Om man använder professor Hans Roslings beräkningsmodell att varje asylsökande kostar 500 kronor/dygn och att varje ensamkommande barn kostar 1 miljon kronor/år så blir kostnaden på årsbasis för de asylsökande svindlande stor.

(36 741-8822) * 500 * 365 = ca 5 miljarder kronor, sedan tillkommer ca 9 miljarder kronor för ensamkommande barn.

En kostnadsökning med ca 14 miljarder kronor under enbart november!

Vilket land i norden är det som är extremt?

-Pettersson tycker nog Thoralf är lite blyg när han frågar vilket land i norden som är extremast. Alfsson kunde lika gärna fråga vilket land i EU eller i världen som är mest extremt. Svaret blir detsamma. Visst, några länder tar emot många fler flyktingar och de tar emot flera miljoner som de sätter i tältläger och låter Sverige och andra betala. Det skulle vi också kunna göra, om någon annan betalade och de asylsökande bodde i tältläger i vildmarken…

Sedan kunde man till Thoralfs siffror lägga till totalkostnaden för november månads asylinvandring. Det blir enorma 158 miljarder under en livstid för en månads invandring. De svenska politikerna verkar inte ens ha gått i den svenska skolan…

2015-12-03_2020

2015-12-03_2020_001

 

17 thoughts on “Den vettlösa invandringen fortsätter

  1. Problemet nu är att Vi svenskar inte kan vänta tills något val 2018…det går åt helvete med Svears Rike innan dess.
    Regeringen skall avsättas nu, inte sen. Nu.

    Fråga: Var är den svenska militärmakten? De behövs i detta nu, de har medverkat i att avsätta statsledare tidigare.
    Men, det är väl klart: Det är mycket mer av vikt att vara i landet Afrika, gå i solhatt och skjuta på svart/blåhyade analfabeter än att se om sitt hemland. Samt att vara maniskt fixerad vid ryssen:
    ”Hoppsan, se där, se där! Ett ryskt flygplan, minsann. Mitt på blanka dagen, så fräckt, så opassande!
    Hoppsan, se där, se där! En skrattmås med tänd EBK! Hoppsan, hoppsan!”

  2. Allt är inte Stefan Löven´s fel!
    Det verkar som att alla har glömt vem som tillsammans med Flowerpower-nissarna ligger bakom en stor del av denna fria invandringen vi har i Sverige. Han heter Fredrik om någon har glömt och han tar nu ut fullt avgångsvederlag på 156.000 spänn i månaden, lägg även till de 100.000:- som gossen tar för en timmes föreläsning. Märkligt att han inte lever som han predikat, den lille Sverigeföraktaren.

    Jag tycker att det är dags för förrädaren Föredrik Reinfeldt att öppna sitt självgoda hjärta och ta ansvar för detta otroliga kaos som han har orsakat med sin totalt inkompetenta politik. Glöm inte att denna lille gossen, Fredrik, har orsakat stora blödande sår på detta land.

  3. Det går att ta vilket stolpskott som helst bara dom får på en kostym så tror vi naiva svenskar att det är fakta bara det kommer från nyheterna på tv apparaten, di didärade har under många år hjärn tvättat folket till rena sillastypare rent ut sagt

  4. 7-klövern är duktiga på att spendera pengar på muhammedaner och utbölingar. Detta har vi fått erfara under en lång tid. 7-klövern bryr sig inte för fem öre vad gäller Sveriges välmående och kostnaderna för alla dessa ekonomiska lyckosökare.

    Men däremot har 7-klövern visat sig vara duktiga på att spotta på oss svenskar i ansiktet, i synnerhet på våra pensionärer där många har jobbat under hela sitt arbetsliv och betalat skatt, de spottar på svenskheten, de spottar på fosterland, de spottar på den kristna tron, de spottar på våra svenska traditioner osv.

    Samhället håller på att haverera, somliga anser att den redan har havererat.

    Allt detta, tack vare 7-klövern och pk-median som slänger pk-bränsle i elden.

    De enda vettiga är SD.

  5. Jag är förvånad att någon här ha på allvar trodd att regeringen menar allvar med sin ”Asylbroms”. Regeringen spelar igen på 8:ans Naivitet . får att försöker fånga röster från SD

  6. Mauro Scocco och Arena ide’ hade ju rätt om de 900 miljarderna.
    De förstod i och för sig inte att det handlade om kostnader och inte intäkter. Men man kan inte begära för mycket .

  7. Från regeringshåll kommer det signaler om att invasionen bromsas?,

    Gå inte på detta utan räkna istället på den verkliga invällningen. Det krävs betydligt skarpare åtgärder för att få stopp på förstörelsen av fosterlandet. Först när detta är verklighet så kan man anse att det är slut på desinformationen från regerigen Löfven.

    Socialdemokraterna använder hela sin stolliga prestige på att en gång för alla framstå som goda. Under tiden förstörs fosterlandet på ett sätt som aldrig tidigare skett. Det verkar som man försöker göra skadan så stor att den ej går att reparera?

    Fel blir inte rätt hur man än tjatar.

    Massinvandrigen är FEL!

    Mångkulturen, mångfalden, antirasismen är ett propaganda-spöke i huvudet på förvirrade akademiker som inte kan annt än tänka idiottankar.

    Du betalar dessa parasiters LÖN!

    Lösningen är att sparka ut hela etablissemanget!

    Kompetensen (i den mån den nu överhuvudtaget existerar) går snabbt att ersätta!

    Dags att krossa vänsterns svågerpolitik!

  8. 200.000kr/år/person plus de ensamkommande….. på årsbasis 6 (200.000* 28.000) + 9 (1.000.000* 9.000) = 15 miljarder årligen för en månads invandring
    * 12 blir 180 miljarder årligen för ett år av denna invandringsvolym . . .
    (Ooops räknade själv men landar på samma fläck ;))
    Det magiska är att min beräkning bygger på en årskostnad över 40 år
    OCH det intressanta är de kumulativa effekterna att på 4-5 år så har vi förbrukat hela statsbudgeten . . mhtt att det redan finns en ackumulerad årlig kostnad på uppmot 300 miljarder så är vi inte år utan månader från krasch . . .
    Att lagstifta med effekt under 2H 2016 . . ja varför . . . ??

    • Är det inte så att regeringen har avsatt cirka 170 miljarder av årets statsbudget om 900 miljarder och då ingår väl inte kostnaden för den tidigare anlända försörjning som bör uppgå till gigantiska kostnader sammanlagt.

  9. Bara i går anlände 213 ”ensamkommande barn” som kostar cirka 213 miljoner kronor per år.

    Sjukhuset i Göteborg är tvugna att avskeda 400 anställda för att det saknas 200 miljoner.

Kommentera