Verkligheten gör ont, men när slår den igenom?

INVANDRING. Vi minns alla, det finns inga gränser, inga volymer, lagliga vägar, humanitära visum, validering, humanitär stormakt, rasist, främlingsfientlig, islamofob, hatbloggare, högerextremist, följa internationella konventioner osv. Nu försöker de som för inte så länge sedan skrek ”Refugess Welcome!” genomföra SD:s politik.

Jag minns, och jag förväntar mig självkritik av er, politiker, journalister samt andra tyckare?

Fast vi ska veta att regeringen är en minoritetsregering bestående av S+MP, och detta är förslag som troligen ska dras i långbänk, utredas och genom riksdag. När får dagens förslag någon praktisk betydelse. Om ett år eller…? Stäng gränsen!

Verkligheten gör ont
            Verkligheten gör ont

 

27 thoughts on “Verkligheten gör ont, men när slår den igenom?

  1. Norge inför hårdare regler idag, Sverige väntar till april. Är det för att inte Fridolin ska gråta i direktsändning?

    5 månader och 70 000 nya muslimer under den tiden?

  2. Den feministiska regeringen vaknar och upptäcker att det finns en verklighet . Den förra regeringen med dom nya idioterna i ledningen, har också levt i en drömvärld. PK har varit en religion i 30 år.

  3. Verkligheten gör ont, men när slår den igenom?

    tror ”den” redan är ett faktum…å den kommer att
    i förlängningen drabba upphovsmöken hårt…mkn gråt
    ånger å tandagnisslan är att vänta, pajkastning likaså

  4. Ja, sannerligen börjar PK-dimman lätta. Propagandagasen börjar sina. Sverigevännerna har naturligtvis kammat hem segern men vi ska inte vara odrägliga och retas. Den politisk korrekta eliten har tystnat men regeringen ska inte gå fria från ansvar. Vi befinner oss fortfarande i ett kaostillstånd och hur många tiotusentals asylturister och potentiella terrorister befinner sig här? 2015 är ett skammens år och gränsen borde stängas före jul och Gina plockas bort. Först då skulle sillen och supen smaka bättre!

  5. Ja det blir förhoppningsfullt en natt fylld av mardrömmar för ”åsa”, vi andra som som tänker klart och logiskt har ridits av MARDRÖMMAR i evigheter …..och ALLT på grund av ER era galningar !

  6. Ett av landets största hat/hetsorgan Bonnierägda SdS/HD har ikväll en rubrik som man hoppas skall skrämma alla oss pursvenskar… 🙂
    Rubriken lyder överst på sidan i stora svarta bokstäver som följer:
    ”ID-krav införs på alla biljettköp över Öresund”,
    I liten text längre ned står vad man hoppas sina läsare skall tappa bort, ”för flyktingar” !!! Som jag skrev i en annan kommentar,är detta ”en rälig groda att sluka”,för de vänsterkramande PK-organen

  7. Snacka om att vara känslostyrd. Hur vore det med lite logiskt tänkande inom detta parti som omväxling?

  8. Blindtarmen brast alltså till slut. Dr Åkessons diagnos var rätt, medan resten av det ronderande läkarteamet sa att patienten hade sträckt en muskel och att det skulle gå över av sig själv… och förtalade samtidigt Dr Åkesson inför patienten.

    En anmälan vore på sin plats.

  9. Det finns vist inga gränser för hur osmakligt äcklig den där Romson kan bete sig ..Först försätta Sverige i kris både ekonomisk och socialt och seden efter detta stigmatisera sej i televisionen.

  10. Sen stod ”svittsaren” där på podiet och orerade över,att hela hans och de andra nollornas beslut,skulle ge eko över hela Europa ! Klockan är nu snart 22,och fortfarande har inget eko nått fram till de europeiska nyheterna,eller deras press….Han har tydligen åter överskattat sin egen, och Absurdistans betydelse på vår jord !

    • Största näsknäppen för Löfven är väl att de andra EU-länderna inte lät sig påverkas av hans propaganda utan struntade i honom.

      Han pratar också mycket tyst om sin polare Merkel nuförtiden…..

  11. Skadeglädjen är den enda sanna glädjen. Att se Romson hulka för dom stackars muselmanerna och afrikanerna är för en sverigevän patetiskt. Hoppas alla vänsterextremister mår som dom förtjänar i dag. Att dessa åtgärder fem över tolv är försent är det nog ingen tvekan om.

    • Hon spelar. Hon bryr sig bara om sig själv annars hade hon tagit hem en eller två av dem och sponsrat dem.

  12. Är Löfven riktigt frisk ”det har jag aldrig sagt” trots att SVT Aktuellt visar mötet där han lovar allt till alla, det finns inga begränsningar!

    Löfven har ju också lovat toaletter och hygienutrymmen till 60 000 000 individer, fast det var väl också tomma ord? Löfte som gavs i ett tillfälle av extas, inför flera miljoner TV tittare världen över!

    Nu är det väl ändå dags att minoritetsregeringen avgår och utlyser nyval!

    • Precis! Han var ju IF Metalls ordförande ett tag, samma där löften om en bättre arbetsmarknad, högre löner m.mm.m ingenting av det har infriats, Ja sverige behöver ett nytt styre snarast!!

Kommentera