SD åter på 21 procent

Dagens Samhälle Poll of polls visar konsensusopinionen just nu i Sverige. Siffrorna utgör ett vägt genomsnitt av flera undersökningar.

Dagens Samhälle Poll of polls är en löpande sammanvägning av de 7–9 senaste opinionsundersökningarna. De institut som tas med är Demoskop, Ipsos, Novus, SCB, Sentio (webbpanel), Sifo, Skop, Inizio (webbpanel) samt YouGov (webbpanel).

2015-11-30_1815

2015-11-30_1816

8 thoughts on “SD åter på 21 procent

  1. Det betyder att 79% av Svenska folket är förståndshandikappade idioter som inte kan ta vara på sig själv Just som fredrik reinfeldt säger på you tube !

  2. Om dålig svetsare så ännu sämre sjökapten Stefan löven går med full spinnaker med avsikt kurs mot klipporna för att kapsejsa skeppet Svea

  3. Hur kan det komma sig att S tappat mest sedan valet? Det kan väl inte bero på att det som kallas för regering är en samling totalt odugliga människor som inte ens duger som politiker mycket mindre något annat.

      • De kan väl dra en svart sopsäck över sig, på rabatt denna vecka både på Hemköp och ICA nära i Stockholm i alla fall. Kan ju vara bra om de förbereder sig, menar jag.

Kommentera