Lucia på asylboenden?

Om knappt två veckor firas Lucia, en tradition som i Sverige firats på olika sätt sedan tidig medeltid och som de flesta av oss har trevliga minnen till.

Här kommer därför ett tips till Bert Karlsson och alla andra vinstdrivande asylentreprenörer. Öppna era boenden och låt Luciatågen glädja och värma frusna vintersjälar på samma sätt som de gjort för gammal som för ung i decennier. Männen och de ensamkommande pojkarna från fjärran länder skulle få en trevlig stund till en gammal kristen tradition när de nu ändå ska integreras i vårt svenska samhälle.

Fast kanske ändå inte…om ni förstår vad jag menar?

Skärmklipp

12 thoughts on “Lucia på asylboenden?

  1. Jag har sett flera muslimer, ja, jihadister och islamister som stalkar eller stirrar på svenska kvinnor. Flera gånger ryser man till för det är inget annat än förstadiet till våldtäkt. Vem skulle ens se ut de mest fula varelserna som går i ett ar skor? Kan inte Kakan Hermansson ta en eller två av dem? Jag skulle vara livrädd för att gå ut om kvällen i Malmö där bilkidnappningar, våldtäkter, rån och trakasserier är mycket vanligt.

  2. Det blir svensken som få åka till Afghanistan inte tvärtom om det ska byggas upp något siviliserat i dessa trakter

  3. Eftersom vi blir kallade rasister om vi firar Lucia så får väl Lucia använda burka som en del in integrationen. Våra traditioner ser mörka ut i framtiden.
    Den som inte kan sin historia har ingen framtid var det en historiker som skrev.

  4. ”Vi komma, vi komma från pepparkakeland, på vägen, på vägen vi vandra hand i hand, så bruna , så bruna vi äro alla tre, korinter till ögon och hattarna på sne” !

  5. Det finns nog många som tror att Lucia-tåget är det berömda ”Swedish Smorgasbord” och många godtrogna och pk-indoktrinerade som tror att ”ensamkommande” är små försvarslösa gullpluttar…

    Aningslösheten bland svenska flickor skrämmer mig!

  6. Luciatåg på ett flyktingboende kan bara sluta med söndertrasade underliv på en akutmottagning.

    Enligt afghansk tradition klarar sig inte ens stjärngossen.

Kommentera