Förening söker bidrag för att sköta camping åt zigenare

ZIGENARE. Frivilligföreningen Hjälp tiggare i Lund ansöker om pengar av Lunds kommun för att klara av att sköta campingen för EU-migranter på Källby.

Föreningen har sedan tidigare fått bidrag 75 000 kronor från bland annat Svenska kyrkan. Pengarna använder ”Hjälp tiggare i Lund” till att bekosta husvagnarna på Källby camping, dit EU-migranter flyttade i början av november. På campingplatsen finns plats för elva husvagnar.

Nu söker Hjälp tiggare i Lund ytterligare bidrag av socialförvaltningen i Lund. I sin ansökan skriver föreningen att den behöver 40 000 kronor ur 2015 års budget för utsatta EU-medborgare för att kunna bekosta mat- och förbrukningsvaror, övrigt material samt försäkring av husvagnarna.

-Pettersson undrar varför inte zigenarna kan betala campingplatsen som alla andra och i övrigt sköta sig själva. Det är vuxna människor på besök i främmande land, kan de inte klara sig själva borde de åka hem och söka bidrag av myndigheterna i sitt hemland…

Ordförande för föreningen hjälp tiggare i Lund är Joakim Månsson Bengtsson (Mp).  Joakim är en gammal bekant på bloggen, en riktig idealist som får 8 000 per månad för att helt ideeltt hjälpa tiggarna. Han har även försökt få skattebetalarna att bistå med 34 000 per månad men på den punkten blev det avslag. Föreningen fick tidigare 700 000 kronor MER än de begärde!!! De fick mer än de begärde i bidrag! – Det är fantastiskt, vi fick mycket mer pengar än vi hade hoppats på, sade då Joakim Månsson Bengtsson (MP). Det är verkligen fantastiskt, det händer aldrig att äldrevården får mer än de begär…

3 thoughts on “Förening söker bidrag för att sköta camping åt zigenare

  1. Idioter finns det gott om i Lund. Denna bonnhåla där de flesta är släktingar med varandra på ett eller annat sätt. Anledningen att det fullkomligt kryllar av zigenare i Lund är för att dessa inavlade patrask ger pengar. I Malmö har zigenarna skringrats sedan man mosade lägret. Ett tag var det en pest där det var kriminella zigenare i var och vartannat hörn. I Lund är det rena pesten. De brukar stå runt centralen och vill initiera samtal så att man kan få en hum om var du har dina värdesaker så att nästa kriminella zigenska gäng kan muddra dig. Eller så säljer de stulen medicin från Apoteket eller så har de en tom förpackning där de vill ha oengar för att köpa en ny (fast de aldrig köper något utan snattar allt)

Kommentera