Den röda stjärnan framför våra ögon

Det är Gruvmor i Stråssa som kommit på det jag missat – den röda stjärnan – SVT bara tuffar vidare på den bana som försöker göra allt det multikulturella så förträffligt. Sidan fylls alltjämt med snyfthistorier och allehanda anekdoter om individer som begår hjältedåd. Allt täcks av en äcklig sirapssliskig PK-filt.
Att regeringen tvingats se verkligheten i vitögat, har föga påverkat vår ”public service”. Det är beklagligt.

denrc3b6dastjc3a4rnan20151202

Vänsterns mångfalds-TV

8 thoughts on “Den röda stjärnan framför våra ögon

  1. Vi är som små myror i en gigantisk myrstack.
    Vilka styr alltihopa?
    Under decennier har vi hört att USA´s president är världens viktigaste ämbete.
    Om denne då försöker bygga ett världsomspännande KALIFAT med ”elitens” goda minne; är inte det hårresande?
    Alla konstiga händelser är bitar i ett puzzel;

  2. Nu ska den femistiska regeringen stänga av Öresundsbron. Då får väl Löfven fiska upp flyktingar ur vattnet. Det ska bli intressant vad Åsa Romson kommer att jämföra med. Något koncentrationsläger i Tyskland som i själva verket låg i Polen. Man undrar hur det går med regeringens värdegrund och allas lika värde.

    • Alla är precis lika mycket värda utom Sveriges befolkning! SÅ LÄNGE ANDRA BETALAR!!

  3. SVT är pk-ister i allra högsta grad. Att sära på benen för utbölingar förefaller vara deras högsta mål i deras pk-agenda, istället för att värna om fosterland och svenskhet.

  4. SVT är den rosenbard styrda licensbetalda stats televisjonen med inriktning att hela tiden att leta något fel på SD det nya Svenskvänliga partiet. Där bla Mona är med nästan dagligen och kallar SD för rasister ett argument som inte håller längre.Vi riktiga Svenskar ser Jimmy Åkesson som den enda som kan rädda Sverige från vansinnet som pågår om det inte redan är för sent………..

    • Nisse…tyvärr är det nog försent, de kommer att köra landet i botten, överlämna det till muslimerna som de är på väg att göra!
      HOPPAS NÅGRA GÖR AKTIVT MOTSTÅND NÄR DET BLIR AKTUELLT!

Kommentera