Sveriges Radio anställer agendachef för att styra vilka nyheter som ska förmedlas till folket

MEDIA.  I en platsannons på arbetsförmedlingen söker nu ”oberoende” Sveriges Radio en ”agendachef”, vars arbetsuppgifter ska gå ut på att ”kontinuerligt producera agendasättande nyheter”.
Från platsannonsen: ”Agendachefen ansvarar för kanalens nyhets- och aktualitetsjournalistik, för planeringen på både kort och lång sikt och ser till att kanalen kontinuerligt producerar agendasättande nyheter. Agendachefen arbetar nära tillsammans med dagproducenten som leder det dagliga arbetet.”

”Vi förutsätter att du delar Sveriges Radios värderingar”

”I vårt rekryteringsarbete strävar vi efter en jämn könsfördelning och mångfald vad gäller ålder, intressen, personligheter, etnisk och kulturell bakgrund”.

-Pettersson läser inget om politisk variation men det behövs kanske inte när SR:s medarbetare till 82 procent röstar rödgrönt och hela 54 procent på Miljöpartiet. Snacka om enfald…

Nåväl, ”Agendsättande journalistik” är inte som Sveriges Radios uppdrag är, nämligen att rapportera nyheter, spegla verkligheten och förmedla opartisk information utan ”Agendsättande journalistik” är att ha en politisk agenda som gör att man bestämmer dagordningen, styr diskussionen och avgör vad som ska uppfattas som problem. På ren svenska propaganda för invandring och mångkultur…

16 thoughts on “Sveriges Radio anställer agendachef för att styra vilka nyheter som ska förmedlas till folket

  1. Eftersom Sverige är en DEMOKRATUR är detta inte så konstigt att man vill förmedla enbart de PK nyheterna till Svenska folket. Steget från Demokratur till Diktatur är är inte så stort så folket kommer att märka övergången när det är för sent.

  2. Kommer på samma sätt som Gina, föreslå mig själv i ett mail till SR! Jag är ju inte kommunist, socialist, liberal, moderat, miljötaliban, homofob, nazist, fachist, rasist, främlingsfientlig, islamofob, antisemit eller stöder någon annan avart av människoförtryck!!! Däremot är jag rå ateist, ofrivillig och dessutom djävulskt kritisk samt opolitisk! Då borde man väl vara lämplig som ”agenda chef” på SR!

    Fast det vette sjutton om jag för den skull delar Sveriges Radios värderingar?

    SR vill självklart leva upp till epitetet ””den tredje statsmakten””!

  3. Dom kan kvotera in mig. En gammal kärring med gammeldags åsikter, rätt musiksmak, halv-skåning och från landet

  4. Det är väl egentligen ganska oväsentligt vad dessa kompletta idioter kommer dragande med.
    För antingen så anställer dom en som redan är fullärd inom hjärntvättningens ädla konst, eller så hittar dom kanske en oslipad helsvensk kolsvart neger som omdanas, knådas och programmeras till fulländning.
    Dock helt i onödan eftersom väldigt få tittar/lyssnar på SVT/SR längre och ännu färre tror på dyngan som dom levererar!
    Tex

  5. Dom verkar inte förstå att det dom förespråkar,kommer explodera i problem framöver,alla kommer hata propagandan i SVT i framtiden.

  6. Vederbörande ska dela Sveriges Radios värderingar. Jaha. Men jag ser inget om svenska folkets värderingar. Och inget om oberoende och opolitisk. Så då platsar ju t ex Özz Nujen.

Kommentera